Goreceksin yine arti cikicam bu haftaSuan benimde az. Bu hafta sirf takip edip tartiya nasil yansiyacak diye bakmak icin.
Ondan sonra duruma gore bakarim
Cayi cok suyu az iciyorsun belki?Goreceksin yine arti cikicam bu hafta
Arti cikarsam aclik grevine girecem. Ahanda yazdim buraya
Hayirli kandiller canimHayırlı kandiller kizlar
Su 0 hic icmiyorumCayi cok suyu az iciyorsun belki?
Ben suyu az iciyorum.
Tamam sorun aha burdaSu 0 hic icmiyorum
Kahve asiri iciyorum
Cayda iciyorum
cok az yiyince de vucut kilo vermiyormus, belki yediklerini arttirsan mi bir sure.. ama bol sebze ileKan degerlerime baktirmadim. Baktirmam gerek. Okadar sey cikti ki unuttum onu. Simdi randevu alayim. Astim,kalp Vs kontrol edilmesi gerekiyor hep.
Arada yedigim beyaz ekmek, jelibon mahvediyor beni. Birde bence aliskin vucud 15bin adima,isden dolayi. Til oynamiyor. Crossfit benim ilacim
ben de takibe aldim, fotograflarin cok guzel, ustune calisilmis. aldin mi egitim?Öyle kendi kendime takıldığım bir blog. Seylaskitchen diye ara bulursun
Bu tarz seylerde google'da hep ilk yan etkilerine bakarim.. bunu okuyunca korktumChromium picolinate kullansana. Istahini kesiyor.
Kendine hedef koysana. Ben mesela yaza 75 olmak istiyorum.
ben en guzel dengeli tabak hazirlayip spor yapinca kilomu koruyorum.Stitch tarzını bulman lazım belki de.
Yani ben keto denedim, if denedim, kalori saydim. Iclerinden en çok if bana uydu. Bir de sezgisel yemecileri takip ediyorum (intuitive eating), onlarin da mantalitesi hosuma gidiyor. Ileride ona gecmek istiyorum.
Belki değişik seyleri deneyip, olmadiginda da moral bozmayip, bu bana uygun degilmis demelisin ve baska seye gecmelisin.
Ama tezle cok zor. Ufak hedefler koy o sebeple, her gun 3 kez 10 dakika yuruyecegim de mesela. Her gun 250 gr sebze tuketecegim de. Ufak tefek hedefler, basardikca mutlu olursun.
Bak skmdl cok guzel yedim. Annem mini sosisli ekmek yapmis cocuklara. 3 tane gømdumcok az yiyince de vucut kilo vermiyormus, belki yediklerini arttirsan mi bir sure.. ama bol sebze ile
68 ile nasil siskolukmus o.. boylarimiz da yakin ve ben 74 oldumNaber şişko hoşgeldin kendimi görüyorum sanki
aha benSu 0 hic icmiyorum
Kahve asiri iciyorum
Cayda iciyorum
sosisli ekmek degil sosisli yumurta yeseydinBak skmdl cok guzel yedim. Annem mini sosisli ekmek yapmis cocuklara. 3 tane gømdum
Aksam sade salata olacak. 10bin adim daha atmam lazim . Sabah sabit ciktim. Tamam regl im Ama sis hissetmiyorum. Cuma günü -300 istiyorum Birde
Yarin alcim cikiyor. Dedim mi
Birde evet az yiyince dedigin gibi oluyor.
Sosili eklegi yazmadim. Kahvalti ve ogle toplam 333 kalori diyor. Sosisli ekmegi yazacagim bakalim ne diyecek
Suan yatiyorumsosisli ekmek degil sosisli yumurta yeseydin
gerci sen karbonhidrati cok kisiyorsun, bence iyi olmus, afiyet olsun
70 oldum heralde68 ile nasil siskolukmus o.. boylarimiz da yakin ve ben 74 oldum
baktim herkes kontrollu, biraz kulagimi cekin dedim geldim
Bunu cok istiyorum ama en erken boyle sıkı bir rejime eylulde baslayabilirim, tezimi teslim edince.. o da edebilirsemŞu aralar bende istediğim motivasyonu bulamıyorum. Özellikle spor konusunda.
Diyetisyene gittiğim dönem daha bilinçli yedim.
Daha doğrusu istediğim şeyin yerine ne koyabileceğim konusunda fikir alıp ona göre hareket ettim.
Herkese önerdiği sabit bir listeye bağlı kalmamı isteyen biri olsaydı yapamazdım ama.
Benim çok sevdiğim yemeden duramam ve yemekten asla zevk almam dediğim şeyleri listeletmişti öncelikle.
Sonra da onlara göre bana özel bir liste hazırlamıştı.
Tatlısız duramazsan çantanda bir adet züber bulundur derdi mesela, yediğim zaman isteğim geçsin hemde kalorisiz olsun diye.
Birde çinko kullanmak iştah kapattığı için açlık krizlerini engelliyor diye okumuştum. Zayıflama sürecinde kullanıyorlarmış özellikle.Bir araştır derim.
Çok üşensende sporunu yapmaya 21 gün kuralını uygulamaya çalış.
Spor yapınca yemeye kıyamıyorsun çünkü.
Eğer sporu düzene sokma konusunda kendine güvenemiyorsan spor hocasıyla birebir çalışabileceğin bir paket al.
Randevulu olacağı ve para ödediğin için aksatamıyorsun.
kucuk pantalon veya eski zayif resim benim moralimi daha cok bozuyor ve ters etki daha cok yiyorumMotivasyon talk lar hikaye geliyor bana. En önemlisi eski zayıf fotoğrafın varsa as buzdolabına ya da beğendiğin bir iki beden küçük elbiseyi kot pantolonu her neyse dolabında her gün göreceğin yere koy. Konuşmaktan daha fazla motive ediyor görsel şeyler.
Yeme olayını kismak yerine kalori sayma işine giriş. Bugün çikolata mi yedin 500 kcal mi aldın kalan yemeklerini ona göre seç. Ya da yedigini yaktıracak sürede spor yap.
İlla ağır şeyler yapmana gerek yok. Evde aç müzikleri 45 dk dans et mis gibi kalori yakarsın ve terlersin üzerine stres atman da cabası.
Yürüyüşün sabahı gecesi olmaz boş bulduğun anı evde oturmak yerine kulaklıklarını takıp yürüyüş yapmakla geçir yine harika bir beyni bosaltma yöntemi.
Hem zihnen rahatlayıp hem de spor yapmış oluyorsun bu iki şeyle.
Ve en önemlisi yaşımız genç bu kiloda ya da böyle yağlı bir vücut görselinde olmayı hak etmiyoruz ! Her şey önce kendimiz için
sezgisel beslenme icin once doygunluk hissini ogrenmek lazim. ben balik gibi, oturup 3 muhallebi yerim ki70 oldum heraldebazıları sezgisel beslenme dedi durdu bi kase sakızlı muhallebi yedim ama inancım tam hem bana sezgisel beslenmeyi öneren arkadaşa hem kendime hem de sakızlı muhallebiye, vereceğim kilolarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?