Fit Club 🏋🏻‍♀️

cok az yiyince de vucut kilo vermiyormus, belki yediklerini arttirsan mi bir sure.. ama bol sebze ile

Chromium picolinate kullansana. Istahini kesiyor.
Kendine hedef koysana. Ben mesela yaza 75 olmak istiyorum.
Bu tarz seylerde google'da hep ilk yan etkilerine bakarim.. bunu okuyunca korktum

There have been some reports of chromium causing occasional irregular heartbeats, sleep disturbances, headaches, mood changes, and allergic reactions. Chromium may increase the risk of kidney or liver damage. If you have kidney or liver disease, do not take chromium without talking to your doctor first.

ben en guzel dengeli tabak hazirlayip spor yapinca kilomu koruyorum.
ketoda vucudumda kirmizi noktalar cikti, biraktim.
if'te de aklim daha cok yemekte.. hep yemege kac saat kaldi diye dusunuyorum
su proje proposal yazmayi basarabilirsem hergun 30dk spor sarti koyayim kendime.. ona kadar da bol su ve aksam yemegi sonrasi abur cubur yasagi
hatta havalar da guzellesiyor, tenise baslasam yine keske

cok az yiyince de vucut kilo vermiyormus, belki yediklerini arttirsan mi bir sure.. ama bol sebze ile
Bak skmdl cok guzel yedim. Annem mini sosisli ekmek yapmis cocuklara. 3 tane gømdum

Aksam sade salata olacak. 10bin adim daha atmam lazim . Sabah sabit ciktim. Tamam regl im Ama sis hissetmiyorum. Cuma günü -300 istiyorum Birde

Yarin alcim cikiyor. Dedim mi

Birde evet az yiyince dedigin gibi oluyor.
Sosili eklegi yazmadim. Kahvalti ve ogle toplam 333 kalori diyor. Sosisli ekmegi yazacagim bakalim ne diyecek

sosisli ekmek degil sosisli yumurta yeseydin
gerci sen karbonhidrati cok kisiyorsun, bence iyi olmus, afiyet olsun

68 ile nasil siskolukmus o.. boylarimiz da yakin ve ben 74 oldum
baktim herkes kontrollu, biraz kulagimi cekin dedim geldim
70 oldum heralde bazıları sezgisel beslenme dedi durdu bi kase sakızlı muhallebi yedim ama inancım tam hem bana sezgisel beslenmeyi öneren arkadaşa hem kendime hem de sakızlı muhallebiye, vereceğim kilolarımı

Bunu cok istiyorum ama en erken boyle sıkı bir rejime eylulde baslayabilirim, tezimi teslim edince.. o da edebilirsem
ama sevindim, bir diyetisyen deneyecegim eylulde.. o zamana kadar biraz kilo verirsem, diyetisyenle de 36 bedene duserim

kucuk pantalon veya eski zayif resim benim moralimi daha cok bozuyor ve ters etki daha cok yiyorum
evet yuruyusu arttirdim son zamanlarda, daha da arttiracagim
son cumlende cok haklisin ve ayni zamanda dogru beslenmeyi ben ogrenirsem, kizim da ilerde dogru beslenir diyorum. onun da boyle kiloya takilmasini hic istemem
ben aksine kotu gorundugum bir fotografimi telefona arka plan yaptim. kizimla plajda oynarken. kizimi gormek mutlu ediyor, gobegimi gorunce de cok kiziyorum. kizim gecen gordu fotografi, anne ne guzeliz, keske yine gitsek plaja oynasak dedi. ne guzel dunyalarinda kilo takintilari yok, anneyle gecirdigi oyun vaktini goruyor o sadece fotografta

70 oldum heralde bazıları sezgisel beslenme dedi durdu bi kase sakızlı muhallebi yedim ama inancım tam hem bana sezgisel beslenmeyi öneren arkadaşa hem kendime hem de sakızlı muhallebiye, vereceğim kilolarımı
sezgisel beslenme icin once doygunluk hissini ogrenmek lazim. ben balik gibi, oturup 3 muhallebi yerim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…