Fit Club 🏋🏻‍♀️

70 oldum heralde bazıları sezgisel beslenme dedi durdu bi kase sakızlı muhallebi yedim ama inancım tam hem bana sezgisel beslenmeyi öneren arkadaşa hem kendime hem de sakızlı muhallebiye, vereceğim kilolarımı

Hic sorumluluk kabul etmem.
Ben fikri seviyorum ama cesaret edemiyorum dedim zaten
Sakizli muhallebi de ne güzeldir afiyet olsun.
Ben fasulyeli brownielerimden yedim

Bizim kralin dogumgunusu imis, resmi bayram.
Biz de cocuklarla çıktık dışarı ama soğukmuş, donuyoruz.
ooo dogum gunu kutlu olsun, bir sene ben de gelecegim bayrami gormek icin
bizim de bu sene kralicenin platinum jubilesi olacakmis, bank holiday 2 gun olmus ama zorunlu degilmis, bizim sirket de vermiyor tabiki

Hic sorumluluk kabul etmem.
Ben fikri seviyorum ama cesaret edemiyorum dedim zaten
Sakizli muhallebi de ne güzeldir afiyet olsun.
Ben fasulyeli brownielerimden yedim
Nohut haşlayıp yapıyordum browniyi ben ımmhh enfes oluyor

Gecmis olsun simdiden canim .senin bunyen surekli harekete aliskin oldugu icin nabiz yukseltmeyi ariyor gibi geliyor yoksa yediklerin gercekten cok az.
Toplam 1000 cal en dusuk miktari bile bulmuyordur

Gecmis olsun simdiden canim .senin bunyen surekli harekete aliskin oldugu icin nabiz yukseltmeyi ariyor gibi geliyor yoksa yediklerin gercekten cok az.
Toplam 1000 cal en dusuk miktari bile bulmuyordur
Aynen dedigin gibi. Nabiz yukseltimeyi ariyor. Okula giderken spor hocam nabzim cabuk ciktigi icin yag yakimim icin cok iyi diyordu. Crossfit e duzenli gittigimde,Corona oncesi. Cok iyi sklasmistim.

Arrietty_ kaptanicem bi maruzatimm vardi
Persembe gunleri esimin izin gunu ya disardayiz yada misafir geliyor (yarinda gelicek)
Tartiya genelde sis oluyorum her cumartesi bildirim yapsam cuma bekletmesem sizi olur mu

Aynen dedigin gibi. Nabiz yukseltimeyi ariyor. Okula giderken spor hocam nabzim cabuk ciktigi icin yag yakimim icin cok iyi diyordu. Crossfit e duzenli gittigimde,Corona oncesi. Cok iyi sklasmistim.

Wuuw ,supermis .crossfit basli basina fitlestirir bence. evde alanjn var mi yapabiliyor musun günlük olarak eklesen

Su kdr boy sosisli ekmek 3 adet

Bu 49gr 3 u 150 gr . Program da gr degil tane secebiliyorum.
Belki fazla gosteriyor fakat makro ve kalori su durumda

Eklentiler

• IMG_20220427_161840.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-04-27-16-43-15-841_com.myfitnesspal.android.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 31
Arrietty_ kaptanicem bi maruzatimm vardi
Persembe gunleri esimin izin gunu ya disardayiz yada misafir geliyor (yarinda gelicek)
Tartiya genelde sis oluyorum her cumartesi bildirim yapsam cuma bekletmesem sizi olur mu
Olur kuzum sorun degil. Iki gunde Kabul ediyorum. Cumartesi aksami veya Pazar guncelliyorum tabloyu

Merhaba kizlar

Ben de 12 bin adimdayim. 15 olunca dinlenmeye gecicem, regl oldum. Hafif agrim var, istahim inanilmaz acik

Menu yazayim.

10.00
Dunden kalan 2 dilim pide
Sucuklu yumurta
Az peynir ve salata

14.00
2 erik
2 kare brownie

18.30 gibi de aksam yemegi yiyoruz
Kiyma ile taco var menude,
Yanina az salata ve ev yapimi ranch sos

Aksam canim isterse patlamis misir da yiyecegim. Film gecesi yapiyorum ben. Resmen 2 günlük tatilim basliyor yarin muze, ertesi gun cocuklari gezdirmece planim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…