Yicez ve kilo vereceğiz öyle dediler en iyisi oymuş dediler bize biat edip uygulamak düşer sezgisel beslenme alemin kralıdırsezgisel beslenme icin once doygunluk hissini ogrenmek lazim. ben balik gibi, oturup 3 muhallebi yerim ki
Bize ayırdığın vaktin sonuna mı geldik her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa mıKizlar hepinize cok tesekkur ederim, herkes vakit ayirip bana yazdigi icin
oyle oldu walla, sizi sahneye alalim o zamanBize ayırdığın vaktin sonuna mı geldik her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa mı
70 oldum heraldebazıları sezgisel beslenme dedi durdu bi kase sakızlı muhallebi yedim ama inancım tam hem bana sezgisel beslenmeyi öneren arkadaşa hem kendime hem de sakızlı muhallebiye, vereceğim kilolarımı
Herkes nerede
cok muhabbetci olmayabilirim ama herkesi kaciracak kadar kotu olmaz yawf
ooo dogum gunu kutlu olsun, bir sene ben de gelecegim bayrami gormek icinBizim kralin dogumgunusu imis, resmi bayram.
Biz de cocuklarla çıktık dışarı ama soğukmuş, donuyoruz.
Nohut haşlayıp yapıyordum browniyi ben ımmhh enfes oluyorHic sorumluluk kabul etmem.
Ben fikri seviyorum ama cesaret edemiyorum dedim zaten
Sakizli muhallebi de ne güzeldir afiyet olsun.
Ben fasulyeli brownielerimden yedim
Bak skmdl cok guzel yedim. Annem mini sosisli ekmek yapmis cocuklara. 3 tane gømdum
Aksam sade salata olacak. 10bin adim daha atmam lazim . Sabah sabit ciktim. Tamam regl im Ama sis hissetmiyorum. Cuma günü -300 istiyorum Birde
Yarin alcim cikiyor. Dedim mi
Birde evet az yiyince dedigin gibi oluyor.
Sosili eklegi yazmadim. Kahvalti ve ogle toplam 333 kalori diyor. Sosisli ekmegi yazacagim bakalim ne diyecek
Aynen dedigin gibi. Nabiz yukseltimeyi ariyor. Okula giderken spor hocam nabzim cabuk ciktigi icin yag yakimim icin cok iyi diyordu. Crossfit e duzenli gittigimde,Corona oncesi. Cok iyi sklasmistim.Gecmis olsun simdiden canim .senin bunyen surekli harekete aliskin oldugu icin nabiz yukseltmeyi ariyor gibi geliyor yoksa yediklerin gercekten cok az.
Toplam 1000 cal en dusuk miktari bile bulmuyordur
Aynen dedigin gibi. Nabiz yukseltimeyi ariyor. Okula giderken spor hocam nabzim cabuk ciktigi icin yag yakimim icin cok iyi diyordu. Crossfit e duzenli gittigimde,Corona oncesi. Cok iyi sklasmistim.
Evet evde mümkun. Su bilegim duzelsinWuuw ,supermis .crossfit basli basina fitlestirir bence. evde alanjn var mi yapabiliyor musun günlük olarak eklesen
Hedef kac sedummmHa gayret kaldı 2 bin adımım
Olur kuzum sorun degil. Iki gunde Kabul ediyorum. Cumartesi aksami veya Pazar guncelliyorum tabloyuArrietty_ kaptanicem bi maruzatimm vardi
Persembe gunleri esimin izin gunu ya disardayiz yada misafir geliyor (yarinda gelicek)
Tartiya genelde sis oluyorum her cumartesi bildirim yapsam cuma bekletmesem sizi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?