Evet cnm haklisin vucut bazen ayni rutine alisiyor ne olursa olsun duzen degistirmek gerekiyor,Evet canım if yapacağım. bir süre böyle gitsin. Deneme yanılma olsun.
2 öğünle ve az yemekle bile kilo veremez hale gelmiştim.
Yazın tatil vs derken vücudumu şaşırttım zaten.
Bunu deneyip bir kaç hafta sonra faydası olmazsa diyetisyen desteği almaya başlayacağım.
İyi akşamlar. Bu menü sizin kendi tercihiniz mi yoksa bir uzman yönlendirmesi mıHerkese iyi akşamlar.
Kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
Şekersiz çay
1 dilim salam
Ara
2 hurma
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç karışık kuruyemiş
Öğlen
domatesli şehriye çorbası
Etli patates yemeği
Mevsim salata
Akşam
Dereotlu kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Şehriyeli greçka pilavı
Adım saysın diye bilekliğimi taktım. Öğlen şarjı bitti.
İyi akşamlar.İyi akşamlar. Bu menü sizin kendi tercihiniz mi yoksa bir uzman yönlendirmesi mıve ne kadar kilo verdiniz bu şekilde eğer yeni başlamadıysanız tabi
Tutarsızliktan ziyade yoğun geldi de bana o yüzden sordum kilo verdiniz mi diyeİyi akşamlar.Tamamen kendi beslenme şeklim. zaten menülerim arasında tutarsızlık olduğunu da fark etmişsinizdir şu an yeni başladım ama daha önce düşük karbonhidrat ve rafine şekersiz beslenmeyle + sporla 4 ayda 6 kg vermiştim. Sonra hamile kaldım.
İyi akşamlar herkese
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 11.00
Haşlanmış yumurta
Salata
Beyaz peynir
Erik
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.00
Sade türk kahvesi
2 kuru kayısı içine ceviz
Ara 15.30
1 bardak kefir
1 hurma
1 dilim ananas
Akşam 19.30 (dışarda yedik)
Yarım lahmacun (maydanoz nane lahana turşulu)
Yarım porsiyon soslu piliç izgara
1 sıkım çiğköfte dürüm değil yani
1 küçük kase lebeni( kızımla yedik)
Ara 22.00
1 kase yoğurt pul biber ve limonlu
Bugün kahvaltı hariç kalan öğünler saat olarak gecikti biraz. Yarın diyetisyen günü bakalım
Bazen tum gun iyi gecmesine ragmen anlayamadigim.birsey oluyor gozumu bile acamadan yatip kaliyorum ama uyumadan ,kan tahlillerim izinden sonra kontrol edilicekti yanlış yaptigim yada tukettigim birsey var sanirim
Birkac diyetisyen arastirdim online olarak anca program alabiliyorum ,burda gitmek istersem aylarca beklemem lazim normalde ucrrtleri nasil kizlar siz daha once yardim aldiniz 1aylik baslamak sacma degil mi
Selam kızlar
6 Eylül menüm
Öğleye kadar
2 br. limonlu çay
Tarçınlı Türk kahvesi
2 ad. hurma
14:00
Tavuk pane
1 pors. Bulgur pilavı
Ayran
19:00
Ton balıklı salata
Sütlü şekersiz latte kahve
1 ad hurma
1 kupa Bitki çayı
Alys kalori takip etmeye başladım. 1200 cal yapmışım dünkü menümle.
Spor yok malesef
Arrietty_
Bugünde senin yediklerin az geldi gözüme. Ara öğünlere kuru yemiş, meyve eklenebilirmiş.Merhaba kizlar,
Sabah
Kek ve sütlü kahve
Ogle
Yumurtali peynirli salata
Aksam
Sari mercimek salatasi
2 lt su
Aksama yeni karar verdim, simdi mutfaga geciyorum. Duduklude hizlica halletmeye niyetliyim bakalim
Sporu adimlarimi tamamlayinca yazarım.
Evet o diyetisyenle çalışmayı istiyorum yine. Ama kadın ruhunun götürdüğü yere gidenlerden, şu ara mesleğini yapmıyor. En son Amerika'da inzivaya çekilmişti. Oğluma da spor ve sağlıklı beslenmeyi aşıladı. Oda şu ara kilolarını verdi kas çalışmalarına başladı :)Evet cnm haklisin vucut bazen ayni rutine alisiyor ne olursa olsun duzen degistirmek gerekiyor,
Kararlisin bence guzel sonuc alicaksin gecen sefer diyetisyeninde baya hizlandirmisti seni
Menü çok güzel diyetisyenle mi çalışıyorsunuz? Öğle öğününde şehriye ve patates birlikte olması gözümü tırmaladı azıcık.Herkese iyi akşamlar.
Kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
Şekersiz çay
1 dilim salam
Ara
2 hurma
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç karışık kuruyemiş
Öğlen
domatesli şehriye çorbası
Etli patates yemeği
Mevsim salata
Akşam
Dereotlu kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Şehriyeli greçka pilavı
Adım saysın diye bilekliğimi taktım. Öğlen şarjı bitti.
Kaptanım senin de gün içinde yediklerin de az geldi gözüme. Akşam perfect :)Iyi aksamlar koltukda uyuya kalmisoglum seslenince uyandim
Rapor verip uyumaya devam. Neyseki yarin izinliyim
Sabah
Muzlu, cikolatali protein shake
Ogle
Yarim dilim ton salatali sandevic
Ara 2 kurabiye
Aksam
2 yk pilav
2 tavuk koftesi
5-6 yk kirmizi lahana salatasi
Su 1,5l
Spor yok
Adim 11056
1105 puan
Menü çok güzelİyi akşamlar herkese
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 11.00
Haşlanmış yumurta
Salata
Beyaz peynir
Erik
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.00
Sade türk kahvesi
2 kuru kayısı içine ceviz
Ara 15.30
1 bardak kefir
1 hurma
1 dilim ananas
Akşam 19.30 (dışarda yedik)
Yarım lahmacun (maydanoz nane lahana turşulu)
Yarım porsiyon soslu piliç izgara
1 sıkım çiğköfte dürüm değil yani
1 küçük kase lebeni( kızımla yedik)
Ara 22.00
1 kase yoğurt pul biber ve limonlu
Bugün kahvaltı hariç kalan öğünler saat olarak gecikti biraz. Yarın diyetisyen günü bakalım
Menün çok güzel sedum. Hayırdır yolculuk nereye?Çok yorgunum yazayım hemen menü sabah yolculuk var. Bugün spor yok solo turk uçak gösterisi vardı oraya gittik akşam yine dışarıda oldu öyle olunca
Sabah
Omlet
2 dilim manyas peyniri yaklaşık 15 gr
Domates ve salatalık
4 tane siyah zeytin
Kahve
Akşam 19 da yedik
200 gr kuzu şiş
Salata
Ayran
Su 1.5 lt az oldu bugün dışarıda vakit geçince.
Adım sadece telefonun saydığı var dışarıdayken üzerimde taşıdım 3900 adım 390 puan
Arrietty_
Öğle ve akşam öğünü arasına meyve yada sağlıklı tatlı türünde bir şeyler olabilirmiş.Gunaydin ,
Dunun menusu
12h30
Izgara mantar ,iceberg,havuc ,domates
17h
Ceyrek simit ,2 dpeynir ,zeytin,
2 3 yk yaz turlusu
Ara
1 kare cikolata
8700 adim 870puan
15dk lwslie 150puan
20dk yuruyus 200puan
Toplan1220p
Bir arkadaşın annesi online diyetisyenle çalışıyor. Kadın 1-2 ay içinde eridi resmen.Bazen tum gun iyi gecmesine ragmen anlayamadigim.birsey oluyor gozumu bile acamadan yatip kaliyorum ama uyumadan ,kan tahlillerim izinden sonra kontrol edilicekti yanlış yaptigim yada tukettigim birsey var sanirim
Birkac diyetisyen arastirdim online olarak anca program alabiliyorum ,burda gitmek istersem aylarca beklemem lazim normalde ucrrtleri nasil kizlar siz daha once yardim aldiniz 1aylik baslamak sacma degil mi
Diyetisyeni dinlemiştim kız ben kadın iyi eritti beni. Haftada 800 gr- 1 kg yağdan gittiği dönemler bile olmuştu.Benim onlime deneyeyimim yok, sanirimMelegimkorusun unki tr den online, dimi?
Bence iyi olur bir danismak, özellikle senin degerlerini degerlendirecek birisini bulursan sebebi de bulursun.
Yanliz dinleyecek misin o önemliH H3ra onca parayi verdi dinlemedi de
Gecen hafta bir arkadasla konuştum is yerinden, o da yeni biriyle baslamis. Diyetisyen az yiyorsun, once yediklerini artiricaz demis, once biraz kilo alabilirsin ama sonra ayarlicaz demis. O yuzden uzun soluklu düşünmek gerekebilir, calisacagin kisinin tarzina bagli biraz da.
Senden bendensin, hocanın dediğimi yap yaptığımı yapma olayı gibi :)Herkese diyom, ben kendim yapmiyorum.
Hangi uygulamayi kullanıyorsun?
Diyetisyenle çalışmıyorum hayır, evde ne pişerseBugünde senin yediklerin az geldi gözüme. Ara öğünlere kuru yemiş, meyve eklenebilirmiş.
Evet o diyetisyenle çalışmayı istiyorum yine. Ama kadın ruhunun götürdüğü yere gidenlerden, şu ara mesleğini yapmıyor. En son Amerika'da inzivaya çekilmişti. Oğluma da spor ve sağlıklı beslenmeyi aşıladı. Oda şu ara kilolarını verdi kas çalışmalarına başladı :)
Aynı evde birileriyle birlikte başlayınca daha motive oluyor insan. Ayrı ayrı yemek sıkıntısı da yaşanmıyor.
Menü çok güzel diyetisyenle mi çalışıyorsunuz? Öğle öğününde şehriye ve patates birlikte olması gözümü tırmaladı azıcık.
Kaptanım senin de gün içinde yediklerin de az geldi gözüme. Akşam perfect :)
Menü çok güzel
Menün çok güzel sedum. Hayırdır yolculuk nereye?
Öğle ve akşam öğünü arasına meyve yada sağlıklı tatlı türünde bir şeyler olabilirmiş.
Bir arkadaşın annesi online diyetisyenle çalışıyor. Kadın 1-2 ay içinde eridi resmen.
Yağ yakma hedefli, haftalık listeler olusturuyormuş.
Aylık 400 TL imiş. Bende onunla çalışabilirim belki.
Ben düzenli giderken de aylık paketler alıyordum. 1 ay deneme için iyi bir süre bence. Zaten vücut 2-3 hafta sonra tepki vermeye başlıyor.
Diyetisyeni dinlemiştim kız ben kadın iyi eritti beni. Haftada 800 gr- 1 kg yağdan gittiği dönemler bile olmuştu.
Keto grubunda ki çalışmayı tamamlayamamıştım. Halsizlik yapmıştı çok fazla.
Ergin hocaya da para bayılıp yapamadım gerçi, ağır gelmişti :)) Ama onun program kayıtlı duruyor.
En azından programları hakkında fikrim oldu diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?