Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba kizlar,

Sabah
Kek ve sütlü kahve

Ogle
Yumurtali peynirli salata

Aksam
Sari mercimek salatasi

2 lt su

Aksama yeni karar verdim, simdi mutfaga geciyorum. Duduklude hizlica halletmeye niyetliyim bakalim

Sporu adimlarimi tamamlayinca yazarım.

Evet cnm haklisin vucut bazen ayni rutine alisiyor ne olursa olsun duzen degistirmek gerekiyor,
Kararlisin bence guzel sonuc alicaksin gecen sefer diyetisyeninde baya hizlandirmisti seni

Herkese iyi akşamlar.

Kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
Şekersiz çay
1 dilim salam

Ara
2 hurma
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç karışık kuruyemiş

Öğlen
domatesli şehriye çorbası
Etli patates yemeği
Mevsim salata

Akşam
Dereotlu kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Şehriyeli greçka pilavı

Adım saysın diye bilekliğimi taktım. Öğlen şarjı bitti.

Iyi aksamlar koltukda uyuya kalmis oglum seslenince uyandim
Rapor verip uyumaya devam. Neyseki yarin izinliyim

Sabah
Muzlu, cikolatali protein shake

Ogle
Yarim dilim ton salatali sandevic

Ara 2 kurabiye

Aksam
2 yk pilav
2 tavuk koftesi
5-6 yk kirmizi lahana salatasi

Su 1,5l

Spor yok
Adim 11056

1105 puan

İyi akşamlar. Bu menü sizin kendi tercihiniz mi yoksa bir uzman yönlendirmesi mı ve ne kadar kilo verdiniz bu şekilde eğer yeni başlamadıysanız tabi

İyi akşamlar herkese

Sabah sirkeli su

Kahvaltı 11.00
Haşlanmış yumurta
Salata
Beyaz peynir
Erik
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 14.00
Sade türk kahvesi
2 kuru kayısı içine ceviz

Ara 15.30
1 bardak kefir
1 hurma
1 dilim ananas

Akşam 19.30 (dışarda yedik)
Yarım lahmacun (maydanoz nane lahana turşulu)
Yarım porsiyon soslu piliç izgara
1 sıkım çiğköfte dürüm değil yani
1 küçük kase lebeni( kızımla yedik)

Ara 22.00
1 kase yoğurt pul biber ve limonlu

Bugün kahvaltı hariç kalan öğünler saat olarak gecikti biraz. Yarın diyetisyen günü bakalım

İyi akşamlar. Bu menü sizin kendi tercihiniz mi yoksa bir uzman yönlendirmesi mı ve ne kadar kilo verdiniz bu şekilde eğer yeni başlamadıysanız tabi
İyi akşamlar. Tamamen kendi beslenme şeklim. zaten menülerim arasında tutarsızlık olduğunu da fark etmişsinizdir şu an yeni başladım ama daha önce düşük karbonhidrat ve rafine şekersiz beslenmeyle + sporla 4 ayda 6 kg vermiştim. Sonra hamile kaldım.

Çok yorgunum yazayım hemen menü sabah yolculuk var. Bugün spor yok solo turk uçak gösterisi vardı oraya gittik akşam yine dışarıda oldu öyle olunca

Sabah
Omlet
2 dilim manyas peyniri yaklaşık 15 gr
Domates ve salatalık
4 tane siyah zeytin
Kahve

Akşam 19 da yedik
200 gr kuzu şiş
Salata
Ayran

Su 1.5 lt az oldu bugün dışarıda vakit geçince.
Adım sadece telefonun saydığı var dışarıdayken üzerimde taşıdım 3900 adım 390 puan
Arrietty_

Tutarsızliktan ziyade yoğun geldi de bana o yüzden sordum kilo verdiniz mi diye Allah bağışlasın ben de denemek istiyorum glutensiz şekersiz süt ve süt ürünleri olmadan beslenmeyi geriye bir şey kalmıyor sanki ama olsun

Gunaydin ,
Dunun menusu

12h30
Izgara mantar ,iceberg,havuc ,domates

17h
Ceyrek simit ,2 dpeynir ,zeytin,
2 3 yk yaz turlusu

Ara
1 kare cikolata

8700 adim 870puan
15dk lwslie 150puan
20dk yuruyus 200puan
Toplan1220p

Selam
Aslinda cok degil ama tarti oncesi fazlalik olabilir mi aksam yemegi
Karbonhidratla ins.sonuc guzel cikar.
Yuzyuze randevu mu online olarak mi faydasi var mi dun bende biriyle görüştüm ama kararsizim

Bazen tum gun iyi gecmesine ragmen anlayamadigim.birsey oluyor gozumu bile acamadan yatip kaliyorum ama uyumadan ,kan tahlillerim izinden sonra kontrol edilicekti yanlış yaptigim yada tukettigim birsey var sanirim
Birkac diyetisyen arastirdim online olarak anca program alabiliyorum ,burda gitmek istersem aylarca beklemem lazim normalde ucrrtleri nasil kizlar siz daha once yardim aldiniz 1aylik baslamak sacma degil mi

Benim onlime deneyeyimim yok, sanirim Melegimkorusun unki tr den online, dimi?

Bence iyi olur bir danismak, özellikle senin degerlerini degerlendirecek birisini bulursan sebebi de bulursun.

Yanliz dinleyecek misin o önemli H H3ra onca parayi verdi dinlemedi de
Gecen hafta bir arkadasla konuştum is yerinden, o da yeni biriyle baslamis. Diyetisyen az yiyorsun, once yediklerini artiricaz demis, once biraz kilo alabilirsin ama sonra ayarlicaz demis. O yuzden uzun soluklu düşünmek gerekebilir, calisacagin kisinin tarzina bagli biraz da.

Selam kızlar
6 Eylül menüm

Öğleye kadar
2 br. limonlu çay
Tarçınlı Türk kahvesi
2 ad. hurma

14:00
Tavuk pane
1 pors. Bulgur pilavı
Ayran

19:00
Ton balıklı salata

Sütlü şekersiz latte kahve
1 ad hurma
1 kupa Bitki çayı
Alys kalori takip etmeye başladım. 1200 cal yapmışım dünkü menümle.

Spor yok malesef
Arrietty_

Herkese diyom, ben kendim yapmiyorum.

Hangi uygulamayi kullanıyorsun?

Bugünde senin yediklerin az geldi gözüme. Ara öğünlere kuru yemiş, meyve eklenebilirmiş.
Evet cnm haklisin vucut bazen ayni rutine alisiyor ne olursa olsun duzen degistirmek gerekiyor,
Kararlisin bence guzel sonuc alicaksin gecen sefer diyetisyeninde baya hizlandirmisti seni
Evet o diyetisyenle çalışmayı istiyorum yine. Ama kadın ruhunun götürdüğü yere gidenlerden, şu ara mesleğini yapmıyor. En son Amerika'da inzivaya çekilmişti. Oğluma da spor ve sağlıklı beslenmeyi aşıladı. Oda şu ara kilolarını verdi kas çalışmalarına başladı :)
Aynı evde birileriyle birlikte başlayınca daha motive oluyor insan. Ayrı ayrı yemek sıkıntısı da yaşanmıyor.
Menü çok güzel diyetisyenle mi çalışıyorsunuz? Öğle öğününde şehriye ve patates birlikte olması gözümü tırmaladı azıcık.
Kaptanım senin de gün içinde yediklerin de az geldi gözüme. Akşam perfect :)
Menü çok güzel
Menün çok güzel sedum. Hayırdır yolculuk nereye?
Gunaydin ,
Dunun menusu

12h30
Izgara mantar ,iceberg,havuc ,domates

17h
Ceyrek simit ,2 dpeynir ,zeytin,
2 3 yk yaz turlusu

Ara
1 kare cikolata

8700 adim 870puan
15dk lwslie 150puan
20dk yuruyus 200puan
Toplan1220p
Öğle ve akşam öğünü arasına meyve yada sağlıklı tatlı türünde bir şeyler olabilirmiş.
Bir arkadaşın annesi online diyetisyenle çalışıyor. Kadın 1-2 ay içinde eridi resmen.
Yağ yakma hedefli, haftalık listeler olusturuyormuş.
Aylık 400 TL imiş. Bende onunla çalışabilirim belki.
Ben düzenli giderken de aylık paketler alıyordum. 1 ay deneme için iyi bir süre bence. Zaten vücut 2-3 hafta sonra tepki vermeye başlıyor.
Diyetisyeni dinlemiştim kız ben kadın iyi eritti beni. Haftada 800 gr- 1 kg yağdan gittiği dönemler bile olmuştu.
Keto grubunda ki çalışmayı tamamlayamamıştım. Halsizlik yapmıştı çok fazla.
Ergin hocaya da para bayılıp yapamadım gerçi, ağır gelmişti :)) Ama onun program kayıtlı duruyor.
En azından programları hakkında fikrim oldu diyelim

Herkese diyom, ben kendim yapmiyorum.

Hangi uygulamayi kullanıyorsun?
Senden bendensin, hocanın dediğimi yap yaptığımı yapma olayı gibi :)
Fatsecret kullanıyorum, hatta aylık premium üyeliğini aldım dün akşam.
Niye para bayılmadan içim rahat etmiyosa
Senden ötürü gerçi, sen kalori say demesen girmeyecektim o uygulamaya :)

Diyetisyenle çalışmıyorum hayır, evde ne pişerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…