Perfect bir menü bence hiçde çok değil.H3RA_ ekle cikar ekle cikar, hesapladim bakalim,
1600-1700 kalori hedefliyorum, o yuzden yediklerim cok degil diyerek baslayayim
Sabah
Sebzeli peynirli omlet
2 avuc üzüm
Ogle
Yarim elma, meyveli proteinli bir kwark, 1 mini kase çekirdek
Aksam
1 porsiyon sebze corba
1 porsiyon hazır balik
1 dilim beyaz ekmek
Az salata
Aslinda oglenki kwarkin kalorisinin bu kadar yüksek oldugunu bilseydim baska bir sey dusunurdum. Neyse iyi oldu hesapladigim
Perfect bir menü bence hiçde çok değil.
Kwark normal bir öğle öğününde ki cal kadarsa onda da sorun yok bence.
Yaa maşallah ne kadar güzel bir düzen.Kızlar sporda şöyle bir düzen oturttum. Benim için beslenme olsun, spor olsun sürdürülebilir olması önemli. Şimdilik sıkıntı yok...
Hergun (eğer özel bir durum yoksa) bir kardiyo egzersizim var. Yazın genelde 30 dk eliptik veya 30-45 dk'lik hiit kardiyo videoları yaptım. Bir kaç gündür hava serinleyince de 60-70 dk'lik açık hava yürüyüşleri...
3 gün reformer pilates, 3-4 gün de yogaya aynen devam...
Beslenmeye gelirsek...
Artık haftanın 5 günü İF+LOW CARB, iki günü de OMAD seklinde besleniyorum. Kalori saymayı bıraktım. Meyveyi ilk öğünde, tek porsiyon yiyorum. Bulgurmus, basmati pirinçmis, yulafmis, granolaymis, karışık tahilmis onları da coook nadiren, coook canım çekerse yiyorum. Mesela yarın tek öğün günüm, tahıl topping+yoğurt yemeyi düşünüyorum. En son ne zaman yediğimi hatirlamiyorum bile...
Kuzular gibi ot, aslanlar gibi de et yiyip çekiliyorum kenarı.Böyle olunca da kalori saymaya gerek duymuyorum.
İlk öğünde mutlaka iki yumurta yiyorum. Bikmamak için de farklı şekilde yapmaya çalışıyorum, nasılsa vakit çok.Tek tehlike fıstık ezmesi. Onu da içinden iki tatlı kaşığı alıp, hemen kapağını kapatıp gözümün önünden kaldırıyorum. Dolabın en ücra köşelerine atıyorum ki, gün içinde aklımı celmesin.
Eşimi de, kızımı da, 87 yaşındaki anacigimi da kendime benzettim.İyi ki benzettim, eşim tansiyon hastasıydı ve kötü kolesterolü yüksekti ilaç kullanıyordu, kurtuldu. Anacığım da insulinden kurtuldu, şekeri normal seviyelerde seyrediyor. Kızımın stresten aldığı kiloları baseninde ve üst bacaklarda toplanmıştı, (6 kg kadar) hepsini verdi, zaten inceydi, manken gibi oldu. 58 kg'dan 51 kiloya düştü.
Bugün pilates günümüz, akşam 17.00 gibi orda olacağız. Az önce de 30 dk eliptik yaptım, oh kafam rahat.
Sizin eve gelebilir miyim :))Kızlar sporda şöyle bir düzen oturttum. Benim için beslenme olsun, spor olsun sürdürülebilir olması önemli. Şimdilik sıkıntı yok...
Hergun (eğer özel bir durum yoksa) bir kardiyo egzersizim var. Yazın genelde 30 dk eliptik veya 30-45 dk'lik hiit kardiyo videoları yaptım. Bir kaç gündür hava serinleyince de 60-70 dk'lik açık hava yürüyüşleri...
3 gün reformer pilates, 3-4 gün de yogaya aynen devam...
Beslenmeye gelirsek...
Artık haftanın 5 günü İF+LOW CARB, iki günü de OMAD seklinde besleniyorum. Kalori saymayı bıraktım. Meyveyi ilk öğünde, tek porsiyon yiyorum. Bulgurmus, basmati pirinçmis, yulafmis, granolaymis, karışık tahilmis onları da coook nadiren, coook canım çekerse yiyorum. Mesela yarın tek öğün günüm, tahıl topping+yoğurt yemeyi düşünüyorum. En son ne zaman yediğimi hatirlamiyorum bile...
Kuzular gibi ot, aslanlar gibi de et yiyip çekiliyorum kenarı.Böyle olunca da kalori saymaya gerek duymuyorum.
İlk öğünde mutlaka iki yumurta yiyorum. Bikmamak için de farklı şekilde yapmaya çalışıyorum, nasılsa vakit çok.Tek tehlike fıstık ezmesi. Onu da içinden iki tatlı kaşığı alıp, hemen kapağını kapatıp gözümün önünden kaldırıyorum. Dolabın en ücra köşelerine atıyorum ki, gün içinde aklımı celmesin.
Eşimi de, kızımı da, 87 yaşındaki anacigimi da kendime benzettim.İyi ki benzettim, eşim tansiyon hastasıydı ve kötü kolesterolü yüksekti ilaç kullanıyordu, kurtuldu. Anacığım da insulinden kurtuldu, şekeri normal seviyelerde seyrediyor. Kızımın stresten aldığı kiloları baseninde ve üst bacaklarda toplanmıştı, (6 kg kadar) hepsini verdi, zaten inceydi, manken gibi oldu. 58 kg'dan 51 kiloya düştü.
Bugün pilates günümüz, akşam 17.00 gibi orda olacağız. Az önce de 30 dk eliptik yaptım, oh kafam rahat.
Eşim de, ben de emekliyiz tatlım..Yaa maşallah ne kadar güzel bir düzen.nasıl vakit buluyorsunuz peki? Çalışıyor musunuz, günlük düzeniniz nasıl? Ben çocuktan önce her gün cardio+ kas egzersizi yapıyordum işten eve gelince ama bebekle beraber hepsi hayal oldu. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ohhh iyi tatiller size, seksili fotolar bekliyoruz madem
Ben çalışmadım kendisiyle sadece arkadaşın annesinde ki değişim hoşuma gitti.
Bilgilerini alıp atayım sana özelden.
Aslında dengeli yiyorsun yemek düzeniyle bu kadar oluyor belki de.
Düzenli spor mu eklesen hayatına? Neyi seviyorsan onunla ilgili bir salona gitmek gibi mesela?
Evet ya hiç ummadığımız yiyeceklerde yüksek karbo çıkabiliyor. Masum gördüğümüz mürdüm eriğinin bile makro değerlerini görünce şaşırdım dün.
Maşallah size.Eşim de, ben de emekliyiz tatlım..Kızım 9 ay önce boşandı, torunumuzla yanımızda. Sporun önceden saati belliydi, yaz tatilinde herkes evde olunca saat olayı kalktı. Ben de fırsat bulunca ertelemeden, otelemeden hemen yapmaya başladım. Bebekle zor olur elbette... Eşinin desteği şart...
Allah evladinla, eşinle birlikte sağlıklı yaşlar nasip etsin canım benim.Maşallah size.ben 23 sene sonra emekli olunca inşallah sizin gibi olurum.
Kızınıza da evladıyla eskisinden çook daha güzel bir hayat diliyorum.
Kwark dediğin labne gibi, yogurdumsu peynir gibi bir şey mi? Eğer öyleyse sadesini ye, boş kalori almamış olursun. Yok farklı bir seyse...Perfect bir menü bence hiçde çok değil.
Kwark normal bir öğle öğününde ki cal kadarsa onda da sorun yok bence.
Seksili yolladım bile mini şortla daha neler neler varda instagram kaldırmazOhhh iyi tatiller size, seksili fotolar bekliyoruz madem
Ben çalışmadım kendisiyle sadece arkadaşın annesinde ki değişim hoşuma gitti.
Bilgilerini alıp atayım sana özelden.
Aslında dengeli yiyorsun yemek düzeniyle bu kadar oluyor belki de.
Düzenli spor mu eklesen hayatına? Neyi seviyorsan onunla ilgili bir salona gitmek gibi mesela?
Evet ya hiç ummadığımız yiyeceklerde yüksek karbo çıkabiliyor. Masum gördüğümüz mürdüm eriğinin bile makro değerlerini görünce şaşırdım dün.
Nasılsınız kızlar. Merak ettım sizleri bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye
Merhabalar hanımlar, nasılsınız? Keyifler nasıl?
Iyı ve sısmanımTesadüfün boylesi
İyiyiz efem sizler nasilsiniz.
Herkes bir tatile gitti döndü, eski duzene donmeye calisiyoruz.
Spor yarisimiz var bu hafta.
Buyurun gelin destek cikin
Çok isterdim ama ben hamileyimTesadüfün boylesi
İyiyiz efem sizler nasilsiniz.
Herkes bir tatile gitti döndü, eski duzene donmeye calisiyoruz.
Spor yarisimiz var bu hafta.
Buyurun gelin destek cikin
Çok isterdim ama ben hamileyimiki spor, iki düzen yakalarsınız modunuzu efendim. Benim hamilelik yeni doğumdan sonra katılırım aranıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?