Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kiz para vercem deseydin sayma derdim
Bana ver ben sayarım dermişim

Bende kaptisin kullandigi vardi ama silmisim.

Kiz para vercem deseydin sayma derdim
Bana ver ben sayarım dermişim

Bende kaptisin kullandigi vardi ama silmisim.
Tam bakmadım ama karıştırıcam uygulamayı biraz daha.
Keto, akdeniz, protein ağırlıklı menüler var.
İsteğine göre diyetisyen destekli menüler yayınlıyorlar kişiye özel.
Haftalık, aylık raporlar vs.
Şaka bir yana gözümün önünde takip, bilgi alabileceğim bir şeyler olunca motive ediyor beni.

Bana da birisi soylese iyi olur, her gun ne yapcam derdinden kurtulurum

Bu aralar hic mutfaga girme motivasyonum yok, havalar da sicak, hiç ocak basina geçmek cazip degil.

merhabalar... Düzenli olarak kk'e girmeye başlayınca, burada da günlük yediklerimin fotoğraflarını ve yaptığım sporları paylaşayım dedim, sizce de uygun mudur? Tartilmayi bıraktım, çünkü takıntı olmaya başladı. Sağlıklı besleniyorum ve olabildiğince sporumu yapip geçiyorum. Yani yine fasulyeden ortalarda dolanayim diyorum.

Hepimizin hedefi bir yerde tartiyi bırakmak olsun zaten

Gel bence, senden iyi menu ve spor ilhami mi olacak

Gün içinde ne yaptığımızı paylaşmakta ki amaç diğerlerine ilham olmak, yanlış olanı değiştirmek.
Ayrıca sen fasulyeden olamayacak kadar istiktar ve motivasyona sahipsin.
Yoga nasıl gidiyor bu arada, amuda kalkmaya başladın mı

Bana da birisi soylese iyi olur, her gun ne yapcam derdinden kurtulurum

Bu aralar hic mutfaga girme motivasyonum yok, havalar da sicak, hiç ocak basina geçmek cazip degil.
Şimdi bunu okurken barbunyalı yeşil salata kaşıklıyorum.
Ofis arkadaşım yapmış bana da nasipmiş.
İki dk markete gitti geldi, 5 dk içinde de salatayı hazırladı.
Konserve barbunya, kapya biber, domates, kıvırcık, maydonoz, dere otu var içinde. Sıcaklarda benimde canım yemek istemiyordu.
İyi geldi bana tavsiye ederim.
Akşam buzluğa kuru baklagil haşlayıp atacağım.

Canım uğraşmak istemediğinde çıkarır içine bir şeyler doğrar yerim diye.

En sevdigim,
Buzluktan cikar salataya ekle ye

Bugun corbaya niyet ettim bakalim, cocuklara bol sebzeli bir corba yapicam
Yanina ekmek ve biraz buzluktan hazir balik

Yoga düzenli yapıyorum, her seferinde hem sana hem Çetintaş hocaya sessizce teşekkür ediyorum Ama Dr ne amuda kalkmaya ne de Cadillac'a izin vermiyor. O da kusur kalsın, epey güçlendim.

Hmm on bilgilendirme olarak bilgi vermedi ama dedigin gibi olurda istemem mesela herkesin yapisi farkli sonucta onlar ne kadar calissalarda zorla verdigim 2 3kiloyuda geri almak istemem .
Asil sorunda o aslinda başlamak istiyorumda heros gibide olabilirim
Sadece kan tahlili ve odemeden sonra konusalim yazmis o yuzden pek isinamadim bu gorustugumuzle

Ucretli uygulamaolmayani kullaniyorum bende ,olcup yaptigim zamanlar cogu porsiyonu olcumu dogru haftalik gunluk makro olcumleride cok isime yariyordu bazen kucucuk gördüğüm urunun bile cal vok yuksek cikiyor

Haklisin canim evde beraber yspilinca hem destek oluyor hemde yemek isi kolaylasiyor.esim yapsada cocuklar icin yinede yapiliyor bizde.
Ama bu yil kilo konusunu cozmek istiyorum artik ne kadar sikilsamda cozulmeli artik
Yuzyuze daha etkili olabilcegini dusunuyordum o yuzden taniginiz biri var mi diye danismak istedim ismini ogrenebilir miyim bende arkadasinda sende memnunsan ,yag yakmak ilk hedefim benimde sonra vucut sekillendirmek

Yoga düzenli yapıyorum, her seferinde hem sana hem Çetintaş hocaya sessizce teşekkür ediyorum Ama Dr ne amuda kalkmaya ne de Cadillac'a izin vermiyor. O da kusur kalsın, epey güçlendim.
Teşekkürün ardına "Allah ona da sağlıklı beslenme ve spor düzeni nasip etsin" dersen sevinirim
Kusur kalsın bence de, yapmış kadar varsın gözümde :)
Bende haftada iki gün yoga kursuna yazıldım. Sonra ki hedefim hamak yoga yapmak.
Storysinde ters dönen ünlülerden neyim eksik
Benimde denemediğim halt kalmadı ama totiş yine büyük yine büyük

H3RA_ kamp geldik yine assos a geçen sefer kesmedi bizi sonbahar tatili yapalım dedik
Ohhh iyi tatiller size, seksili fotolar bekliyoruz madem
Ben çalışmadım kendisiyle sadece arkadaşın annesinde ki değişim hoşuma gitti.
Bilgilerini alıp atayım sana özelden.
Aslında dengeli yiyorsun yemek düzeniyle bu kadar oluyor belki de.
Düzenli spor mu eklesen hayatına? Neyi seviyorsan onunla ilgili bir salona gitmek gibi mesela?
Ucretli uygulamaolmayani kullaniyorum bende ,olcup yaptigim zamanlar cogu porsiyonu olcumu dogru haftalik gunluk makro olcumleride cok isime yariyordu bazen kucucuk gördüğüm urunun bile cal vok yuksek cikiyor
Evet ya hiç ummadığımız yiyeceklerde yüksek karbo çıkabiliyor. Masum gördüğümüz mürdüm eriğinin bile makro değerlerini görünce şaşırdım dün.

Haftanın üç günü reformer pilates, 3-4 günü de yoga yapıyorum. İnanılmaz faydasını gördüm. Güç, esneklik, ağrılardan kurtulmak...Tek kelimeyle muhteşem!

H3RA_ ekle cikar ekle cikar, hesapladim bakalim,
1600-1700 kalori hedefliyorum, o yuzden yediklerim cok degil diyerek baslayayim

Sabah
Sebzeli peynirli omlet
2 avuc üzüm

Ogle
Yarim elma, meyveli proteinli bir kwark, 1 mini kase çekirdek

Aksam
1 porsiyon sebze corba
1 porsiyon hazır balik
1 dilim beyaz ekmek
Az salata

Aslinda oglenki kwarkin kalorisinin bu kadar yüksek oldugunu bilseydim baska bir sey dusunurdum. Neyse iyi oldu hesapladigim

Kızlar sporda şöyle bir düzen oturttum. Benim için beslenme olsun, spor olsun sürdürülebilir olması önemli. Şimdilik sıkıntı yok...

Hergun (eğer özel bir durum yoksa) bir kardiyo egzersizim var. Yazın genelde 30 dk eliptik veya 30-45 dk'lik hiit kardiyo videoları yaptım. Bir kaç gündür hava serinleyince de 60-70 dk'lik açık hava yürüyüşleri...

3 gün reformer pilates, 3-4 gün de yogaya aynen devam...

Beslenmeye gelirsek...
Artık haftanın 5 günü İF+LOW CARB, iki günü de OMAD seklinde besleniyorum. Kalori saymayı bıraktım. Meyveyi ilk öğünde, tek porsiyon yiyorum. Bulgurmus, basmati pirinçmis, yulafmis, granolaymis, karışık tahilmis onları da coook nadiren, coook canım çekerse yiyorum. Mesela yarın tek öğün günüm, tahıl topping+yoğurt yemeyi düşünüyorum. En son ne zaman yediğimi hatirlamiyorum bile...

Kuzular gibi ot, aslanlar gibi de et yiyip çekiliyorum kenarı. Böyle olunca da kalori saymaya gerek duymuyorum.
İlk öğünde mutlaka iki yumurta yiyorum. Bikmamak için de farklı şekilde yapmaya çalışıyorum, nasılsa vakit çok. Tek tehlike fıstık ezmesi. Onu da içinden iki tatlı kaşığı alıp, hemen kapağını kapatıp gözümün önünden kaldırıyorum. Dolabın en ücra köşelerine atıyorum ki, gün içinde aklımı celmesin.
Eşimi de, kızımı da, 87 yaşındaki anacigimi da kendime benzettim. İyi ki benzettim, eşim tansiyon hastasıydı ve kötü kolesterolü yüksekti ilaç kullanıyordu, kurtuldu. Anacığım da insulinden kurtuldu, şekeri normal seviyelerde seyrediyor. Kızımın stresten aldığı kiloları baseninde ve üst bacaklarda toplanmıştı, (6 kg kadar) hepsini verdi, zaten inceydi, manken gibi oldu. 58 kg'dan 51 kiloya düştü.

Bugün pilates günümüz, akşam 17.00 gibi orda olacağız. Az önce de 30 dk eliptik yaptım, oh kafam rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…