Senden bendensin, hocanın dediğimi yap yaptığımı yapma olayı gibi :)
Fatsecret kullanıyorum, hatta aylık premium üyeliğini aldım dün akşam.
Niye para bayılmadan içim rahat etmiyosa
Senden ötürü gerçi, sen kalori say demesen girmeyecektim o uygulamaya :)
Tam bakmadım ama karıştırıcam uygulamayı biraz daha.Kiz para vercem deseydin sayma derdim
Bana ver ben sayarım dermişim
Bende kaptisin kullandigi vardi ama silmisim.
Tam bakmadım ama karıştırıcam uygulamayı biraz daha.
Keto, akdeniz, protein ağırlıklı menüler var.
İsteğine göre diyetisyen destekli menüler yayınlıyorlar kişiye özel.
Haftalık, aylık raporlar vs.
Şaka bir yana gözümün önünde takip, bilgi alabileceğim bir şeyler olunca motive ediyor beni.
merhabalar... Düzenli olarak kk'e girmeye başlayınca, burada da günlük yediklerimin fotoğraflarını ve yaptığım sporları paylaşayım dedim, sizce de uygun mudur? Tartilmayi bıraktım, çünkü takıntı olmaya başladı. Sağlıklı besleniyorum ve olabildiğince sporumu yapip geçiyorum. Yani yine fasulyeden ortalarda dolanayim diyorum.
Gün içinde ne yaptığımızı paylaşmakta ki amaç diğerlerine ilham olmak, yanlış olanı değiştirmek.merhabalar... Düzenli olarak kk'e girmeye başlayınca, burada da günlük yediklerimin fotoğraflarını ve yaptığım sporları paylaşayım dedim, sizce de uygun mudur? Tartilmayi bıraktım, çünkü takıntı olmaya başladı. Sağlıklı besleniyorum ve olabildiğince sporumu yapip geçiyorum. Yani yine fasulyeden ortalarda dolanayim diyorum.
Şimdi bunu okurken barbunyalı yeşil salata kaşıklıyorum.Bana da birisi soylese iyi olur, her gun ne yapcam derdinden kurtulurum
Bu aralar hic mutfaga girme motivasyonum yok, havalar da sicak, hiç ocak basina geçmek cazip degil.
Şimdi bunu okurken barbunyalı yeşil salata kaşıklıyorum.
Ofis arkadaşım yapmış bana da nasipmiş.
İki dk markete gitti geldi, 5 dk içinde de salatayı hazırladı.
Konserve barbunya, kapya biber, domates, kıvırcık, maydonoz, dere otu var içinde. Sıcaklarda benimde canım yemek istemiyordu.
İyi geldi bana tavsiye ederim.
Akşam buzluğa kuru baklagil haşlayıp atacağım.
Canım uğraşmak istemediğinde çıkarır içine bir şeyler doğrar yerim diye.
Yoga düzenli yapıyorum, her seferinde hem sana hem Çetintaş hocaya sessizce teşekkür ediyorumGün içinde ne yaptığımızı paylaşmakta ki amaç diğerlerine ilham olmak, yanlış olanı değiştirmek.
Ayrıca sen fasulyeden olamayacak kadar istiktar ve motivasyona sahipsin.
Yoga nasıl gidiyor bu arada, amuda kalkmaya başladın mı
Tartı bırakmak hmmm güzel bir hedefmis.Hepimizin hedefi bir yerde tartiyi bırakmak olsun zaten
Gel bence, senden iyi menu ve spor ilhami mi olacak
Hmm on bilgilendirme olarak bilgi vermedi ama dedigin gibi olurda istemem mesela herkesin yapisi farkli sonucta onlar ne kadar calissalarda zorla verdigim 2 3kiloyuda geri almak istemem .Benim onlime deneyeyimim yok, sanirim @Melegimkorusun unki tr den online, dimi?
Bence iyi olur bir danismak, özellikle senin degerlerini degerlendirecek birisini bulursan sebebi de bulursun.
Yanliz dinleyecek misin o önemli@H3ra onca parayi verdi dinlemedi de
Gecen hafta bir arkadasla konuştum is yerinden, o da yeni biriyle baslamis. Diyetisyen az yiyorsun, once yediklerini artiricaz demis, once biraz kilo alabilirsin ama sonra ayarlicaz demis. O yuzden uzun soluklu düşünmek gerekebilir, calisacagin kisinin tarzina bagli biraz da.
Haklisin canim evde beraber yspilinca hem destek oluyor hemde yemek isi kolaylasiyor.esim yapsada cocuklar icin yinede yapiliyor bizde.Bugünde senin yediklerin az geldi gözüme. Ara öğünlere kuru yemiş, meyve eklenebilirmiş.
Evet o diyetisyenle çalışmayı istiyorum yine. Ama kadın ruhunun götürdüğü yere gidenlerden, şu ara mesleğini yapmıyor. En son Amerika'da inzivaya çekilmişti. Oğluma da spor ve sağlıklı beslenmeyi aşıladı. Oda şu ara kilolarını verdi kas çalışmalarına başladı :)
Aynı evde birileriyle birlikte başlayınca daha motive oluyor insan. Ayrı ayrı yemek sıkıntısı da yaşanmıyor.
Menü çok güzel diyetisyenle mi çalışıyorsunuz? Öğle öğününde şehriye ve patates birlikte olması gözümü tırmaladı azıcık.
Kaptanım senin de gün içinde yediklerin de az geldi gözüme. Akşam perfect :)
Menü çok güzel
Menün çok güzel sedum. Hayırdır yolculuk nereye?
Öğle ve akşam öğünü arasına meyve yada sağlıklı tatlı türünde bir şeyler olabilirmiş.
Bir arkadaşın annesi online diyetisyenle çalışıyor. Kadın 1-2 ay içinde eridi resmen.
Yağ yakma hedefli, haftalık listeler olusturuyormuş.
Aylık 400 TL imiş. Bende onunla çalışabilirim belki.
Ben düzenli giderken de aylık paketler alıyordum. 1 ay deneme için iyi bir süre bence. Zaten vücut 2-3 hafta sonra tepki vermeye başlıyor.
Diyetisyeni dinlemiştim kız ben kadın iyi eritti beni. Haftada 800 gr- 1 kg yağdan gittiği dönemler bile olmuştu.
Keto grubunda ki çalışmayı tamamlayamamıştım. Halsizlik yapmıştı çok fazla.
Ergin hocaya da para bayılıp yapamadım gerçi, ağır gelmişti :)) Ama onun program kayıtlı duruyor.
En azından programları hakkında fikrim oldu diyelim
Ucretli uygulamaolmayani kullaniyorum bende ,olcup yaptigim zamanlar cogu porsiyonu olcumu dogru haftalik gunluk makro olcumleride cok isime yariyordu bazen kucucuk gördüğüm urunun bile cal vok yuksek cikiyor
Teşekkürün ardına "Allah ona da sağlıklı beslenme ve spor düzeni nasip etsin" dersen sevinirimYoga düzenli yapıyorum, her seferinde hem sana hem Çetintaş hocaya sessizce teşekkür ediyorumAma Dr ne amuda kalkmaya ne de Cadillac'a izin vermiyor. O da kusur kalsın, epey güçlendim.
Ohhh iyi tatiller size, seksili fotolar bekliyoruz madem
Ben çalışmadım kendisiyle sadece arkadaşın annesinde ki değişim hoşuma gitti.Haklisin canim evde beraber yspilinca hem destek oluyor hemde yemek isi kolaylasiyor.esim yapsada cocuklar icin yinede yapiliyor bizde.
Ama bu yil kilo konusunu cozmek istiyorum artik ne kadar sikilsamda cozulmeli artik
Yuzyuze daha etkili olabilcegini dusunuyordum o yuzden taniginiz biri var mi diye danismak istedim ismini ogrenebilir miyim bende arkadasinda sende memnunsan ,yag yakmak ilk hedefim benimde sonra vucut sekillendirmek
Evet ya hiç ummadığımız yiyeceklerde yüksek karbo çıkabiliyor. Masum gördüğümüz mürdüm eriğinin bile makro değerlerini görünce şaşırdım dün.Ucretli uygulamaolmayani kullaniyorum bende ,olcup yaptigim zamanlar cogu porsiyonu olcumu dogru haftalik gunluk makro olcumleride cok isime yariyordu bazen kucucuk gördüğüm urunun bile cal vok yuksek cikiyor
Haftanın üç günü reformer pilates, 3-4 günü de yoga yapıyorum. İnanılmaz faydasını gördüm. Güç, esneklik, ağrılardan kurtulmak...Tek kelimeyle muhteşem!Teşekkürün ardına "Allah ona da sağlıklı beslenme ve spor düzeni nasip etsin" dersen sevinirim
Kusur kalsın bence de, yapmış kadar varsın gözümde :)
Bende haftada iki gün yoga kursuna yazıldım. Sonra ki hedefim hamak yoga yapmak.
Storysinde ters dönen ünlülerden neyim eksik
Benimde denemediğim halt kalmadı ama totiş yine büyük yine büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?