Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi geceler.

Kahvaltı
Şekersiz çay
4 zeytin
1 dilim Peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü/tahin karışımı
Domates salatalık

Öğlen
Sebzeli bulgur pilavı
1 kase Yoğurt
Salata

Akşam
Hamsi tava
Salata
1 dilim ekmek

9512 adım atmışım bugün.

Kahvaltı 10:00
1 br süt ile 3 yk yulaf ezmesi (kakao-5 hurma-8-10 ad kuru üzüm)
2 br limonlu çay
Tarçınlı duble türk kahvesi

Öğlen
1 yk barbunya kons.ile 1 kase yeşil salata

Akşam
1 çupra-5-6 ad istavrit
Bol yeşil salata
2 mürdüm eriği
5-6 ad. üzüm
1.5 lt su

Toplam 800 cal

20 dk eliptik
30 dk bölgesel hareketler
Arrietty_

Son düzenleme:
Kwark dediğin labne gibi, yogurdumsu peynir gibi bir şey mi? Eğer öyleyse sadesini ye, boş kalori almamış olursun. Yok farklı bir seyse...
kwarkı Alys yemiş dün, bizim yediğimiz aktivia mix&go lar gibi düşündüm.
H3RA_ yarina 1300 kalorilik menu hazırladım salatalik domates ekleyip belki biraz daha artiririm. Tarti oncesi yine de hafif takilayim
Benim menü belirsiz yine, dün 3 öğün o kadarda doyurucu ve sağlıklı yedim.
800 cal yapabilmişim anca.
İyi mi kötü mü bilemedim
Nasılsınız kızlar. Merak ettım sizleri bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye
Hoşgeldin canım, bende bir gidip geldim yaz aylarında.
Çok darlandım, motivasyonum kayboldu diyet modundan biraz çıkayım dedim.
Şimdi o ilk üye olduğum zamanlarda ki motivasyonumdayım çok şükür.
Bana artı kg olarak yansıdı ama çok dert etmiyorum, bir defa yaptık yine yaparız.
Çok isterdim ama ben hamileyim iki spor, iki düzen yakalarsınız modunuzu efendim. Benim hamilelik yeni doğumdan sonra katılırım aranıza artık
Ooo süper hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla gelsin.

Menu de spor da on numara

Afiyet olsun...Gozum kahvaltında ceviz vs bilumum yağlı tohum, yumurta ve yeşillik aradı.

Afiyet olsun, güzel menü...Zeytini biraz daha fazla yiyebilirdin sanki, biraz da fındık, fıstık, ceviz vs..

Afiyet olsun...Gozum kahvaltında ceviz vs bilumum yağlı tohum, yumurta ve yeşillik aradı.
Dün yulaf lapası günü yaptım kahvaltıda. Ofiste elimin altında ne varsa onlarla yaptım.
Bugün yumurtalı, cevizli, yeşillikli bir kahvaltı yaptım.
Sindirim sistemi için düzenleyici vitamini de başladım.
Her diyet dönemi kabızlık problemi yaşıyordum, bu defa olmaz inşallah.
Deneme yanılma olacak benim içinde.

Afiyet olsun, güzel menü...Zeytini biraz daha fazla yiyebilirdin sanki, biraz da fındık, fıstık, ceviz vs..
Sayılı yemiyorum aslında, canım ne kadar isterse. Yedikten sonra bakıyorum kaç tane yemişim. kuruyemiş bugün yedim akşam yazarım.

Arada tartılan var mı? 5 günde bi şey değişmemiştir benim herhalde sporsuz ancak ödem atmışımdır diye tahmin ediyorum. Sizler yarın mı tartılacaksınız?

Çok şükür kabızlıktan kurtuldum...
İlginç oldu ama karbonhidrat kaynağı olarak sebze ve yeşilliğe daha fazla ağırlık verince, bir de sabahları elma sirkeli su içmeyi rutin hale getirince, günde kaç öğün yediysem o kadar wc çıkmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…