Iyı ve sısmanımspor yarısı kımle var gunluk neler yapıyorsunuz. Bugun dıyete basladım tekrar ben bırakınca nedense ıpın ucunu yakalamak zor
Çok sağ ol canımAaaaaa, hayirli ugurlu gelsin bebisiniz.
Ne guzel haber.
Yok istemeyiz seni, sen ye ic keyfine bak bir kac yil
Bebekle 3 5 wallsit yaparsın yeter
Anamnmm mizmizim gelmis hosgelmisIyı ve sısmanımspor yarısı kımle var gunluk neler yapıyorsunuz. Bugun dıyete basladım tekrar ben bırakınca nedense ıpın ucunu yakalamak zor
kwarkıKwark dediğin labne gibi, yogurdumsu peynir gibi bir şey mi? Eğer öyleyse sadesini ye, boş kalori almamış olursun. Yok farklı bir seyse...
Benim menü belirsiz yine, dün 3 öğün o kadarda doyurucu ve sağlıklı yedim.H3RA_ yarina 1300 kalorilik menu hazırladım salatalik domates ekleyip belki biraz daha artiririm. Tarti oncesi yine de hafif takilayim
Hoşgeldin canım, bende bir gidip geldim yaz aylarında.Nasılsınız kızlar. Merak ettım sizleri bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye
Ooo süper hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla gelsin.Çok isterdim ama ben hamileyimiki spor, iki düzen yakalarsınız modunuzu efendim. Benim hamilelik yeni doğumdan sonra katılırım aranıza artık
Kahvaltı 10:00
1 br süt ile 3 yk yulaf ezmesi (kakao-5 hurma-8-10 ad kuru üzüm)
2 br limonlu çay
Tarçınlı duble türk kahvesi
Öğlen
1 yk barbunya kons.ile 1 kase yeşil salata
Akşam
1 çupra-5-6 ad istavrit
Bol yeşil salata
2 mürdüm eriği
5-6 ad. üzüm
1.5 lt su
Toplam 800 cal
20 dk eliptik
30 dk bölgesel hareketler
Arrietty_
Afiyet olsun...Gozum kahvaltında ceviz vs bilumum yağlı tohum, yumurta ve yeşillik aradı.Kahvaltı 10:00
1 br süt ile 3 yk yulaf ezmesi (kakao-5 hurma-8-10 ad kuru üzüm)
2 br limonlu çay
Tarçınlı duble türk kahvesi
Öğlen
1 yk barbunya kons.ile 1 kase yeşil salata
Akşam
1 çupra-5-6 ad istavrit
Bol yeşil salata
2 mürdüm eriği
5-6 ad. üzüm
1.5 lt su
Toplam 800 cal
20 dk eliptik
30 dk bölgesel hareketler
Arrietty_
Afiyet olsun, güzel menü...Zeytini biraz daha fazla yiyebilirdin sanki, biraz da fındık, fıstık, ceviz vs..İyi geceler.
Kahvaltı
Şekersiz çay
4 zeytin
1 dilim Peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü/tahin karışımı
Domates salatalık
Öğlen
Sebzeli bulgur pilavı
1 kase Yoğurt
Salata
Akşam
Hamsi tava
Salata
1 dilim ekmek
9512 adım atmışım bugün.
Dün yulaf lapası günü yaptım kahvaltıda. Ofiste elimin altında ne varsa onlarla yaptım.Afiyet olsun...Gozum kahvaltında ceviz vs bilumum yağlı tohum, yumurta ve yeşillik aradı.
Sayılı yemiyorum aslında, canım ne kadar isterse. Yedikten sonra bakıyorum kaç tane yemişim.Afiyet olsun, güzel menü...Zeytini biraz daha fazla yiyebilirdin sanki, biraz da fındık, fıstık, ceviz vs..
Çok şükür kabızlıktan kurtuldum...Dün yulaf lapası günü yaptım kahvaltıda. Ofiste elimin altında ne varsa onlarla yaptım.
Bugün yumurtalı, cevizli, yeşillikli bir kahvaltı yaptım.
Sindirim sistemi için düzenleyici vitamini de başladım.
Her diyet dönemi kabızlık problemi yaşıyordum, bu defa olmaz inşallah.
Deneme yanılma olacak benim içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?