Ben tartilmadim regl den dolayi. Pazartesi kontrol tartimiz oluyor.Arada tartılan var mı?5 günde bi şey değişmemiştir benim herhalde sporsuz ancak ödem atmışımdır diye tahmin ediyorum. Sizler yarın mı tartılacaksınız?
Yaparız demı. Valla 57 yı 1 sene korudum ama anlamsz sekılde 3 kg aldımHoşgeldin canım, bende bir gidip geldim yaz aylarında.
Çok darlandım, motivasyonum kayboldu diyet modundan biraz çıkayım dedim.
Şimdi o ilk üye olduğum zamanlarda ki motivasyonumdayım çok şükür.
Bana artı kg olarak yansıdı ama çok dert etmiyorum, bir defa yaptık yine yaparız.
Benim de reglde 3. Gün onun da şişkinliği var doğru.Ben tartilmadim regl den dolayi. Pazartesi kontrol tartimiz oluyor.
Yarin veya cumartesi tarti günü. Ben mesela cok erken kalktigim icin (isden dolayi) cumartesi tartiliyorum
Biri kendini tuvalete hazirliyoKahvaltı 10:00
1 br süt ile 3 yk yulaf ezmesi (kakao-5 hurma-8-10 ad kuru üzüm)
2 br limonlu çay
Tarçınlı duble türk kahvesi
Öğlen
1 yk barbunya kons.ile 1 kase yeşil salata
Akşam
1 çupra-5-6 ad istavrit
Bol yeşil salata
2 mürdüm eriği
5-6 ad. üzüm
1.5 lt su
Toplam 800 cal
20 dk eliptik
30 dk bölgesel hareketler
Arrietty_
Arada tartılan var mı?5 günde bi şey değişmemiştir benim herhalde sporsuz ancak ödem atmışımdır diye tahmin ediyorum. Sizler yarın mı tartılacaksınız?
Ondan sebep mi acep, bugün 2. ziyaretim :)Biri kendini tuvalete hazirliyo
3 kg ın max 1 aylık işi var.Yaparız demı. Valla 57 yı 1 sene korudum ama anlamsz sekılde 3 kg aldım
Yumurtalığımda kıst varmıs acaba omı etkılıyor bılmıyorum ama verıcem tekrar
Bende yapıcam kilo verimim yavaşlayınca detoks niyetine.Ben yine yumurta orucuna basladim
Ses verip kaciyorum . Masallah baya gecmis var. Aksam yine koltukda uyuya kalmazsam insallah okurum. Boynum tutulmus Birde
Ben bayadir duzgun yumurta yemiyorum. Hem o niyetle hemde detox niyeti ile basladim.Bende yapıcam kilo verimim yavaşlayınca detoks niyetine.
yumurta diyetini duyunca aklıma ceydoş geldi
O kilo almadı herhalde, uğramıyor buralara :))
Puhhahahha bunu 1 yılda 6 kg yu zor veren bırıne söylüyorsun bebegım3 kg ın max 1 aylık işi var.
Az spor yapsan 2 hafta :))
Ay hdı heves ettım bende menu yazcam
Sabah 1 bardak seftalı suyu
Saat 13:00 domates salatalık,3-4 dılım peynır, 11 zeytın, 2 dılım ekmek,1 kasık recel, 1 dılım helva, 3 bardak çay
Türk kahvesı
Saat 18:30 tavuklu salata,4-5 adet patates kızarması
Su 2-2.5 olur
9.330 adım atmısım saga sola kosmaktan ama spordan degıl
Sagol canımm. Valla özellikle atmıyorum gun ıcınde sureklı ayakta bıyerlerdeyım oturamıyorum her gunum boylede bugun saatımı takayımda gordukce yememem gerektıgını hatrlıyayım dedımYehuuuuu
Guzel baslangic
Hem de o ne adim oyle, bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?