Fit Club 🏋🏻‍♀️

Evet az oldu dün. O yuzden 1 gunluk yedim yumurta.
Okadar spora sabah deli gibi ac uyandim iste
Kimmis merak ettim gulsjourney var takip ettigim. Dogum yapti yakinda spora basliyacak. Onu bekliyorum dort gozle. Cook guzel zayiflamisti o

Evet canım, haftanın iki günü tek öğün yapmaya çalışıyorum.

Evet az oldu dün. O yuzden 1 gunluk yedim yumurta.
Okadar spora sabah deli gibi ac uyandim iste
Kimmis merak ettim gulsjourney var takip ettigim. Dogum yapti yakinda spora basliyacak. Onu bekliyorum dort gozle. Cook guzel zayiflamisti o
Gülü bende takip ediyorum, bebişi çok tatlı.
Ayşenur Koska diye bir kadın.
Gece bile olsa sporunu yapmadan yatmıyor.
Son 10 kg kalmış, ama güzel incelmiş.

Dogru tabi. Ay ne güzel 900gr kas
Tarti rakami zaten onemli degil. Fakat kazinmis beynimize iste sayilar.
Aynadaki biz,yag+ kas oranin onemli aslinda

Nereden anliyor ki, cok guven vermiyor bana nedense.

Wuww haftalik olarak cok guzel degisim degil mi? Tartidaji sayidan ziyade nasil göründüğün onemli vucut sekline hemen donersin gibi geliyor tekrar hedefin 57 miydi onu kacirdim

Tarti da onemli de, bu sonuc da iyi

Ben 1000-1200 call den fazlasını .... 2 porsiyon pilavı yiyemezsin bence. :KK48:

Bol sebzeli yapicam, yerim, bunlarin porsiyonlari küçüktür zaten.
Bana kilo koruma 2050, kilo verme 1750 hesapladi bir program. Ona gore aliyorum. Zaten azini yersem cok acikiyorum. Bazen yine de 1500 lere düşüp haftasonuna kalori kaydirmak iyi olur ama kesinlikle.

Saylanmaz gene tartil, ne güzel dusundugunden az gelmek.

Bu ara baya az iciyorum yaza kiyasla tekrar matarami aldim elime

Hazir yemek konusuna deginmek istiyorum bazen Alys Dedigi gibi dondurulmuslar banada cok uygun geliyor kisin taze fasulye ,karnibahar ,ispanak gibi bazi urunleri tek ordan aliyorum pazrada manavda olanlar sonucta sezon disinda ayni lezzetindebile olmuyor.
Kslik olarakta dedigin gibi bolca domates ve menemenlik tarzi hazirladim cocuklarla disaridan gelince soyunup dokunene kadar yemek pisms oluyor

Hangi programi kullandin canim ,netten mi uygulamami seninkine gore benim baya düşük veriyor olculerimizde yakin

Ben de çok severim. Evet akşam hafif yiyebilsem daha güzel olacak.

Saylanmaz gene tartil, ne güzel dusundugunden az gelmek.
Evde tartım yok ki :)
Bozulanı yeni almıştım, telefona entegre edip takip edebiliyordum.
İyide para vermiştim atmak değilde tamir ettirmek istiyorum.
Hafta sonu götürücem servise. Olmazsa yenisini alayım diyorum.

Taze fasulye attım buzluğa, bu hafta sonu taze barbunya ve bamya alıp halledeyim diyorum.
Domatesleri de önümüzdeki hafta sonuna kadar yapacağım.
Yeşil biber, dolma biber, kapya biber falanda atıcam buzluğa.
Bezelye dönemini kaçırdım, büyük marketten 5 kg lık alır atarım buzluğa.
Annemde tarhanamı verirse rahat ederim bu kış.
Zaten yine zamlar gelecekmiş ekonomik anlamda da iyi olur.

Hangi programi kullandin canim ,netten mi uygulamami seninkine gore benim baya düşük veriyor olculerimizde yakin

En altta hesaplama formu var
Orada 'advanced settings' den 2. Siradakini seçip yag oranimi girdim. Ama diger secenekleri de denedim. Benzer rakamlar cikiyor.
Moderate exercise sectim bir de.

Ohh super alisverise cikilmasa bile insan rahat ediyor Allah yedirmeyi nasip etsin o kadar cok zam haberi varki artik takip edemiyoruz burdada durum ayni
Haklisin barbunya benimde aklimdaydi bi goz atiyim cikinca Ne olursa kar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…