- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
2 menu yok mu okullar gibi ,vejetaryenda ekleselerdi rahatlık olurdu senin icindeNormalde aksamdan yemek kalirsa ise getiriyorum. Birde para oduyorum is yerinde yemek icin. Fakat su ara hep Domuz etli yemekler. Onuda ben yemiyorum
Why Have I Stopped Losing Weight? — Hybrid Calisthenics
This story might sound familiar. You want to lose weight, so you make some changes to your lifestyle. Perhaps you see some success right away, and you’re feeling pretty good! But then one day, you step on the scale, and your weight has increased. You feel discouraged and think, “I was on a roll! Whawww.hybridcalisthenics.com
En altta hesaplama formu var
Orada 'advanced settings' den 2. Siradakini seçip yag oranimi girdim. Ama diger secenekleri de denedim. Benzer rakamlar cikiyor.
Moderate exercise sectim bir de.
Normalde aksamdan yemek kalirsa ise getiriyorum. Birde para oduyorum is yerinde yemek icin. Fakat su ara hep Domuz etli yemekler. Onuda ben yemiyorum
Hesapladim 1. 1700 moderate olursa 1900genelde en azi baz aliyorum bende agir calismadigim icin kilo kaybinicin 1200 diyor ortalama benimkiyle ayni cikti
Her kalori eşit de değil. Aynı kaloriye sahip protein ve karbonhidrata, beden çok farklı muamele ediyor. Defalarca tecrübe ettim. En sonunda karbonhidrat ve şekeri çok çok özel durumlarda almaya başlayınca işi tamamen çözdüm. Bu da ayda yılda bir olan turlar, nazimin geçmeyeceği misafirlikler vs. Onu da bir güne kötü beslendim deyip, üç gün bedel ödüyorum.Ahaha ben de en cogunu baz aliyorum.
Tabi bir de kalori acigi ne kadar yapacagin önemli, onubyazmayi unutmusum. Ben onu da minimumda tutuyorum. Malum istahim acik, az gitsin kabulum
Her kalori eşit de değil. Aynı kaloriye sahip protein ve karbonhidrata, beden çok farklı muamele ediyor. Defalarca tecrübe ettim. En sonunda karbonhidrat ve şekeri çok çok özel durumlarda almaya başlayınca işi tamamen çözdüm. Bu da ayda yılda bir olan turlar, nazimin geçmeyeceği misafirlikler vs. Onu da bir güne kötü beslendim deyip, üç gün bedel ödüyorum.Sürekli tek öğün olmuyor, ben de ikinci ogunumde yoğurt veya koz salatalarla gecistiriyorum...En son üç gün misafirlik yapmıştım, bir hafta bedel ödedim.
Merhabaa benim tarti günlerim Çarşamba diyetisyene o günlerde gidiyorum yaniGünaydin
Bugun ve yarin tarti gunumuz
Istege /duruma bagli hangi gun tartilmak isterseniz o gun tartilmak
Alys @Lori @sedulu tavsannesi @durmuyor WunderLost H3RA_ (tarti olmasada ekliyorum ) @esmeriiim CanTorun
@Melegimkorusun
Ketoyu denemedim hic, yapabileceğimi de sanmıyorum. Ben proteini de kisamam, sebzeleri de...Bende de tam tersi,
Keto yaptim bir kac kez, hep sindirim sorunu yasadim,
karbonhidrati kesmiyorum o yüzden, ama tabiki az tüketiyorum, ama muhakkak her gun tuketoyorum.
Ama bize de bir ara yatili misafir geldi, o dönem biraz onlara göre olsun diye hamur isi ağırlıklı yedik, cok rahatsiz oldum ben de. Abartmadan yemek lazim
Ahaha ben de en cogunu baz aliyorum.
Tabi bir de kalori acigi ne kadar yapacagin önemli, onubyazmayi unutmusum. Ben onu da minimumda tutuyorum. Malum istahim acik, az gitsin kabulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?