Fit Club 🏋🏻‍♀️

Eline saglik kaptanim

Aksam icin az degil mi sanki ,yaninda sebze yada kofte sayisi artsa daha iyi olurmus sanki diyetisyen menusu biliyorumda az gzouktu

Cok guzel menun

Günaydın kızlar.
Benim tartı böyle çıktı muhtemelen ödem attım çünkü başka türlüsü sporsuz imkansız. Zaten regl dönemimdi. Yine de tartıyı böyle görmek motive etti.

Geçen hafta:65.5
Bu hafta: 63.6
Fark: 1.9 kg

Güzel bir hafta sonu diliyorum...

İlk öğünüm: Kaşarlı patatesli omlet.
Sade Türk kahvesi yanında bitter çikolata.
Eşim patatesli omlet isteyince yaptım, yapınca da yedim. Akşamı ya çok hafif geçiririm veya fırsattan istifade OMAD yaparım. Öyle olursa bu hafta 3. olacak...

Eklentiler

• IMG20220910111752.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 41
Dünkü menüm:

Kahvaltı
1 adet krep
Salatalık domates
4 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Tahin pekmez

Öğlen
Tarhana çorbası
1 şeftali

Ara
Karışık kuru yemiş

Akşam
Biberli tavuk sote
1 dilim ekmek
Ayran

Cumartesi menusu gelsin

Sabah
Karisik tost tb ekmegi ile
Az salata, domates
2 dilim portakal

Ogle
Sutlu kahve
100 ml cekirdek

Aksam
1er porsiyon
Sebzeli pilav
Mercimek corba
Yesil salata

1500 cal

Haftaya umitliyim bakalim, haftasonu bile abartmadigima gore

Tartı bildirimi yapayım. Bugün temizlik ile geçiyor sabahtan beri bitmedi hala dip bucak giriştim. Cuma kardeşimin nikahı var şehir dışından yatılı misafirlerim olabilir.
Regl bir iki güne gelecek pms dönemindeyim.
Geçen hafta 69.6
Bugün 69.5
Fark 100 gr
Tatilde onca yemeye ve regl ödemine rağmen iyi diyorum kendime
Arrietty_

Aksam icin az degil mi sanki ,yaninda sebze yada kofte sayisi artsa daha iyi olurmus sanki diyetisyen menusu biliyorumda az gzouktu

Cok guzel menun
Yani köfte salata ayran yazıyordu salatayı yapamadım. Hatta 3 köfte diyordu 4 köfte yedim yani. Ama açlık hissetmedim alıştı sanırım bünye bu menüye elbette hepsi az bana göre bir oturuşta neler neler yiyebiliyorum çünkü ben

Menü de yazayım 16.40 ta bitti yemek işi

Kahvaltı
3 yumurtadan omlet
7 gr manyas peyniri
Birer domates salatalık
3 siyah zeytin
Kahve

Akşam
220 gr tavuk ve 2 küçük patates airfry da pişti. Yanına bi kase yoğurt ortalama 250 gr 2 tane de kornison turşu

Su 2 lt ama daha içerim.
Temizlik yaptım spor yok bugün

Bugün de OMAD seklinde geçti, gitti. Günü kapadım...

Spor: 30 dk eliptik, 25 dk yoga...

Sade Türk kahvesi, filtre kahve, yeşil çay, bolca su. Yatana kadar 3 litreyi bulur.

Yettiyse hic aklina kurt dusurmemis oliyim tartiya güzel yansiyor sonucta ,alisinca duruluyorda sorun alisma kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…