Bugün halsiz ve baş ağrısı ile uyandım işe gitmedim. Tam bir dinlenme günü yapasım var kendime.
Canım kısır istiyor, hazır evdeyken yapayım diyorum.Alys 1 kaseye 132 cal veriyor uygulama , gerçi ben 1 kase ile kalamam. Akşama doğru yapıp tek öğün mü yapsam bugünde.
Gözün aydın...Kizlar anniskomlar geliyor, spor yalan, 10 bin adim atarsam yeterli.
Menu yazayim belki ugrayamam
Sabah
250 cal lik cheesecake
Ogle
Omlet
Yarim elma
Aksam
1 porsiyon yogurtlu baklagil corbasi
Bol salata
Sebzeli makarna, 2 kasik makarna koyarim, gerisi sebze
3 kasik da yogurtlu kirmizi lahana salatasi
Kizlar anniskomlar geliyor, spor yalan, 10 bin adim atarsam yeterli.
Sabah
250 cal lik cheesecake
Ogle
Omlet
Yarim elma
Aksam
Bol salata
Kızlar kişisel filtre kahve makinesi almayı düşünüyorum. Goldmaster marka düşündüm, sizin de önerilerinizi alabilir miyim?
Bugün halsiz ve baş ağrısı ile uyandım işe gitmedim. Tam bir dinlenme günü yapasım var kendime.
Canım kısır istiyor, hazır evdeyken yapayım diyorum.Alys 1 kaseye 132 cal veriyor uygulama , gerçi ben 1 kase ile kalamam. Akşama doğru yapıp tek öğün mü yapsam bugünde.
Baktığımı görünce kızım Goldmaster sipariş vermiş. İnşallah iyi çıkar, evde benden başka filtre kahve içen yok. Biraz sert severim...Sert icimli kahveleri mi seviyorsunuz daha rahat olanlari mi abla?
Bizde sade espresso olarak Nespresso Krups var,capsul kahve tuketiyoruz cogunlukla kapsu fiyatlari biraz yuksek turkiyede ama ayni makinenin doldurmalik kapsullerle calistiginida gördüm.
Cappucino turevleri icmek içinde Nescafe Dolce Gusto
Canım istemedi kahvaltıyı, 1 saat önce yedim 2 kase kısırıBence kahvaltı yapsaydin iyiydi, hem halsiz hem bas ağrısı ile enerjini daha da düşürme derim.
Canım istemedi kahvaltıyı, 1 saat önce yedim 2 kase kısırı
Bugünü kapatmış oldum akşam meyve atıştırırım belki.
kimle savasiyorsun, uzuldum hallerineKolay gelsin kuzucuk. Savasiyorum bende diyim
Dün yordum kendimi ama uykusuzluk da etkiledi bence.Gecmis olsun cok mu yorgun dustun acaba? Kucuk birseyler yiyerek aksamuzeri kisir yapabilirsin bence yanina tavukgogsu yafa kofteyle protein tamamlayarak tek basina yiyince 1kase asla kesmiyor
Ben kahvaltıyı oldum olası sevmezdim. Diyet döneminde yemeye dikkat ediyordum. Ama sabah yediğim zaman gün içinde daha çok acıktığımı fark edince çok üstüne düşmüyorum. Canım isterse yiyorum.Vay arkadaş,
Bi iştahı acik ben varim.
Cok acıktım suan, 2 öğün yapmis halimle
Ooo gözünüz aydın yavrum bol bol hasret gidermeceKizlar anniskomlar geliyor, spor yalan, 10 bin adim atarsam yeterli.
Sabah
250 cal lik cheesecake
Ogle
Omlet
Yarim elma
Aksam
Bol salata
Kendimle la. Ama bugun toparladim sukurkimle savasiyorsun, uzuldum hallerine
cok zor geciyor gunlerim benim de, stresten bir zona dokmedim, o da gecen kasiniyordu her yerim, kiyisindan dondum sanirim... okumaya bayilirim ama bu kez zorladi cok
Baktığımı görünce kızım Goldmaster sipariş vermiş. İnşallah iyi çıkar, evde benden başka filtre kahve içen yok. Biraz sert severim...
Sağol canım benim, öyle düşünmüş.Hediye olarak dusunmusse en lezzetlisi o dur benceafiyet olsun simdiden
Ben de acikiyorum valla, hele sabahları fıstık ezmesi yiyeceğim diye bir neşe, pür neşe kalkıyorum.Vay arkadaş,
Bi iştahı acik ben varim.
Cok acıktım suan, 2 öğün yapmis halimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?