Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bence kahvaltı yapsaydin iyiydi, hem halsiz hem bas ağrısı ile enerjini daha da düşürme derim.

Kizlar anniskomlar geliyor, spor yalan, 10 bin adim atarsam yeterli.

Menu yazayim belki ugrayamam

Sabah
250 cal lik cheesecake

Ogle
Omlet
Yarim elma

Aksam
1 porsiyon yogurtlu baklagil corbasi
Bol salata
Sebzeli makarna, 2 kasik makarna koyarim, gerisi sebze
3 kasik da yogurtlu kirmizi lahana salatasi

Gözün aydın...

Gozun aydin ,birkac gun bile ugrayamasam normaldir hasret giderme zamani

Kızlar kişisel filtre kahve makinesi almayı düşünüyorum. Goldmaster marka düşündüm, sizin de önerilerinizi alabilir miyim?

Sert icimli kahveleri mi seviyorsunuz daha rahat olanlari mi abla?
Bizde sade espresso olarak Nespresso Krups var,capsul kahve tuketiyoruz cogunlukla kapsu fiyatlari biraz yuksek turkiyede ama ayni makinenin doldurmalik kapsullerle calistiginida gördüm.
Cappucino turevleri icmek içinde Nescafe Dolce Gusto

Gecmis olsun cok mu yorgun dustun acaba? Kucuk birseyler yiyerek aksamuzeri kisir yapabilirsin bence yanina tavukgogsu yafa kofteyle protein tamamlayarak tek basina yiyince 1kase asla kesmiyor

Baktığımı görünce kızım Goldmaster sipariş vermiş. İnşallah iyi çıkar, evde benden başka filtre kahve içen yok. Biraz sert severim...

Kolay gelsin kuzucuk. Savasiyorum bende diyim
kimle savasiyorsun, uzuldum hallerine
cok zor geciyor gunlerim benim de, stresten bir zona dokmedim, o da gecen kasiniyordu her yerim, kiyisindan dondum sanirim... okumaya bayilirim ama bu kez zorladi cok

Gecmis olsun cok mu yorgun dustun acaba? Kucuk birseyler yiyerek aksamuzeri kisir yapabilirsin bence yanina tavukgogsu yafa kofteyle protein tamamlayarak tek basina yiyince 1kase asla kesmiyor
Dün yordum kendimi ama uykusuzluk da etkiledi bence.
Kızım gece saatlerinde arıyor daha çok. Çoğu zaman uykudan uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum. Dün gecede öyle oldu sabah 4’e kadar döndüm durdum yatakta.
Bebekken değil koca kız olduklarında da uykusuz kalabiliyorsun evlatlar için.

Günün menüsü

Kahvaltı 10.30 da
4 yumurtadan omlet
Birer domates salatalık
3 kup beyaz peynir
Kahve

Akşam 16.30 da
Ton balıklı ve makarnalı salata içine 3 yk yoğurt ve 1 tk hardal koydum öyle bulamaç gibi yedim.

Spor bugün yok hala regl olamadım sistim iyice
Oğlanı bugün aşıya götürdüm onu takipteyim.
Birazdan parka çıkacağız adımları akşam yazarım.
Arrietty_

Vay arkadaş,
Bi iştahı acik ben varim.
Cok acıktım suan, 2 öğün yapmis halimle
Ben kahvaltıyı oldum olası sevmezdim. Diyet döneminde yemeye dikkat ediyordum. Ama sabah yediğim zaman gün içinde daha çok acıktığımı fark edince çok üstüne düşmüyorum. Canım isterse yiyorum.

Ooo gözünüz aydın yavrum bol bol hasret gidermece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…