Fit Club 🏋🏻‍♀️

hosgeldin :) ve gecmis olsun. Ben'm kizim da hastalandi, umarim cabuk atlatirlar.
cok guzel menu

Geçmiş olsun, umarım şimdi iyidir minik. Benim kız da 3 gecedir ağlayıp duruyor ateşi yok ama ağrısı mı var anlayamıyorum da. Uyanmıyordu ne güzel nazar ettim galiba.

Yok yemedim
Cok yogundum
Yeni is yerine bile dun aksam gec saat de mail ile doldurmam gereken formlari yolladim. Haftasonu calismayinca dahada zor. Sürekli biryerdeyiz. Haftaicide artik 4gun futbol var. Hos ben 3unde spora gidiyorum

Dogum gunu kutlu olsun esinin canim
Yeni isin daha rahat ,daha verimli gecer umarim. Okullarin acilmasi yaz sonu derken hepimiz telasli yetismeye calisiyoruz dedigin gibi hep yogunluk ,haftada 4 cok degil mi?
Bizde etkinlik grubuna baktik yas grubu icin aksam saatleri var pek emin olamadim gitse biraz iyi gelicekti hepimize

Aslinda onceki mesajla alintilama olucakti hepsine yazmis oldum

Tesekkurler

Umarim . Haftaya persembe gorusmeye gidecegim. Suan hastanede olacagim disinda hicbirsey bilmiyorum hangi bolum ,calismak saatlerini haftaya konusacagiz.
Bize ferie gøtur isinden dolayi cok ikisi de sadece futbola gittikleri icin memnunlar. Dun biraz yorgundum. Kiza istersen forme bugun dedim babasina dogum gununu bahane edeyim dedim. Ama yok, gidecek illede.

Cocuklar istiyor ise 1seye gitsinler. Gecen sene virgin cizin kursus birgun de izci kampi vardi. O yuzden yorucu olmuyordu. Bazi aileler hergune farkli sete yolluyor. Kaldirmiyor bence cocuklar.
Zaten 7.30- 15 okuldalar . Biraz dinlenip veya direk okul sonra for aksam 18 de Eve gel derken galleri kalmaz hergun hergun

Geçmiş olsun, umarım şimdi iyidir minik. Benim kız da 3 gecedir ağlayıp duruyor ateşi yok ama ağrısı mı var anlayamıyorum da. Uyanmıyordu ne güzel nazar ettim galiba.
Evet bugün iyi şükür dişleriyle ilgiliydi diye düşünüyorum bakalım. Size de geçmiş olsun ya kimbilir ne derdi var toparlar inşallah

bulundugun yerden sıkıldigini hatirliyorum her surumda daha iyi olur sonucta yeni bir baslangic
Ikisinde ayni olmasi guzelmis aslinda beraberde evde devam ettirebilirler
Bizimki abisi oynarken zor durdu ,aslinda dedigi gibi iyi egleniyorlar gitmesinide istiyorum sadece foot oldugu icin üşütür mu kismi beni dusunduruyor sizin saatleriniz daha iyiymis bizim okul 8.30-16.30 ( kantinde kalmazsq 11.30 13.30 evde) etkinlikte 18.19 arasi bu hafta netlestiricez ,kucuk mira da okula baslarsa iyice bosluktayim

Karbonhidrat yemek zorunda kalırsam, sadece o gün değil ertesi günlerde de açlık hissediyorum. O yüzden çok mecbur kalmadıkça yemiyorum.

Evet galiba birkac gun suruyor bu. Anca toparlaniyor vucud herhal. Kahve ile bastirdim acligimi. Kaldi 10dk

Iste bu his benide bitiren yemeyince doymuyorum sanki yiyincede daha cok yediriyor bu kısır donguden cikmak lazim

Ben de sabah yiyince gün içinde daha çok acıkıyorum. O yüzden IF seviyorum
Evet ya çok denedim bende de durumlar hep aynı. Yedikçe mide kendini açıyor sanki. Diyete mola verdiğim dönemde bile iki öğün yapmak alışkanlığım oldu artık.
Ben bir talepte bulunmadim yağ ölçümünde en çok göbek çevresi çıktı onun için verdi muhtemelen bunu. Yatmaya yakın tüketeyim diye. Emzirme durumu da var bende ondan dolayı da eklemiş olabilir bilemedim
Benim diyet listemde de o saatlerde tarçınlı süt vermişti diyetisyenim. Bence yağ yakımı ile ilgili.
Geçmiş olsun kuzuya. Böyle zamanlar için akşamdan bir kapta yulafı sütle ıslatıp buzdolabında beklet sabaha kadar. Sabah yanına alıp çıkarsın. Alys yulafı bu şekilde hazırlardı diye kalmış aklımda.
Yada akşamdan sandviç hazırlayıp sabah çantana atıp çıkabilirsin yine.
Nice sağlıklı, mutlu yaşları olsun eşinin.
Benim gözüme bol ödüllü gelmedi. Sabah ve sonraki ara öğün, tek öğün gibi zaten. Normal bir kahvaltı yani.
Akşam yemek yerine bir kaç çatal pasta almışsın, tadına bakmak gibi olmuş yani. No problem bence :)
H3RA_ cok gecmis olsun umarim dinlene bilmissindir
Sağol canım, dün evde olmak iyi geldi.
Ahaha annem benim menuyu begenmedi zaten, antin kuntin buldu
Bizim yediklerimizi onlar ortaya meze/aparatif niyetine koyuyorlar sofraya :))
Yok yemedim
Cok yogundum
Yeni is yerine bile dun aksam gec saat de mail ile doldurmam gereken formlari yolladim. Haftasonu calismayinca dahada zor. Sürekli biryerdeyiz. Haftaicide artik 4gun futbol var. Hos ben 3unde spora gidiyorum
Senin yavrular küçük olduğu için hem okullarına hem sosyal aktivitelerine koşturmak yoruyor seni.
Bir dönem benim içinde öyleydi, ailenizin şöförü modunda ordan al oraya bırak.
Bir kaç yıla değişecek kendileri gidip gelecekler. Bu seferde elinde telefonla eve geç geldikleri için tırnaklarını yiyeceksin :)) Bizimkiler de birde telefonun sesini kısma modası var. Daha mı cool hissediyorlar nedir anlamadım.
Şansa duyup açarlarsa da kontrolcü anne damgası yiyorsun
hosgeldin :) ve gecmis olsun. Ben'm kizim da hastalandi, umarim cabuk atlatirlar.
cok guzel menu

stitch hoşgeldin canım, senin bebeye de geçmişler olsun.
Günaydin

Dün karb fazla olunca aciktim
Su da midemi bulandirdi
2,5 saat daha dayanmam lazim
Günaydın filtre kahve içebilirdin aslında, sıvı olduğu için açlığı bozmaz diye düşünüyorum.
Kızlar özellikle sol dizimde yürürken acı gibi bir şey hissediyorum. Bu haftayı pilatesle geçirip, biraz dinleneyim diyorum. Zorlamaya gerek yok...
Sıvı kaybı olabilir mi? Bamya tohumunu öneriyorlar diye duymuştum.

Dünün menüsünü yazmamışım sorryy.

16:00 2 kase kısır
Bir kaç çatal jalepeno biber turşusu
1 ad. salatalık
2 br. çay

21:00
2 yk yoğurtlu biber
2 yk kabak tarator
3-4 dl kavun
1 duble rakı
2-3 çatal pasta
Türk kahvesi

Dün evlilik yıl dönümümüzdü. Eşim masa hazırladı, geneli yoğurtlu meze şeklindeydi. Sonra komşularım ellerinde pasta ve balonlarla sürpriz yaptılar. Tek öğün yaparım diye düşünmüştüm ama olmadı. Bilseydim 1 kase yerdim kısırı

Benim de aklıma gelen bu. Evet, bir ara toz halinde olanı kullanmistim, yine alayım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…