Bol bol hasret giderin, anne yemeklerinden korkmadan ye. Onlar kilo yapmaz ruha, bedene şifa olur ancakKizlar anniskomlar geliyor, spor yalan, 10 bin adim atarsam yeterli.
Menu yazayim belki ugrayamam
Sabah
250 cal lik cheesecake
Ogle
Omlet
Yarim elma
Aksam
1 porsiyon yogurtlu baklagil corbasi
Bol salata
Sebzeli makarna, 2 kasik makarna koyarim, gerisi sebze
3 kasik da yogurtlu kirmizi lahana salatasi
Braun var bizde, memnunuz. Aroması çok güzel oluyor.Kızlar kişisel filtre kahve makinesi almayı düşünüyorum. Goldmaster marka düşündüm, sizin de önerilerinizi alabilir miyim?
Ben bir talepte bulunmadim yağ ölçümünde en çok göbek çevresi çıktı onun için verdi muhtemelen bunu. Yatmaya yakın tüketeyim diye. Emzirme durumu da var bende ondan dolayı da eklemiş olabilir bilemedimDiyetisyenin 21.30a ara öğün koymasının özel bir sebebi var mı? Kendiniz mi istediniz, acıkıyor musunuz? Hani genelde 6dan sonra yemeyin derler ya merak ettim. Ben de 7-8 gibi yiyebiliyorum akşam yemeğini maalesef.
Ben de sabah yiyince gün içinde daha çok acıkıyorum. O yüzden IF seviyorumBen kahvaltıyı oldum olası sevmezdim. Diyet döneminde yemeye dikkat ediyordum. Ama sabah yediğim zaman gün içinde daha çok acıktığımı fark edince çok üstüne düşmüyorum. Canım isterse yiyorum.
Gecmis olsun canimİyi akşamlaaarrr bugün bizim için asıl mesai başladı ve ben ilk defa sabahçı oldum. Kızım da ateşlenmek için dün geceyi seçince ilk günden geç kaldım telaşla çıktım düşündüğüm hazırlıkları yapamadım( okula kahvaltı götürme işi)
Ve 11 de yiyordum 5.derse tekabül ediyor enerji harcadığımdan acıktim baya o yüzden yarım saat öne çekmeye karar verdim kahvaltı 10.30 akşam yemeği 18.30 şeklinde.
Sabah sirkeli su içemedim tabiki
Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
Ara
Sade türk kahvesi
Bir avuç leblebi
Ara
1 su bardağı kefir
1 yeşil elma
1 hurma
Akşam 18.30
Yarım kase mercimek çorbası
4 köfte
Salata
Birazdan yoğurt kürünü de yer günü kapatırım erikle beraber
Bol bol hasret giderin, anne yemeklerinden korkmadan ye. Onlar kilo yapmaz ruha, bedene şifa olur ancak
Yok yemedimBizim gaddar gozukmuyor sanki.
Ula yine banmi yedin?
benide gecti bu
Enistem iyiki dogmusIyi aksamlar kizlar
Hicbirseye yetisemiyorum bu ara
Hergun yogun resmen. Biraz daha fazla ugramaya calisacagim . Yarin kizin arkadasi gelecek bize. Biraz rahatlarim da tabloyu guncellerim
Bugun esimin dogum gunuydu. Bol ödüllü oldu
Neler yedim bugun
Sabah
Yarim dilim cavdar uzerine omlet
Ara
Yarim dilim cavdar uzerine kasar
Cok acikmistim
Ogle
2yk bulgur salatasi
1 adet balik
4 dilim pancar tursusu
Aksam
3 catal pasta
1 sosisli ekmek
1 bardak cola
Su 2L
Adim 15bin
Spor a gidemedim. Hem dogum gunu hem kizin futbolu hem alisveris derken ektim
Adimlarida sadece iste atildi
Haftaici 4 gun futbol cok degilmi yavru. Hem senin icin hemde sipan icin?Yok yemedim
Cok yogundum
Yeni is yerine bile dun aksam gec saat de mail ile doldurmam gereken formlari yolladim. Haftasonu calismayinca dahada zor. Sürekli biryerdeyiz. Haftaicide artik 4gun futbol var. Hos ben 3unde spora gidiyorum
Ben öğlen 12’de yemeğe gidene kadar yemiyorum. Bir de akşam yemeği işten gelince 7 gibi. Bu şekilde iyi geliyor. Sabahları acıkmıyorum zaten eğer mideyi açmazsam.Herkes yogun,bir kosusturma icinde
Susmuyorr bebis ne yaptin?
If kac saatlik dusunuyorsun?
Bende if e donsemisten dolayi en uygunu ve en kolayi. Sabah kahvalti yaparsam hemen acikiyorum birkac saate. Yemesem 12 e kadar sorunsuz geciyor
Yeni isin hayirli olsunYok yemedim
Cok yogundum
Yeni is yerine bile dun aksam gec saat de mail ile doldurmam gereken formlari yolladim. Haftasonu calismayinca dahada zor. Sürekli biryerdeyiz. Haftaicide artik 4gun futbol var. Hos ben 3unde spora gidiyorum
wohoo welcome backHello yavrular
Lori is back mf..
13.00: ton salatasi
15.00: 2 parca meyve
17.30: yesil nercimek yemegi
Su: 1 ltre uyumadan 1 daha icecem
10 bin adim cepte. Simdi yuruyuse cikiyorumm
Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?