Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bol bol hasret giderin, anne yemeklerinden korkmadan ye. Onlar kilo yapmaz ruha, bedene şifa olur ancak

Diyetisyenin 21.30a ara öğün koymasının özel bir sebebi var mı? Kendiniz mi istediniz, acıkıyor musunuz? Hani genelde 6dan sonra yemeyin derler ya merak ettim. Ben de 7-8 gibi yiyebiliyorum akşam yemeğini maalesef.
Ben bir talepte bulunmadim yağ ölçümünde en çok göbek çevresi çıktı onun için verdi muhtemelen bunu. Yatmaya yakın tüketeyim diye. Emzirme durumu da var bende ondan dolayı da eklemiş olabilir bilemedim

Ben de sabah yiyince gün içinde daha çok acıkıyorum. O yüzden IF seviyorum

Bugünün menüsü

Sabah
Bol bol şekersiz çay ve Türk kahvesi +1 litre su

Öğlen
50-60 gr kadar tavuk döner
Adını bilmediğim bir çorba
Salata (havuç-kırmızı lahana-aysberg)
3 kaşık kadar sütlaç

Ara
1 hurma
2 ceviz

Akşam
Etli buğday keşkeği
1 bardak kefir
4 minik dilim kavun

gün içinde 2 litre suyu tamamlamışımdır

7371 adım atmışım bu saate kadar.

İyi akşamlaaarrr bugün bizim için asıl mesai başladı ve ben ilk defa sabahçı oldum. Kızım da ateşlenmek için dün geceyi seçince ilk günden geç kaldım telaşla çıktım düşündüğüm hazırlıkları yapamadım( okula kahvaltı götürme işi)

Ve 11 de yiyordum 5.derse tekabül ediyor enerji harcadığımdan acıktim baya o yüzden yarım saat öne çekmeye karar verdim kahvaltı 10.30 akşam yemeği 18.30 şeklinde.

Sabah sirkeli su içemedim tabiki
Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir

Ara
Sade türk kahvesi
Bir avuç leblebi

Ara
1 su bardağı kefir
1 yeşil elma
1 hurma

Akşam 18.30
Yarım kase mercimek çorbası
4 köfte
Salata

Birazdan yoğurt kürünü de yer günü kapatırım erikle beraber

Gecmis olsun canim

Iyi aksamlar kizlar

Hicbirseye yetisemiyorum bu ara
Hergun yogun resmen. Biraz daha fazla ugramaya calisacagim . Yarin kizin arkadasi gelecek bize. Biraz rahatlarim da tabloyu guncellerim

Bugun esimin dogum gunuydu. Bol ödüllü oldu

Neler yedim bugun
Sabah
Yarim dilim cavdar uzerine omlet

Ara
Yarim dilim cavdar uzerine kasar
Cok acikmistim

Ogle
2yk bulgur salatasi
1 adet balik
4 dilim pancar tursusu

Aksam
3 catal pasta
1 sosisli ekmek
1 bardak cola

Su 2L
Adim 15bin

Spor a gidemedim. Hem dogum gunu hem kizin futbolu hem alisveris derken ektim
Adimlarida sadece iste atildi

Herkes yogun,bir kosusturma icinde

Susmuyorr bebis ne yaptin?

If kac saatlik dusunuyorsun?
Bende if e donsem isten dolayi en uygunu ve en kolayi. Sabah kahvalti yaparsam hemen acikiyorum birkac saate. Yemesem 12 e kadar sorunsuz geciyor

Bizim gaddar gozukmuyor sanki.
Ula yine banmi yedin?
benide gecti bu
Yok yemedim
Cok yogundum
Yeni is yerine bile dun aksam gec saat de mail ile doldurmam gereken formlari yolladim. Haftasonu calismayinca dahada zor. Sürekli biryerdeyiz. Haftaicide artik 4gun futbol var. Hos ben 3unde spora gidiyorum

Enistem iyiki dogmus
Yok yemedim
Cok yogundum
Yeni is yerine bile dun aksam gec saat de mail ile doldurmam gereken formlari yolladim. Haftasonu calismayinca dahada zor. Sürekli biryerdeyiz. Haftaicide artik 4gun futbol var. Hos ben 3unde spora gidiyorum
Haftaici 4 gun futbol cok degilmi yavru. Hem senin icin hemde sipan icin?

Herkes yogun,bir kosusturma icinde

Susmuyorr bebis ne yaptin?

If kac saatlik dusunuyorsun?
Bende if e donsem isten dolayi en uygunu ve en kolayi. Sabah kahvalti yaparsam hemen acikiyorum birkac saate. Yemesem 12 e kadar sorunsuz geciyor
Ben öğlen 12’de yemeğe gidene kadar yemiyorum. Bir de akşam yemeği işten gelince 7 gibi. Bu şekilde iyi geliyor. Sabahları acıkmıyorum zaten eğer mideyi açmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…