Çareyi mecburiyet dışında yememekte buldum. Ne şişlik oluyor, ne de açlık hissediyorum. Miss..Iste bu his benide bitirenyemeyince doymuyorum sanki yiyincede daha cok yediriyor bu kısır donguden cikmak lazim
Kızlar özellikle sol dizimde yürürken acı gibi bir şey hissediyorum. Bu haftayı pilatesle geçirip, biraz dinleneyim diyorum. Zorlamaya gerek yok...
Bencede zorKalori sayimi ne kadar zor ya.
Koca bir kase corba yedim, hadi bakalim hesapla
Tip1+Tip3 kolojen kullanıyordum. Şimdi Tip2+Tip3 kolojen aldım. İçeriğinde kıkırdak sağlığı için gerekli her şey var. İnşallah iyi gelir...Gecmis olsun, bende de var doktora gitmeyi geciktiriyorum yine de, yogayla hafifler diye umuyorum.
Ton balıklı salata?Aksam yemegi icin hic fikrim yok.
Evdekiler makarna salatasi istedi. Onu es gececgim.
Protein yogurt ve mango mu yersem diyorum. Fakat Oda cok ara ögün gibi olur ,protein acigim var.
Bencede zor
Carb manager i biraktim baska yukledim bugun. Zor oluyor keto yapmayip onu kullaninca.
Tip1+Tip3 kolojen kullanıyordum. Şimdi Tip2+Tip3 kolojen aldım. İçeriğinde kıkırdak sağlığı için gerekli her şey var. İnşallah iyi gelir...
OlabilirTon balıklı salata?
20'li yaslarin sonlarinda bir Dr bana "gençliğine güvenme" demişti...Bu aralar tembellestim, evdeki hazirda vitaminlerimi bile kullanmaz oldum
Salata her öğünde gider...Olabiliryesilligimide artirmis olurum. Gerci ilk ogunum de tabagin yarisi salataydi
Akşamdan salatami zeytin peynirimi meyvemi hazırlayıp beslenme kutuma koydum sabah sadece uyanır uyanmaz yumurta haşladım ben giyinesiye haşlandı üstüne ekledim salatanın yumurtayıEvet ya çok denedim bende de durumlar hep aynı. Yedikçe mide kendini açıyor sanki. Diyete mola verdiğim dönemde bile iki öğün yapmak alışkanlığım oldu artık.
Benim diyet listemde de o saatlerde tarçınlı süt vermişti diyetisyenim. Bence yağ yakımı ile ilgili.
Geçmiş olsun kuzuya. Böyle zamanlar için akşamdan bir kapta yulafı sütle ıslatıp buzdolabında beklet sabaha kadar. Sabah yanına alıp çıkarsın.Alys yulafı bu şekilde hazırlardı diye kalmış aklımda.
Yada akşamdan sandviç hazırlayıp sabah çantana atıp çıkabilirsin yine.
Nice sağlıklı, mutlu yaşları olsun eşinin.
Benim gözüme bol ödüllü gelmedi. Sabah ve sonraki ara öğün, tek öğün gibi zaten. Normal bir kahvaltı yani.
Akşam yemek yerine bir kaç çatal pasta almışsın, tadına bakmak gibi olmuş yani. No problem bence :)
Sağol canım, dün evde olmak iyi geldi.
Bizim yediklerimizi onlar ortaya meze/aparatif niyetine koyuyorlar sofraya :))
Senin yavrular küçük olduğu için hem okullarına hem sosyal aktivitelerine koşturmak yoruyor seni.
Bir dönem benim içinde öyleydi, ailenizin şöförü modunda ordan al oraya bırak.
Bir kaç yıla değişecek kendileri gidip gelecekler. Bu seferde elinde telefonla eve geç geldikleri için tırnaklarını yiyeceksin :)) Bizimkiler de birde telefonun sesini kısma modası var. Daha mı cool hissediyorlar nedir anlamadım.
Şansa duyup açarlarsa da kontrolcü anne damgası yiyorsun
@stitch hoşgeldin canım, senin bebeye de geçmişler olsun.
Günaydın filtre kahve içebilirdin aslında, sıvı olduğu için açlığı bozmaz diye düşünüyorum.
Sıvı kaybı olabilir mi? Bamya tohumunu öneriyorlar diye duymuştum.
Gecmis olsun ablaKızlar özellikle sol dizimde yürürken acı gibi bir şey hissediyorum. Bu haftayı pilatesle geçirip, biraz dinleneyim diyorum. Zorlamaya gerek yok...
Seytan etrafimdaydi 3 haftaÇılgınLori bi durulmuşluk seziyorum sende.
Nerde o ekran karşısında güldüren, ses vermeyince stalklayan lorişşş
Isim | Baslangic Kg | Güncel Kg 10.09 | Fark | Haftaya Hedef Kg |
| 67,2 | 63,9 | -3,3 | |
| 73,0 | 72,5 | -0,5 | 72,0 |
| 85,8 | 84,0 | -1,8 | 83,0 |
| 69,6 | 69,5 | -0,1 | |
| 62,0 | 62,0 | 60,0 | |
| 60,4 | 60,4 | ||
@durmuyor | 65,5 | 63,6 | -1,9 | |
| 80,0 | 78,5 | -1,5 | |
| 64,2 | 64,2 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?