Fit Club 🏋🏻‍♀️

1600 cal

Sabah
1 dilim ekmek
Ustune fistik ezmesi, yarim muz, 1 ck bal

Ogle
Büyük kase ile toyga çorbası
Salata

Aksam
1 er porsiyon
Bulgur pilavi
Yesil fasulye
Cacik

Spor henuz yok, 10 bin adim ve yogami yapsam bence başarılı.

Yemeklerin kalorisini diyetkolik.com dan hesapladim, tek tek icindekileri girmedim.

Biraz fazla hesapladim, malum benim porsiyonlar büyükçe

Gecmis olsun, bende de var doktora gitmeyi geciktiriyorum yine de, yogayla hafifler diye umuyorum.
Tip1+Tip3 kolojen kullanıyordum. Şimdi Tip2+Tip3 kolojen aldım. İçeriğinde kıkırdak sağlığı için gerekli her şey var. İnşallah iyi gelir...

Aksam yemegi icin hic fikrim yok.
Evdekiler makarna salatasi istedi. Onu es gececgim.

Protein yogurt ve mango mu yersem diyorum. Fakat Oda cok ara ögün gibi olur ,protein acigim var.

Bencede zor
Carb manager i biraktim baska yukledim bugun. Zor oluyor keto yapmayip onu kullaninca.

Direk tariflerden aliyorum, yoksa hesaplanacak gibi degil, ben zaten esas tarife eklersem ancak fazladan sebze ekliyorum, o da kalorisini yukseltmez düşürür diye cok ince hesap isine girmiyorum.

Yabanci sitelerde daha detayli servis sayisi ve servis basina kalori diye, iyi oluyor.

Direk kafadan hesaplamaca, uygulama yok

Akşamdan salatami zeytin peynirimi meyvemi hazırlayıp beslenme kutuma koydum sabah sadece uyanır uyanmaz yumurta haşladım ben giyinesiye haşlandı üstüne ekledim salatanın yumurtayı

H3RA_ diyetisyenim yulaf tok tutmayabilir kahvaltı için seni dedi o yüzden düşünmedim öyle bir şey ama teşekkür ederim öneri için

Kızlar özellikle sol dizimde yürürken acı gibi bir şey hissediyorum. Bu haftayı pilatesle geçirip, biraz dinleneyim diyorum. Zorlamaya gerek yok...
Gecmis olsun abla
Çılgın Lori bi durulmuşluk seziyorum sende.
Nerde o ekran karşısında güldüren, ses vermeyince stalklayan lorişşş
Seytan etrafimdaydi 3 hafta
Dün ezdim oni
IF e geri döndüm. Acliga alisiyorum yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…