Tesekkurler :)stitch hoşgeldin canım, senin bebeye de geçmişler olsun.
Bulun bitane la. Cok asosyal biriyim benİstediğin kiloya gelince halledersin, tek derdin o olsun.
Senden başka kimse görmüyor ki niye takıyon
Güzel bir sütyenle herkesin memeleri genç kızlık zamanların gibi görünüyor zaten :))
Ellerine sağlık canım
Bence estetikçi koca bulsun ohh mis herşey bedava.
Bizim tren kaçtı o konuda,Lori nin hala şansı var :))
Selam kızlar.
Dün de benim minik ateşlendi.yazamadım menümü.
Zaten sıkıntıdan ne yediğimi de bilemedim.
Kahvaltı yok
Öğlen
4 adet kuru köfte
Fırın patates
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Cacık
Akşam
Taze fasülye
Pirinç pilavı
Kavun
Yoğurt
Geçmiş olsun iyidir inşallah şimdiSelam kızlar.
Dün de benim minik ateşlendi.yazamadım menümü.
Zaten sıkıntıdan ne yediğimi de bilemedim.
Kahvaltı yok
Öğlen
4 adet kuru köfte
Fırın patates
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Cacık
Akşam
Taze fasülye
Pirinç pilavı
Kavun
Yoğurt
Gecmis olsun ,insan ne yediginide anlayamiyor haklisin
Günaydın kızlar. Sağolun şimdi daha iyi. O gün ateşliydi sadece sonra bir daha çıkmadı şükür. Ama gece hala ağlayarak uyanıyorGeçmiş olsun iyidir inşallah şimdi
Cok gecmis olsun.Günaydın kızlar. Sağolun şimdi daha iyi. O gün ateşliydi sadece sonra bir daha çıkmadı şükür. Ama gece hala ağlayarak uyanıyorne derdi var anlayamıyorum. Ağrısı mı var başka bir şey mi. Dün artık 5 dk bile uyutmayınca kaldırdım. Gitti oyun oynadı. Atak döneminde gözüküyor şu an ama o bu kadar yapar mı bilemedim.
Şöyle ki, son 4-5 gündür geceleri ağlayarak uyanıyordu. Salı günü gündüz ateşlendi. 38.6 oldu ateşi. Duşa soktuk düşmeyince şurup verdik vs. Bir daha ateşi olmadı çok şükür. Ama gece uyanıp ağlamaya devam ediyor. Sabah yoktu ateşi, gün içinde tekrar olur mu bilmiyorum. Gece ateşi hiç olmadı ama.Cok gecmis olsun.
Kucuk olunca hastalik isi dahada bir stresli.
Gece atesi var mi ?
Benim büyük hasta olunca gece aglar muhakkak. Bu sabah atesle uyandi meselageceye hazirliyorum kendimi
Şöyle ki, son 4-5 gündür geceleri ağlayarak uyanıyordu. Salı günü gündüz ateşlendi. 38.6 oldu ateşi. Duşa soktuk düşmeyince şurup verdik vs. Bir daha ateşi olmadı çok şükür. Ama gece uyanıp ağlamaya devam ediyor. Sabah yoktu ateşi, gün içinde tekrar olur mu bilmiyorum. Gece ateşi hiç olmadı ama.
Amin inşallah, teşekkür ederim.Gecmis olsun.
Sanirim en ise yarayani, bastan kabullenip kendini hazirlamak.
Büyüme atakları insanin nevrini dondurebiliyor. Sen de paniklememeye calis, cocuklar keske hasta olmasa ama hasta ola ola büyüyorlar.
Her zorlu buyume atagindan sonra bi bakiyorsun bambaska cocuk olmus, gelismis.
Ay benimkiler büyüdü ya rahat rahat konusuyorum ne guzel. Darisi basiniza
Afiyet olsun. Göze batan makarna ve sprite olmuş. Onun dışında güzel...Selam kızlar herkes iyidir umarım.
10:00
Tam buğday sandviç ekmeğiyle 1 dl beyaz peynir, 2 dl domates, 1 yaprak marul, 4-5 yeşil zeytin ile sandviç
14:00
1 pors. nohut
1 pors. Bulgur pilavı
Ayran
21:00
4 ızgara köfte, 1 küçük dl ızgara tavuk
Yarım pors. kadar fetuccine makarna
1 kase kadar yeşil salata
Gün içinde
Şekersiz çay
Duble türk kahvesi
1 kutu sprite
1 lt kadar su
Arrietty_
Dün menümde biraz saçmaladım. 3 öğün yaptım toplamda 1475 cal almışım ama karbonhidrat miktarı çok geldi gözüme.
Aslında akşam yemeyecektim oğluma yemek söylerken gözüm döndü iradesizlik yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?