Teşekkür ederim, bugün o niyetle salata günü yapmayı planlıyorum.Afiyet olsun. Göze batan makarna ve sprite olmuş. Onun dışında güzel...
Bugün toparlarsin.
Mis gibi bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.Bugün OMAD günüm...
Akşam üzeri pilatese gideceğim. Bu hafta böyle geçsin bakalım. Eğer dizimdeki sorun devam ederse, fizik doktorundan randevu alacağım.
Doğru diyorsun. Deve kuşuna ozenmeye gerek yok...Mis gibi bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.
Bence randevunu al ve git, her şey normal olsa vücut sinyal vermez.
Böyle düşün.
Teşekkür ederim abla sağolasın. Biz şimdinin anneleri de eskilere göre biraz daha çıtkırıldımız galibaSusmuyorr geçmiş olsun canım. Bebek büyütmek zor iş. Sanki şimdinin bebekleri biraz daha zor. Allah sağlık versin, bir sekilde büyüyorlar. Sonra da bebekliklerini özlüyoruz.
İyi yaptın, problem çıkmasa da en azından ne olduğu konusunda bilgin olur.
Ya benimki de aynı ara ara ateş çıkıyor, gece sebepsiz ağlıyor. Bugün burun akıntısı başladı ama demek ki ondan diyorum. Diş de yok bizimkinin diş de olabilir diyorum bir taraftan. Amaann Allah tüm yavrulara şifa versin inşallahGünaydın kızlar. Sağolun şimdi daha iyi. O gün ateşliydi sadece sonra bir daha çıkmadı şükür. Ama gece hala ağlayarak uyanıyorne derdi var anlayamıyorum. Ağrısı mı var başka bir şey mi. Dün artık 5 dk bile uyutmayınca kaldırdım. Gitti oyun oynadı. Atak döneminde gözüküyor şu an ama o bu kadar yapar mı bilemedim.
Benim kızın 16 tane dişi varYa benimki de aynı ara ara ateş çıkıyor, gece sebepsiz ağlıyor. Bugün burun akıntısı başladı ama demek ki ondan diyorum. Diş de yok bizimkinin diş de olabilir diyorum bir taraftan. Amaann Allah tüm yavrulara şifa versin inşallah
Benim kızın 16 tane dişi varsürekli diş çıkartıyor ama hiç böyle olmamıştı ateş falan yapmadı hiç. Sadece 1-2 gün iştahsız oluyordu ve salyalı oluyordu. Gece de 4-5 kez uyanıyordu ama ağlamıyordu. Tetagil verince rahatlıyordu. Grip falan oldu galiba. Anlayamıyorum da hiç hasta olmamıştı daha önce.
Kızlar az evvel ilk öğün niyetine koca tabak salatamı yedim.
İçine fırında nohut kızarttım baharatlarla.
Çok lezzetli oldu, akşamı da hafif geçirirsem dünün telafisi olur bence.
Misafirlerimiz geldi onlarla meşgulüm. Sabah tarti atmayı unutmam umarimsu nikah isini de halledelim rahatlarim biraz
Ne salatası kuzum ya. Anne olan evde mantılar, su börekleri açılır, sarmalar sarılır.Yami yami,
Ben de aksam salata sebze agirlikli bir menü yapiyorum.
100 mllik kaba makarna ölçtum, bir de o gariban var işte
Görümceler düğün zamanı elim elim üstünde oturur kızım.Misafirlerimiz geldi onlarla meşgulüm. Sabah tarti atmayı unutmam umarimsu nikah isini de halledelim rahatlarim biraz
Aynen ben idim. Baktım ki hastalıkların şakası yok, bari biraz da kendime döneyim dedim.İyi yaptın, problem çıkmasa da en azından ne olduğu konusunda bilgin olur.
Benimde bir sürü yerime baktırmam lazım.
Kendimi ihmal etsem de çevremdekilere tersi yönde ısrar edebiliyorum :))
Ya benimki de aynı ara ara ateş çıkıyor, gece sebepsiz ağlıyor. Bugün burun akıntısı başladı ama demek ki ondan diyorum. Diş de yok bizimkinin diş de olabilir diyorum bir taraftan. Amaann Allah tüm yavrulara şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?