Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugün OMAD günüm...
Akşam üzeri pilatese gideceğim. Bu hafta böyle geçsin bakalım. Eğer dizimdeki sorun devam ederse, fizik doktorundan randevu alacağım.
Mis gibi bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.
Bence randevunu al ve git, her şey normal olsa vücut sinyal vermez.
Böyle düşün.

Susmuyorr geçmiş olsun canım. Bebek büyütmek zor iş. Sanki şimdinin bebekleri biraz daha zor. Allah sağlık versin, bir sekilde büyüyorlar. Sonra da bebekliklerini özlüyoruz.
Teşekkür ederim abla sağolasın. Biz şimdinin anneleri de eskilere göre biraz daha çıtkırıldımız galiba

Ya benimki de aynı ara ara ateş çıkıyor, gece sebepsiz ağlıyor. Bugün burun akıntısı başladı ama demek ki ondan diyorum. Diş de yok bizimkinin diş de olabilir diyorum bir taraftan. Amaann Allah tüm yavrulara şifa versin inşallah

Benim kızın 16 tane dişi var sürekli diş çıkartıyor ama hiç böyle olmamıştı ateş falan yapmadı hiç. Sadece 1-2 gün iştahsız oluyordu ve salyalı oluyordu. Gece de 4-5 kez uyanıyordu ama ağlamıyordu. Tetagil verince rahatlıyordu. Grip falan oldu galiba. Anlayamıyorum da hiç hasta olmamıştı daha önce.

Hey maasallah

Kızlar az evvel ilk öğün niyetine koca tabak salatamı yedim.
İçine fırında nohut kızarttım baharatlarla.
Çok lezzetli oldu, akşamı da hafif geçirirsem dünün telafisi olur bence.

Yami yami,
Ben de aksam salata sebze agirlikli bir menü yapiyorum.
100 mllik kaba makarna ölçtum, bir de o gariban var işte

Yami yami,
Ben de aksam salata sebze agirlikli bir menü yapiyorum.
100 mllik kaba makarna ölçtum, bir de o gariban var işte
Ne salatası kuzum ya. Anne olan evde mantılar, su börekleri açılır, sarmalar sarılır.
Grubu sabote etmekten atılabilirim ama gerçekler kaçınılmaz :))

İyi yaptın, problem çıkmasa da en azından ne olduğu konusunda bilgin olur.
Benimde bir sürü yerime baktırmam lazım.
Kendimi ihmal etsem de çevremdekilere tersi yönde ısrar edebiliyorum :))
Aynen ben idim. Baktım ki hastalıkların şakası yok, bari biraz da kendime döneyim dedim.

Susmuyorr WunderLost geçmiş olsun bebişlerinize.
Allah dermansız dert vermesin, büyüyene kadar olacak bu hastalıklar.
Kreş dönemi de biraz zorlayacak sonrasında kışın şortla gezip tepenizi attıracaklar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…