Ne salatası kuzum ya. Anne olan evde mantılar, su börekleri açılır, sarmalar sarılır.
Grubu sabote etmekten atılabilirim ama gerçekler kaçınılmaz :))
Kemir dur, oyalanirsin.Şok şok
Annemler tr den keciboynuzu getirmisler,
Hemen baktim kalorisine, tanesi 14 kalori, ahahah, buldum atistirmaligimi, cok da severim. 1 tane kahve yanina gider
Görümce degilim kizGörümceler düğün zamanı elim elim üstünde oturur kızım.
Hiç mi bdv okumuyon sen :))
Benim niye aklımda görümce diye kaldın ki.Görümce degilim kizkardeşimin nikahı var uzak sehirlerden geldiler. Dünya karmasi gibi italya kibris elazig antalya yarina halledelim de artik rahata ereyim
Hayatimda hic görümce olamayacağımBenim niye aklımda görümce diye kaldın ki.
Yada ben görümceliği yakıştırdım sana
Hayatimda hic görümce olamayacağımelti de yok
Öyle mi maaşallahBenim kızın 16 tane dişi varsürekli diş çıkartıyor ama hiç böyle olmamıştı ateş falan yapmadı hiç. Sadece 1-2 gün iştahsız oluyordu ve salyalı oluyordu. Gece de 4-5 kez uyanıyordu ama ağlamıyordu. Tetagil verince rahatlıyordu. Grip falan oldu galiba. Anlayamıyorum da hiç hasta olmamıştı daha önce.
Tünelin ucunda ışık var mı diyorsun yani@CieloberylWunderLost geçmiş olsun bebişlerinize.
Allah dermansız dert vermesin, büyüyene kadar olacak bu hastalıklar.
Kreş dönemi de biraz zorlayacak sonrasında kışın şortla gezip tepenizi attıracaklar. :)
Bugün tartı günüydü(dün olacaktı da randevuda sıkıntı olmuştu)
1.5 kilo gitmiş yine ama bu defa hepsi yağdan değil kas kaybı da olmuş o yüzden biraz değiştirdi listeyi proteini artırdı falan kendince bakalım.
Ya ben de pek güvenemedim çünkü bana hiç ödemin yok deyip duruyor regl olmam gerekiyor bu aralar illaki ödemim vardır diye düşünüyordum. Böyle söyleyince yani kalıcı ödem yok vücudunda dedi bu sefer.
Ya ben de pek güvenemedim çünkü bana hiç ödemin yok deyip duruyor regl olmam gerekiyor bu aralar illaki ödemim vardır diye düşünüyordum. Böyle söyleyince yani kalıcı ödem yok vücudunda dedi bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?