Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar. Doktora gittim geldim..
Patellofemoral ağrı sendromu imiş. Vaktiyle yaşadığım topuk dikeni ve taban düşüklüğü sebep olmuş. Yürüyüşler, eliptik de tetiklemis. Egzersizler verdi, yürüyüşü şimdilik 20 dk kadar yap dedi. Pilatese aynen devam...3 hafta sonra yine değerlendiririz dedi.
H3RA_ iyi ki git demişsin, ben de dinlemişim. Uzadıkça tedavisi guclesirmis. Alys 'e de git der, onun da sorunu varmış.

İyi oldu ihmal etmemen sorunu ve yapman gerekeni biliyorsun artık.
Topuk dikeni ve taban düşüklüğü için yürürken medikal tabanlık kullanman iyi olur belki.

Teyzem annemi ziyarete geldi, bahçesinden tazecik incir getirmis. Yanında bir kase ev yoğurdu ile 3 tane yedim. Çayın yaninda da biraz kuruyemiş ve günü erkenden kapadım.

Tek sporum doktorun verdiği egzersizler...

Su yatana kadar 3 lt olur. Gün içerisinde sade kahve, yeşil çay ve filtre kahve içtim...

Hic sorma abla ya. Koruyorum ama zayiflamak icin aktif olamiyorum. Resmen sporsuz geciyor gunlerim. Adim saymazsak.
Yarin bi atak yapacam bakalim

Küçük hedefler koy loricim.
Bana spor hocasi 1 saatlik program verdi, bir türlü devam edemedim. Dedim yarim saat olsun benim olsun, ondan beridir aksatmiyorum.

Gözünde buyumesin, küçük hedefler koy.
CanTorun a da ayrica katiliyorum, 40 kg verdin zaten, vücut yorulmuştur, normal.

Hic sorma abla ya. Koruyorum ama zayiflamak icin aktif olamiyorum. Resmen sporsuz geciyor gunlerim. Adim saymazsak.
O kadar kilodan sonra biraz dinlenmen bence cok normal lori ,hepimiz vazgecsekte sen birakmazsin ucunu Eylül bu yil sert geldi gidiyor yine sonbahari gormeden kisa geciyoruz toparlanicaz hepimiz

İlk gruba katıldığım zamanlarda çocukların masada yediği pizzanın tadına bile bakmadan kabak yediğimi, işten gelip evdeki işleri bitirip gece 24 te yürüyüşe çıktığımı bilirim.
Gelecek yine o motivasyon, üstüne çok kilo katmayalım yeter.
O dönem birebir spor hocası ve diyetisyenle çalışıyordum. Belki onlara hesap vermek zorunda olmakta salmama engel oluyordu. Çok yorgun olsamda hoca salonda beni bekliyor, saatli satın aldım yanmasın diye giderdim. Yine böyle bir şey mi yapsam diye düşünüyorum bende.

Bu hafta iyice saldım. Yarın tartı günüm ve ben az önce bi tabak sarma yedim. Hala IF e devam, ama sanki öğlen daha çok yiyorum, iş yerindeki yemekler fazla kalorili. Pilav makarna vs almıyorum. Tatlıları da çok canım istemezse yememeye çalışıyorum. Yine de çok yiyormuşum gibi geliyor. Yarın bir değişiklik beklemiyorum tartıda.

Bugün sabah hayır lokması yedim mesela

Öğlen
Erişteli yeşil mercimekli kremalı bir çorba
Ispanak graten (3te birini yedim)
Salata
Haydari
3 kaşık kadar kısır

Akşam
Sardalya tava
Tarhana çorbası
Salata

Vee tabi ki sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…