Fit Club 🏋🏻‍♀️

Iyi aksamlar ,
Benim kizda 2gundur halsizlesti pek ugrayamiyorum

Sabah
1espresso ,2bcay

Ogle 14h
Meze tabagi 1er kasik(cacik ,slata ,patlicanli ezme) ,1 avuc ici lahmacun

Aksam 18h
Izgara mantar ,yarim porsmakarna ,salata

Su 1lt sanirim
Geçmiş olsun, nasıl şimdi? İyidir umarım.

Geçmiş olsun.
Biri beni tokatlasin yaw
Benim motivasyon ne zaman dönecek acep

Eki Görüntüle 3131240
Geçen haftaya göre 200gr +dayım aslında önceki gün de tartılmıştım meraktan 600gr daha düşüktü.1 günde yediklerim mahvetti beni

Dun yediklerinde bir sey yoktu da, sarmalar gec saatte oldugu için tartiya yansimisyir.
Üzülme, istersen yeniden tartil.

Ama bence emzirdigin icin yediklerin hic de fazla değil.

Aksam menusune bayildim, incirin kalorisi zaten dusuk, yogurtla muhtesem olmustur. Cerez de tok tutar, super

Ben kalori saydığım icin cereze yerim kalmiyor

Gunaydin kizlar,

Artik kafadan kalori sayabiliyorum ehehe, 500 kal lik büyük bir kahvalti yaptim.

2 ogun yapicam bugün, menulerde sorun yok.

Sadece oglumun gecmis dogumgunu icin pasta kesicez. O da ödülüm olsun, neticede dogurmusum ben de yani

Dun yediklerinde bir sey yoktu da, sarmalar gec saatte oldugu için tartiya yansimisyir.
Üzülme, istersen yeniden tartil.

Ama bence emzirdigin icin yediklerin hic de fazla değil.
Yediklerimin miktarından ziyade cinsi mesele aslında. Karbonhidrat çok yiyince şişiyorum ben hemen. sarmaları geç vakitte yemiş olmamın da etkisi var tabi.

Selam canım ben online devam ediyorum tek sıkıntı ödem yağ ölçemiyor olmak mesela bazen artı geliyorum üzülüyorum ama belkide kilo verdim ama o artı kısım ödemden olabilir gibi. Ama düzenli takip edilmek ne yiyeceğim diye düşünmemek güzel. Birde benim tiroid problemlerim var ve uzun yıllar 64-67 arası gidip geldiğim için bh kilolarımdan kurtulamıyorum o yüzden almak psikolojik olarak beni iyi hissettiriyor.

Selam kızlar kusura bakmayın gerçekten bir türlü buraya gelemedim. Oğlumun okul hazırlığı evde bir kutlamamız vardı geçen hafta. Bu haftada okula başladı şükür Biraz zorlandık ama bende artık burdayım umarım
Arrietty_ bugün ki kilomu ekliyorum hedef 55-56
Kilom : 64,7

Eklentiler

• B853E5A6-AD06-450D-9BE8-9113EEB5D3F9.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 31
Haftaya hedef kilom 63,5

İlk öğünüm. İkinci öğünü de arkadaşımın getirdigi dağ çileği, taze ceviz ve ev yogurduyla kapattım.

Spor:
Dr.un verdiği egzersizler ve 15 dk.lik hafif tempo yürüyüş.

Su: Her zamanki gibi 3 lt biter.
Bu saate kadar duble sade kahve ve yeşil çay içtim.

Eklentiler

• IMG20220917094843.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 32
Looo looo ben cikamadim ordan. Cok zor cokkk 2 gundur iyiyim sukur.
Kendine 1-2 gun ayirsana. Ev-is-cocuklar cok yorucu biliyorum. Kendine gelirsin valla
Dun sabah spora diye ciktim onun yerine ormanda yurudum. Kendime 1saat anca ayirdim
Yarin bakayim ise gidince. Son hafta izin istemistim. O Kabul olduysa anca ozaman vakit ayirir kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…