Geçmiş olsun, nasıl şimdi? İyidir umarım.Iyi aksamlar ,
Benim kizda 2gundur halsizlesti pek ugrayamiyorum
Sabah
1espresso ,2bcay
Ogle 14h
Meze tabagi 1er kasik(cacik ,slata ,patlicanli ezme) ,1 avuc ici lahmacun
Aksam 18h
Izgara mantar ,yarim porsmakarna ,salata
Su 1lt sanirim
Geçmiş olsun.Selam kızlar. Doktora gittim geldim..
Patellofemoral ağrı sendromu imiş.Vaktiyle yaşadığım topuk dikeni ve taban düşüklüğü sebep olmuş. Yürüyüşler, eliptik de tetiklemis. Egzersizler verdi, yürüyüşü şimdilik 20 dk kadar yap dedi. Pilatese aynen devam...3 hafta sonra yine değerlendiririz dedi.
@H3RA_ iyi ki git demişsin, ben de dinlemişim.Uzadıkça tedavisi guclesirmis. Alys 'e de git der, onun da sorunu varmış.
Biri beni tokatlasin yaw
Benim motivasyon ne zaman dönecek acep
Geçmiş olsun, nasıl şimdi? İyidir umarım.
Geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 3131240
Geçen haftaya göre 200gr +dayımaslında önceki gün de tartılmıştım meraktan 600gr daha düşüktü.1 günde yediklerim mahvetti beni
Teyzem annemi ziyarete geldi, bahçesinden tazecik incir getirmis. Yanında bir kase ev yoğurdu ile 3 tane yedim. Çayın yaninda da biraz kuruyemiş ve günü erkenden kapadım.
Tek sporum doktorun verdiği egzersizler...
Su yatana kadar 3 lt olur. Gün içerisinde sade kahve, yeşil çay ve filtre kahve içtim...
Yediklerimin miktarından ziyade cinsi mesele aslında. Karbonhidrat çok yiyince şişiyorum ben hemen.Dun yediklerinde bir sey yoktu da, sarmalar gec saatte oldugu için tartiya yansimisyir.
Üzülme, istersen yeniden tartil.
Ama bence emzirdigin icin yediklerin hic de fazla değil.
Selam canım ben online devam ediyorum tek sıkıntı ödem yağ ölçemiyor olmak mesela bazen artı geliyorum üzülüyorum ama belkide kilo verdim ama o artı kısım ödemden olabilir gibi. Ama düzenli takip edilmek ne yiyeceğim diye düşünmemek güzel. Birde benim tiroid problemlerim var ve uzun yıllar 64-67 arası gidip geldiğim için bh kilolarımdan kurtulamıyorum o yüzden almak psikolojik olarak beni iyi hissettiriyor.Benim onlime deneyeyimim yok, sanirimMelegimkorusun unki tr den online, dimi?
Bence iyi olur bir danismak, özellikle senin degerlerini degerlendirecek birisini bulursan sebebi de bulursun.
Yanliz dinleyecek misin o önemli@H3ra onca parayi verdi dinlemedi de
Gecen hafta bir arkadasla konuştum is yerinden, o da yeni biriyle baslamis. Diyetisyen az yiyorsun, once yediklerini artiricaz demis, once biraz kilo alabilirsin ama sonra ayarlicaz demis. O yuzden uzun soluklu düşünmek gerekebilir, calisacagin kisinin tarzina bagli biraz da.
Haftaya hedef kilom 63,5Selam kızlar kusura bakmayın gerçekten bir türlü buraya gelemedim. Oğlumun okul hazırlığı evde bir kutlamamız vardı geçen hafta. Bu haftada okula başladı şükürBiraz zorlandık ama bende artık burdayım umarım
Arrietty_ bugün ki kilomu ekliyorum hedef 55-56
Kilom : 64,7
Looo looo ben cikamadim ordan. Cok zor cokkkGünaydin
Suraya bi motivasyonunu kayip etmis Arrietty birakalim
Dun sabah spora diye ciktim onun yerine ormanda yurudum. Kendime 1saat anca ayirdimLooo looo ben cikamadim ordan. Cok zor cokkk2 gundur iyiyim sukur.
Kendine 1-2 gun ayirsana. Ev-is-cocuklar cok yorucu biliyorum. Kendine gelirsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?