Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunu bitirdim.
Plana sadık kaldim.

Pisiyi azaltip meyve ekledim, toplam kalori ayni, 1500.

1 saat cocuklarla yürüyüş
30 dak yoga

Saati takmadim, adim yok.

Menü
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 ceri domates bir salatalık
Beyaz peynir
Kusburnu cayi

Akşam 16 da
Ton balikli salata

Sonra oğlanla gezmeye ciktik ödül verdim kendime
Kahve ve limonlu cheescake yarisini ben yarisini oglum yedi.

Grow with jo 5 mile videosu
Telefonun saydigi 12700 adım

Gunaydin kizlar,
Regl oldum yehuuu.
Bugün battaniyelere sarinip yatasim var.
Amma 3 makina camasir yikanacak asilacak.
Kendime regl menusu kahve yanina brownie yapcam. Cocuklara milfoy börek yoruldum yazarken

Mutlu Pazarlar...

Kızlar magnezyum takviyesi alan var mı? Hangisini kullanıyorsunuz?

Bende var.
Ben bu tarz takviyelerde hep marka degistiriyorum. Her kutuda farkli marka aliyorum, ne bileyim öyle güvenmiyorum hic bir seye

Yanliz hem sivisi hep hap seklinde olani var. Sivi olani ben tuketemedim, hic sevmedim. O yüzden hap seklinde olani tavsiye ederim. Bende suan solgar markasi var.

Gunaydin kizlar,
Regl oldum yehuuu.
Bugün battaniyelere sarinip yatasim var.
Amma 3 makina camasir yikanacak asilacak.
Kendime regl menusu kahve yanina brownie yapcam. Cocuklara milfoy börek yoruldum yazarken
gozun aydin alys ,sen olcusunu kacirmazsin nasilsa afiyet olsun isleride sal bugünlük cocuklar okuldayken daha rahat bitiyor

gozun aydin alys ,sen olcusunu kacirmazsin nasilsa afiyet olsun isleride sal bugünlük cocuklar okuldayken daha rahat bitiyor

Sagol canim.

Yok browniem zaten ozel tarif, bol protein ve lifli, diyette de onerilen bir tarif. Kalorisi yuksek ama zaten öğün olarak yedim.

Yarin kahvaltiya da ayırdım

Kiz calisiyom ya ben belli olmuyor mu. Çocuklari buyutmusem diye sarkiya baslayasim geldi. Bugun dolap molap duzenledim, hic rahatsiz edenim olmadi, ben bile sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…