30 gün yaptıysan alışkanlık olmuştur o artık.
Direkt yeni seriye başla güzellik
Aslında akşam yemesemde olurmuş, sağlam kazık yedim çünkü, oturdu mideme.
İş çıkışı oğluş ana oğul yemek yiyelim diye çağırdı. Ergenuslarda az görülen bir hareket olduğu için sevine sevine avm ye gittim. Oğluş benimle vakit geçirmek istiyor diyerek.
Yemek sonrası mağazanın önünden geçerken gri bir sweat istiyorum alalım mı dedi. Buda güzelmiş, aa buda yakışır bana diye diye kışlık alışverişini yaptı eşek sıpası. Üstüne birde spor için kıyafet aldı.
Herşey nasıl pahalanmış yine, bu paraya geçen sene 3 kişinin mevsimlik alışverişi yapılırdı. Ülkeden kaçasım var artık.
Bak bu iyi fikirmiş, eskiden seri sonu yada mevsim sonu alışverişi yapardık. Şimdi onların bile fiyatları uçmuş. Kızım bir haftadır dışarıda aldığı herşeyin, yediği yemeğin bile lafını eder oldu. Öğlen burger ve kolaya 150 tl ödemiş. Amerikada 13-15 $ ödüyorsun. Birim olarak bakınca çok kötü durumdayız deyip duruyor.Fiyatlar acayip oldu ya,
outlet disinda alisverise yasak getirdim ben evdesen de getir
Bizimkiler babayla alışverişe gitmeyi sevmezler. İstedikleri markaların mağazalarına giremiyorlarmış onunlaAhh Ogluslar biliyorlar anneler hayir diyemiyorhersey cok pahali malesef ama gule gule kullansin yakisikli
Günlük saat uzerinden. Ne kadar calismak istedigini sen belirliyorsun..kimse gel calis demiyorİş saatlerini senin belirlemen süpermiş.
Günlük yada haftalık saat üzerinden mi?
Haftalık saatse diğer günlere saat ekleyip tüm gün boşaltma şansın var mı?
Pek birsey yok kiGeldim geldim
Bi okuyayim topigi
Henüz başlayamadım. Bu ara kriz dolu geçiyor
Ekle bence aramızda silkelenmesi gerekenler var.Pek birsey yok ki
Yine eskisi gibi gaddar kurallar mi eklesemLori Alys sedulu H3RA_ tavsannesi Melegimkorusun
Pek birsey yok ki
Yine eskisi gibi gaddar kurallar mi eklesemLori Alys sedulu H3RA_ tavsannesi Melegimkorusun
Isim Baslangic Kg Güncel Kg
10.09Fark Haftaya Hedef Kg Melegimkorusun 67,2 63,9 -3,3 Arrietty_ 73,0 72,5 -0,5 72,0 Lori 85,8 84,0 -1,8 83,0 sedulu 69,6 69,5 -0,1 Alys 62,0 62,0 60,0 tavsannesi 60,4 60,4 Susmuyorr 65,5 63,6 -1,9 @WunderLost 80,0 78,5 -1,5 H3RA_ 64,2 64,2
Cuma + Cumartesi Tarti günü ( Fotografli olmak zorunda )
Eylül Challenge Adim Yarisi
Kimler katılmak istiyor derken?Kommer katilmak istiyor
Kilo tablosunuda guncelleyim
EvetKimler katılmak istiyor derken?
Adım yarışına mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?