Hahah ozume dondum. Pisi pisi pisikopat olarak da hatirlayabilirsin
Yook nerde ? Pierre dukan instagramda takibe aldi beni, ben dukani biraktim
Hahah ozume dondum. Pisi pisi pisikopat olarak da hatirlayabilirsin
Yook nerde ? Pierre dukan instagramda takibe aldi beni, ben dukani biraktim
Ben de kalori sayma taraftariyim. Birakilan gidalar sonunda yoksunluk olarak donuyorBen hepsini biraktim, karataycigimi bile
Simdilerde hersey serbest, kalori sayiyorum. Bakalım
Selam kızlar çok yoğun bir hafta sonuydu. Kahvaltıdan başlayıp akşam kahvesine kadar süren misafir trafiği.
Kızımın dönüşü için gözünüz aydın ziyaretleriydi, herkes sağolsun da çok yoruldum yalan yok.
Bugünden itibaren normale döneriz artık.
Sizler nasılsınız?
İşsiz derken?Selam kizlar
Issiz ilk günüm
Yavas yavas ev isi yapiyorum. Simdi ara verdim ,hyaluronic acidli aha maskesi ile15dk dinlenmece yaparken aksama ne yapsam diye dusunuyorum.
Kirmizi lahana var evde. Onunla yogurtlu salata Yanina bulgur ve sebzeli kofte mi yapsam
Pek issiz sayilmamİşsiz derken?
Şu aralar en imrendiğim durum
İş saatlerini senin belirlemen süpermiş.Pek issiz sayilmam
Haftaya kadar evdeyim..sonra yeni yere basliyacagim. Fakat is saatlerimi kendim belirleyecegim .
30 gün yaptıysan alışkanlık olmuştur o artık.
Aslında akşam yemesemde olurmuş, sağlam kazık yedim çünkü, oturdu mideme.
İş çıkışı oğluş ana oğul yemek yiyelim diye çağırdı. Ergenuslarda az görülen bir hareket olduğu için sevine sevine avm ye gittim. Oğluş benimle vakit geçirmek istiyor diyerek.
Yemek sonrası mağazanın önünden geçerken gri bir sweat istiyorum alalım mı dedi. Buda güzelmiş, aa buda yakışır bana diye diye kışlık alışverişini yaptı eşek sıpası. Üstüne birde spor için kıyafet aldı.
Herşey nasıl pahalanmış yine, bu paraya geçen sene 3 kişinin mevsimlik alışverişi yapılırdı. Ülkeden kaçasım var artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?