- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bizim dertimizin caresi sensin ne ostersen yaptiir bizeePek birsey yok ki
Yine eskisi gibi gaddar kurallar mi eklesemLori Alys @sedulu H3RA_ tavsannesi @Melegimkorusun
Ben de katilayim. cuma tartilir baslarimKommer katilmak istiyor
Kilo tablosunuda guncelleyim
Tamamdir. Fakat adim yarisina bugün baslaBen de katilayim. cuma tartilir baslarim
Bir de hayatimda bazi duzeltmelere gitmek istiyorum. Sabahlari saat 6da kalkacagim hergun sonra yapabilirsem 5e cekecegim. Honeyjubu diye bi youtuber izliyorum gaza geldim
3 gun evden 9-6, 1 gun ofisten calisiyorum o gun 7 de evdeyim. hayat cok yogun geciyor, erken kalkarsam belki duzene koyarim.Tamamdir. Fakat adim yarisina bugün basla
Evde misin, calisiyor musun?
O kimmis bakayim birazdan
Erken yatarsan 22 gibi, zor olmuyor 5de kalkmak
Cidden Hayat yogun geciyor. Evde isen tak sarja3 gun evden 9-6, 1 gun ofisten calisiyorum o gun 7 de evdeyim. hayat cok yogun geciyor, erken kalkarsam belki duzene koyarim.
10.30ta yataga gidip 6 da kalkacagim ilk bakalim
Adim icin saati sarja taksam iyiydi
3 gun evden 9-6, 1 gun ofisten calisiyorum o gun 7 de evdeyim. hayat cok yogun geciyor, erken kalkarsam belki duzene koyarim.
3 gun evden 9-6, 1 gun ofisten calisiyorum o gun 7 de evdeyim. hayat cok yogun geciyor, erken kalkarsam belki duzene koyarim.
Ben zaten hep 7 de kalkiyorumKış kış is cikarmayin,
Yazin erken kalkariz
Haftanin 2 gunu 7 de kalkip spora gidip, 9da evde is basi yapiyorum ben. Ama tabi ogun çocukları esim okula birakiyor. Ben cantalarini falan hazır ediyorum erkenden.
Seviyorum bu sekli, ama havalar karardikca ve de sogudukca erken kalkmak zorlasiyor.
Saati şarja taktım hemen.Hadi ozaman en guzel spor ayakkabilarinizi giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?