- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
TeşekkürlerAramıza hoşgeldin...
Ben 37 yaşındayım. Biri 5,5 yaşında biri 2,5 aylık iki çocuğum var. Emziriyorum.
Boyum 161
Kilom 78 civarlarında
Hamile kaldığımda 69 kiloydum, toplam 18 kilo aldım. Su an 9,10 kilo kaldı üstümde. Emziren anneye uygun bir düzenle devam etmek istiyorum, insallah sizlerle burada motive ederiz birbirimizi. Spor da cok fazla yapamıyorum, azar azar. Yorgunluk ve uykusuzluk var biraz maalesef gün içinde.
Herkese iyi geceler bol eksiler yarin için
Tebrikler eksi eksidir 3 e 5 e bakılmaz60.9
-200gr
Daha fazlaydi hedefim halbuki, neyse diyorum. Bir hafta daha aynen devam, kalori azaltmamak icin direniyorum ama
Kasim artmis yagim azalmisregl oncesine dönmüşüm
Eki Görüntüle 3137857
Yarinki spor planim:
15 dk merdiven kosmak
15 bin adim
Seytana kış kışş yapma zamani geldi yaw
Tebrikler eksi eksidir 3 e 5 e bakılmaz
Diyetisyene gidiyorsun sanırım.
Ya hep öyle denir de ben veremiyorum, tatlıya düşkünüm, insulin direnci vardi hamilelikte seker vs cikmadi ama. İlk 7 ay iyiydi son iki ay cok şiştim.Kiz bisi yapmana gerek yok, emzirerek gider zaten kilolar. Sadece sut yapsin diye pasta börek ikram eden teyzelerden uzak dur yeterli
Uykusuzluk feci bisi ama, bence bolca dinlen imkan varsa eger. Büyük cocugunla da kostururken o sana spor olur zaten
Maalesef benim diyetisyen tecrübelerim de iyi değil, günlük kac kalori aliyorsunYok su ara gitmiyorum, gecen sene gitmistim, sözünü dinlememistimbu sene dinliyorum ama
Kalori sayiyorum, spor da yaptigim icin buraz yüksek kalori aliyorum. Matematiksel olarak vermem lazim, ama bakiciz bakalim.
Sagol canim. Aynen eksi eksidir
Maalesef benim diyetisyen tecrübelerim de iyi değil, günlük kac kalori aliyorsun
Ya hep öyle denir de ben veremiyorum, tatlıya düşkünüm, insulin direnci vardi hamilelikte seker vs cikmadi ama. İlk 7 ay iyiydi son iki ay cok şiştim.
Kalori yerine karbonhidrat say, bak nasıl gider...Yok su ara gitmiyorum, gecen sene gitmistim, sözünü dinlememistimbu sene dinliyorum ama
Kalori sayiyorum, spor da yaptigim icin buraz yüksek kalori aliyorum. Matematiksel olarak vermem lazim, ama bakiciz bakalim.
Sagol canim. Aynen eksi eksidir
Takimin yarisi yurtdisindanBen sabah 7.30 da aç karnına tartıldım 78.5 çıktım. Yurtdisindayim 1 sa fark var sanırım. Su an kahvaltı edecegim.
Kalori yerine karbonhidrat say, bak nasıl gider...
Karbonhidrat: 50 Gr
Protein: Hedef kilon kadar
Yağ: Hedef kilon kadar..
Spor agirsa, her iki makro da hedef kilo*1.2 olabilir.
Sonuç:
İki defa deneyimim oldu, 1.sinde ilk oğlum doğmuştu yine böyle 3 aylık fln, gidemedim duzenli, listeyi de takip edemedim. 2. Sinde 1 ay gittim sonra su koyverdim tasinma süreci vs. Oysa online da devam ediyorduk, ikindide ve akşam 9 dan sonra kacamaklarim oluyordu genelde de seker içerikli. Spor salonu maceralarim da buna benzer.1500-1750 arasi hedefliyorum.
2 bin de olduğu oldu ama o da koruma kalorim zaten. Yani 2 bini gecmiyorum diyeyim
Ama tabi ki cok yavas gidiyor bu kalori ile. Daha dusursem hizli verebilirim belki ama kas kaybından korkuyorum.
Ne oldu ki diyetisyenle?
İşlenmiş gıda ve şeker bence sigara gibi bir bağımlılık yaratiyor, mutfakla aram benim de aman aman değil hatta 2 cocukla oturup rahat rahat yemeye vaktim de yok ama bir şekilde agzima atiyorum bu başka bir bagimlilik, tabi emzirdikten sonra da icimin ezilmesi bahane oluyor. Buraya girip sizleri takip edince dizginlerim insallah. Diyetisyen bir gün dediki yıllar önce, dusunki karnına onlarca margarin paketi bağlamış her gün taşıyorsun, cok üzülmüştüm. Simdi yine aynı durumdayım. Bacak kalça düz bel göbek cok. Dun ölctum belim 96 göbeğim 109Evet tatlı isi bozuyor. Vucudu az ile yetinmeye alistirmak lazım. Ben kendim cok mutfakla aram iyi olmadigi icin sansliyim o konuda. Yoksa kendim yapsam emegime yazik der yerim
O da iyiymişTakimin yarisi yurtdisindan
O da iyiymişbu arada nick den dolayı soruyorum, anime ye mi meraklısınız, arrietty netflix listemde cikiyor bu ara çok anime izlediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?