Fit Club 🏋🏻‍♀️

Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydim
Yarina fizik tedaviden randevu bulabildim yarin netleşecek her sey
Bel fıtığı eşimde de var.
Dr ona medikal pilates önerdi ama, bu tip egzersizleri sevmiyor. Sen istersen araştır. Çok çok geçmiş olsun.

Kızlar şimdi bana akıl verin.
Kahvaltı yapmadım

Saat 14'te
1 kase k.mercimek çorba
3 yk pilav üstü+ 2 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
1 ayran tükettim
(aslında planım başkaydı ama ben ofis dışındayken arkadaşlar kendileri ile birlikte benim içinde sipariş etmişler.
Tavuk pilavı ölçerek bu şekilde az yemeye çalıştım)

Bu haliyle 49 gr. karbonhidrat almış oldum.
29 gr. protein
7 gr da yağ şu anki makro değerlerim
Şimdi akşam ne yiyebilirim dengelemek için CanTorun
Yemesem yine az yemişsin diyeceksiniz
1 kase yoğurda 2 salatalık doğrayayım dedim bu seferde karbo 67 gr a çıkıyor.
Yumurta haşla demezseniz sevinirim :)

Alys meyvelerin hepsinin karbosu çok yüksek. Mandalinaya baktım bir tanesinden 30 gr karbo var.
Tüm gün protein ağırlıklı yaptığımda meyve ekleyebilirim ancak.

Tüm gün 545 kalori almış oluyorum toplamda. Alys bunu duyarsa ayar çeker bana şimdi:))

Ben olsam bol yeşil salata ve ızgara kırmızı et yerdim. Yağ yine az oluyorsa, ceviz-findik-badem vsvsvs veya salataya uygun miktarda z.yagi ilave ederdim.

Ton ile Aran nasil ? Kasar yiye bilirsin,veya mozarella ile salata. Ücü ilede salata olur.

Su son paragrafin nedeniyle ketoya karsiyim ben zaten. Meyve nasil sagliksiz kategorisine girebilir ki.

Neyse bugunun sorusuna gelirsek, aksam salata ve et tarzı bir sey olabilir diye dusundum.
50 gr karb benim icin imkansiz, ketoculari sahneye davet ediyorum ins sana guzel doyuruxu menu gelir

Tüm gün 545 kalori almış oluyorum toplamda. Alys bunu duyarsa ayar çeker bana şimdi:))

Cekecegim, kaşındın.

Simdi hesap kitap kendin yap.
Diyelim ki hesaba gore 1200 alman gerek, bazal metabolizman icin.

Sen bunun altinda alirsan ne oluyor, vucut yag yakiyor, evet, biraz. Ama biraz da motoru yavaslatiyor. Nereler etkileniyor bilemeyiz, belki sindirim sistemi, belki sinir sistemi, belki dolasim, belki... Liste uzar gider malum. Deger mi sen karar ver? Ben ozellikle kis baslangici vücudu direncsiz birakmaktan korkarim :)

O yüzden kalori hesabi bana mantikli geliyor.
Simdi bana hesaplamis 1200 kalori bazal metobolizma icin, 2000 de spor vs vs ekleyince hali. Ben bu durumda 1500 lerde kalori alirsam kilo guzel guzel vermem lazim. 1200 un altina kesinlikle dusmemem lazim ki metabolizmam afallamasin.

Benim okuyup anladığım bu sekilde, yanlisim varsa sorumlusu instagramerlar, sikayet için bana gelmeyiniz

Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydim
Yarina fizik tedaviden randevu bulabildim yarin netleşecek her sey

Pilates bence ağır kacar. (pilatesi ben hep cok zor buluyorum zaten)

Su tarz bir yoga programi var baksana bir

Ben olsam bol yeşil salata ve ızgara kırmızı et yerdim. Yağ yine az oluyorsa, ceviz-findik-badem vsvsvs veya salataya uygun miktarda z.yagi ilave ederdim.
Ton ile Aran nasil ? Kasar yiye bilirsin,veya mozarella ile salata. Ücü ilede salata olur.
Tamamdır akşam protein ve salata yapıyorum.
Alys ketoda 20 gr karboya izin veriyorlar. Keto değilde low carb gibi yapmaya çalışıyorum aslında.
Ketonun uzun vadede sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Kalori konusunu en başından beri ayarlayamadım. 1000 i geçse ohh bugün iyi diyorum.
Yarın CanTorun un dediği gibi sağlıklı yemişleri de alayım yanıma.
Yine karboya max. dikkat ederek bir düzen oluşturmaya çalışacağım.

Ben meyveyi ilk öğünde ve bir porsiyon olarak yiyorum.

Kilo korumada olduğum için canım isterse gun içinde ikinci porsiyonu da yiyorum. Ona göre de makrolari ayarlıyorum. Kilo korumada karbonun 100 grama kadar yolu var. Gerçi oralara pek ulasmiyorum.

Metabolik bir hastaligimiz yoksa, meyve de gayet yenir. Sadece kilo verme sürecinde kontrollü olmakta fayda var.
Benim takip ettiğim doktor ve diyetisyenler de ketoyu çok uzun süreler onermiyorlar.

Ama low carb+if için sürekliliği mümkün ve sağlıklı diyorlar. Ben bu modelde gerçekten şifa buldum. Eşim de, diyabet hastası annem de öyle.

Eşim tansiyon ilacını bıraktı, annem insulinden döndü. Ben de dengeme kavuşmuş görünüyorum. Bonusu da son kilolardan rahatça kurtulma ve bir yıldır da koruma oldu.

Yine de en iyi beslenme programı, kişinin surdurebilecegi programdır.

Kilo verme sürecinde (tabi ki günlük aktiviteye ve hangi kilolarda olduğuna göre de değişir) genç kadınlarda 1400-1800 kalori, erkeklerde ise 1800-2200 kalori arasına uygun diyorlar. Ben de hiç bir zaman çok düşük kalorilerle beslenmedim. Bayılır kalırım kız...

Aman bayilmayalim,
Az yiyelim hem de enerjimiz olsun

8 bin adimdayim, gitmiyor
Cok yemissem demek.

Annem sehriye diye pilava kahverengi pirinc koymuş, bir de birsuru yapti, üzüldü kötü oldu diye, akli kalmasin diye yiyeyim dedim

Menu yazayim da kalori hesaplamayayim, kalbim dayanmaz

Sabah
2 kraker üstüne fistik ezmesi ve 1 tk recel

Ogle
Sebzeli peynirli omlet

Ara
1 mandalina

Aksam
1er porsiyon
Balik, pirasa yemegi, pilav, salata

Su
1lt, artiricam

Spor
30 dak agirlik
Gunun Videosu
10 bin adima tamamlayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…