Gunaydin kizlar kotu bir gün ve gece gecti hala soguk soguk terliyorum, cok yorgunum. 76.2 çıktım, su kaybidir zannediyorum, bir de dun hiç bir sey yiyemedim.
Sen öyle diyorsan 40 beden alırım
Evet ölçüler bu şekilde. Ben yumurtayı haşlanmış haliyle hiç yiyemezdim. Yeni yeni alıştım sayılır.
Diyet sürecinde sabah 2 tane yemeye dikkat ettim ama kendimi zorlayarak
Ekmeği uzun süre hiç tüketmedim diyebilirim yada günde 1 ince dilim yerdim.
Bu ara tutamıyorum kendimi, iştahım çok açıldı.
Dengelemek için saatli açlık yapmaya başlayacağım.
Gunaydin cankizlar
Basliyorum bugun diyete bismillah
Dunku menumu birakiyorum
12h gibi 1/2 d.cheescake
15h 1kase domates corbasi
19h 1porsiyon kuru fasulye ,birkac kasik pilav salata
1litre su
Lenn senmi esimsinKorkuyorummm ,sormaya planin nedir
Hayirli olsunilk mesaj gelince benide biraz durtmediler degil beklemeyerek en guzel karari vermissin ,okumak en guzeli kendini gelistirdikce mutluluk basliyor.
Gecen hafta kapsamli dil kursuna başlama kararı aldim bende uzun zmandir dusunuyordum artik zamani gecmek uzereydi icim kipir kpir
Yaparsin yaparsin hepsini tamamliycagina eminimSüper yapmissin,
Ben de yaz tatili falan baya askiya almistim dil işini, simdi yeniden ağırlık verme zamani. B1 seviye icin calisiyorum ben, bana yeterb2 de olsa tadindan yenmez, yükseklerde gözüm yok
Zayifladikca degistiriyorum. Napiyim dogrucu davut mu yapayimŞeytan azapta
Gazan mubarek olsun sismaniye
Ya su ismi de degistirsen, daha pozitif bir isme gecsen
'Genc ve fit pisicik' gibimsi...
Sözlerin gücüne inanirim
Lenn senmi esimsinyerim seni. Bu hafta bomba gibi dönüyorum yavrum. Crossfit te basliyor bu haftaaa. Ezecem olm ♥
Bebis iyi dun biraz huzursuzdu, sütten ona da geciyordur muhtemelen. Zaten canım ferah bir seyler çekiyor meyve gibi. Takviyelerimi de aliyorum ama muhtemelen bağışıklığım düştü okullar açılınca kosturmaca başladı iki çocuk, alismamisim tabi, yordu.Bebis nasil?
Ay sen yemene icmene dikkat et, meyveye falan aban
Cok korkuyorum korona belasindan, ins hafif atlatırsın.
Geçmiş olsun size de. Bende yaklasik 5 senedir fitik var 3 disk kaymis durumda bir de bel cukuru var. Fizik tedavi sonrasinda toparlamistim. Dogum sonrasi kilo alinca fazlaca o yükler belime bindi ve tekrar fitik cikmisti 3 sene once. Ondan sonra kilo vermeyi kafaya koydum. Kilo verince rahatladi ama yürüyüş cok iyi geldi omurgama. Fizik tedavi uzmanlari daha iyi bilirler tabi benimki dik sopa yutmus gibi yürüyüş tavsiye etmiştiCok gecmis olsun. Cesit cesit salgin var diyorlar, siz yine de bebege karsi dikkatli olun.
Benim de belim cok fena. Fitik sandim, kalcam donmus, hayatimda ilk defa duydum kalca donnesi. Neyse fizige basladim, en azindan cocuklarima bakabilir oldum. Cok gecmis olsun size de. Ben zaten bu kutle ile spor yapip eklemlerime zarar vermek istemiyordum. Bi 8-10 kilo verip oyle spora baslama planim vardi, simdi ne zaman baslayabilirim, baslayinca ne yaparim hic bilmiyorum cunku yuruyus bile belime cok kotu geliyor.
Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydimGecmis olsun ,yogunluk mu agir geldi sporun mu acaba umarim sonuclar guzel gelir simdi nasılsın
Senin yorumlarını ve analizlerini seviyorum ben.Ya ben birazcık muhalefet olucam.
Canim sen az yiyorsun ki, hep yaziyorum sana. Bazen bir sey yiyesim gelmiyor diyorsun, ama sonrasinda patliyor.
Bence kendini açlığa alistirmak yerine düzenli yemege alıştırsan daha iyi edersin.
2 ogun seviyorsun sanirim, o sekilde, iki ogunun de duzenli olacak sekilde devam et derim ben.
Tünaydın kızlar, hastayımher tarafım dökülüyor, bir üşüyorum bir yanıyorum, bebisin temel işlerini ancak yapıyorum. Cuma disarida oturdum rüzgar yedim biraz sanırım.
Gecmis olsun kizlarAh yavrum ben senden beter haldeyim. Dün bel fitigim nüksetti. Resmen yamuk duruyorum saga doğru. Bugün acile gittim ama mr çekmediler yarın özele gidicem bi mr çekimi sonrada muhtemelen fizik tedavi.
Bu hafta ne cikarsa bahtima spor yapamam ama menuye dikkat ederek gideceğim
Hayirli olsunKızlar ben yeniden üniversiteli oldum söylemedim dimi size. Sınavsız ikinci üni. kontenjanından.
Mesaj gelince yarım saatte okumaya, 3 dakikada da bölüme karar verdim
Belki evden esnek çalışma şekli oluştururum kendime diyerek sosyal medya yöneticiliğini seçtim. Kursa gidip yetkinliğimi artırır, iki firma bağlarsam yeni bir iş alanı oluşturum kendime.
Diplomanın ve bilginin fazlası olmaz. En fazla durur kenarda.
Birde 4 aylık ruhsal yükselişle ilgili bir eğitime başlıyorum. Baktım böyle olmuyor şişko atalarımla olan bağlarımı çözer koparırım dedim
Yine bir yoğunluğun içine attım kendimi, hadi hayırlısı
Hadi bakalim. Bende tartildim az once. Niye tartildiysamGunaydin cankizlar
Basliyorum bugun diyete bismillah
Bol c vitamini ve su icmeye calisGunaydin kizlar kotu bir gün ve gece gecti hala soguk soguk terliyorum, cok yorgunum. 76.2 çıktım, su kaybidir zannediyorum, bir de dun hiç bir sey yiyemedim.
Spor sonrasi yapmaya calisacagimBugun kimse video atmadi yanlis gormediysem cok agir olmayan ama begendigim video var , buraya birakiyorum.
Arrietty_
CrossfitLenn senmi esimsinyerim seni. Bu hafta bomba gibi dönüyorum yavrum. Crossfit te basliyor bu haftaaa. Ezecem olm ♥
Bende de iki adet fıtık var. Bir kaç sene önce tutulmuştum penguen gibi yürüyordum bende :)Geçmiş olsun size de. Bende yaklasik 5 senedir fitik var 3 disk kaymis durumda bir de bel cukuru var. Fizik tedavi sonrasinda toparlamistim. Dogum sonrasi kilo alinca fazlaca o yükler belime bindi ve tekrar fitik cikmisti 3 sene once. Ondan sonra kilo vermeyi kafaya koydum. Kilo verince rahatladi ama yürüyüş cok iyi geldi omurgama. Fizik tedavi uzmanlari daha iyi bilirler tabi benimki dik sopa yutmus gibi yürüyüş tavsiye etmişti
Bakalım bu defaki fizik tedavi nasil olacak
Evet pilates cok iyi gelmişti bak unuttum onu bi toparlayayim da pilates kursu bakayim baya esneklik saglamistim.Bende de iki adet fıtık var. Bir kaç sene önce tutulmuştum penguen gibi yürüyordum bende :)
Şimdilik uyuyor benimkiler, doktor bana haftada 3-4 gün yüzme ve pilates yap demişti.
Senin yorumlarını ve analizlerini seviyorum ben.
İstikrarın zaten 10 numara.
O yüzden sen yorum yap bana canın çektikçe :)
Evet 2 öğün yemeyi seviyorum. O düzende devam edeceğim.
Açlık derken öğleden sonraya kadar aralıklı oruç yapmaktan bahsettim aslında.
2 öğün ama min. karbo max. sebze ve protein ağırlıklı beslenmem lazım.
Akşam kontrolü sağlamam için, çantama sağlıklı atıştırmalıklar atıp ara öğünlerimi de ihmal etmemem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?