Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar kotu bir gün ve gece gecti hala soguk soguk terliyorum, cok yorgunum. 76.2 çıktım, su kaybidir zannediyorum, bir de dun hiç bir sey yiyemedim.

Bebis nasil?
Ay sen yemene icmene dikkat et, meyveye falan aban
Cok korkuyorum korona belasindan, ins hafif atlatırsın.

Ya ben birazcık muhalefet olucam.
Canim sen az yiyorsun ki, hep yaziyorum sana. Bazen bir sey yiyesim gelmiyor diyorsun, ama sonrasinda patliyor.
Bence kendini açlığa alistirmak yerine düzenli yemege alıştırsan daha iyi edersin.

2 ogun seviyorsun sanirim, o sekilde, iki ogunun de duzenli olacak sekilde devam et derim ben.

Lenn senmi esimsin yerim seni. Bu hafta bomba gibi dönüyorum yavrum. Crossfit te basliyor bu haftaaa. Ezecem olm ♥

Herkese selam...

Çarşamba tatil başlayacak. Devre mülk olduğu için, evdeki düzeni genel olarak surdururum diye düşünüyorum.
Bir tek pilates konusu biraz canımı sıkıyor. Matimi götürüp, yapmaya çalışacağım artık. Ne kadar olabilirse...

Süper yapmissin,
Ben de yaz tatili falan baya askiya almistim dil işini, simdi yeniden ağırlık verme zamani. B1 seviye icin calisiyorum ben, bana yeter b2 de olsa tadindan yenmez, yükseklerde gözüm yok
Yaparsin yaparsin hepsini tamamliycagina eminim benimde A2 sjmdiki seviyem ,olmusken komple aldim A1den basladim tekrar ve pratikle devam C2 ye kadar suruyor hangisinde birakirim bilmiyorum

Bebis nasil?
Ay sen yemene icmene dikkat et, meyveye falan aban
Cok korkuyorum korona belasindan, ins hafif atlatırsın.
Bebis iyi dun biraz huzursuzdu, sütten ona da geciyordur muhtemelen. Zaten canım ferah bir seyler çekiyor meyve gibi. Takviyelerimi de aliyorum ama muhtemelen bağışıklığım düştü okullar açılınca kosturmaca başladı iki çocuk, alismamisim tabi, yordu.
.

Geçmiş olsun size de. Bende yaklasik 5 senedir fitik var 3 disk kaymis durumda bir de bel cukuru var. Fizik tedavi sonrasinda toparlamistim. Dogum sonrasi kilo alinca fazlaca o yükler belime bindi ve tekrar fitik cikmisti 3 sene once. Ondan sonra kilo vermeyi kafaya koydum. Kilo verince rahatladi ama yürüyüş cok iyi geldi omurgama. Fizik tedavi uzmanlari daha iyi bilirler tabi benimki dik sopa yutmus gibi yürüyüş tavsiye etmişti
Bakalım bu defaki fizik tedavi nasil olacak

Gecmis olsun ,yogunluk mu agir geldi sporun mu acaba umarim sonuclar guzel gelir simdi nasılsın
Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydim
Yarina fizik tedaviden randevu bulabildim yarin netleşecek her sey

Senin yorumlarını ve analizlerini seviyorum ben.
İstikrarın zaten 10 numara.
O yüzden sen yorum yap bana canın çektikçe :)
Evet 2 öğün yemeyi seviyorum. O düzende devam edeceğim.
Açlık derken öğleden sonraya kadar aralıklı oruç yapmaktan bahsettim aslında.
2 öğün ama min. karbo max. sebze ve protein ağırlıklı beslenmem lazım.
Akşam kontrolü sağlamam için, çantama sağlıklı atıştırmalıklar atıp ara öğünlerimi de ihmal etmemem gerekiyor.

Tünaydın kızlar, hastayım her tarafım dökülüyor, bir üşüyorum bir yanıyorum, bebisin temel işlerini ancak yapıyorum. Cuma disarida oturdum rüzgar yedim biraz sanırım.

Gecmis olsun kizlar
Hayirli olsun ne güzel seylere adim atmissin

Gunaydin cankizlar
Basliyorum bugun diyete bismillah
Hadi bakalim. Bende tartildim az once. Niye tartildiysam tok karnina bide regl im. 74 dedi ya
Gunaydin kizlar kotu bir gün ve gece gecti hala soguk soguk terliyorum, cok yorgunum. 76.2 çıktım, su kaybidir zannediyorum, bir de dun hiç bir sey yiyemedim.
Bol c vitamini ve su icmeye calis
Bugun kimse video atmadi yanlis gormediysem cok agir olmayan ama begendigim video var , buraya birakiyorum.
Arrietty_

Spor sonrasi yapmaya calisacagim
Lenn senmi esimsin yerim seni. Bu hafta bomba gibi dönüyorum yavrum. Crossfit te basliyor bu haftaaa. Ezecem olm ♥
Crossfit

Bende de iki adet fıtık var. Bir kaç sene önce tutulmuştum penguen gibi yürüyordum bende :)
Şimdilik uyuyor benimkiler, doktor bana haftada 3-4 gün yüzme ve pilates yap demişti.

Bende de iki adet fıtık var. Bir kaç sene önce tutulmuştum penguen gibi yürüyordum bende :)
Şimdilik uyuyor benimkiler, doktor bana haftada 3-4 gün yüzme ve pilates yap demişti.
Evet pilates cok iyi gelmişti bak unuttum onu bi toparlayayim da pilates kursu bakayim baya esneklik saglamistim.
Ay bu meret gecmiyor iste donem donem hortluyor umarim sende cikmaz bir sey berbat ya resmen yamuk oldum

Meyveni de eksik etme, hastalik mevsimi geldi çattı, vitaminim eksik demesin kimse

Ekmek seviyorsan sabah ogunune ekle bence. Tam buğday ya da siyez falan, yanina salatasi yumurtasi gayet dengeli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…