Kalori hesabı yapmıyorum, makrolari sayiyorum. Tek öğünlerde alt sınırda veya bir tık üstü oluyor. Bugün bir tık daha altta oldu, arada gerekliymis ve bana da iyi geliyor...Kac kalori var burda abla?
Hala hesap yapiyormuydun hatirliyamadim
Eki Görüntüle 3139424
9:30 beyaz peynirli yumurta, mantar, zeytin, bitki cayiEki Görüntüle 3139425
14:30 kiymali nohut, seker ilavesiz cranberry suyu
15:30 sutlu kahve
19:00 1 yemek kasigi kiymali nohut, 2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi cay
Simdi just dance oynayacagim bakalim popomu kadirabilirsem, saatimi hala bulamadim adim yok. Belki apple watch alirim bu vesileyle
Geçmiş olsun size de. Bende yaklasik 5 senedir fitik var 3 disk kaymis durumda bir de bel cukuru var. Fizik tedavi sonrasinda toparlamistim. Dogum sonrasi kilo alinca fazlaca o yükler belime bindi ve tekrar fitik cikmisti 3 sene once. Ondan sonra kilo vermeyi kafaya koydum. Kilo verince rahatladi ama yürüyüş cok iyi geldi omurgama. Fizik tedavi uzmanlari daha iyi bilirler tabi benimki dik sopa yutmus gibi yürüyüş tavsiye etmişti
Bakalım bu defaki fizik tedavi nasil olacak
Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydim
Yarina fizik tedaviden randevu bulabildim yarin netleşecek her sey
Yaa ne olmus hepizin belleri boyleBende de iki adet fıtık var. Bir kaç sene önce tutulmuştum penguen gibi yürüyordum bende :)
Şimdilik uyuyor benimkiler, doktor bana haftada 3-4 gün yüzme ve pilates yap demişti.
Yeni yaşın kutlu olsun.Cok tesekkur ederim
Sag ol abla yarın netleşsin ona göre bir tedavi yöntemi uygulayacağım.Bel fıtığı eşimde de var.
Dr ona medikal pilates önerdi ama, bu tip egzersizleri sevmiyor. Sen istersen araştır. Çok çok geçmiş olsun.
Bu da mantikli gibi beli dogrulttuktan sonra biraz böyle şeylere yonelirim agirliklar uzun bir sure rafa kalkarPilates bence ağır kacar. (pilatesi ben hep cok zor buluyorum zaten)
Su tarz bir yoga programi var baksana bir
Sag ol canım bende fazla bir sey cikmamasini umuyorum. İki gündür yamuklugum geçmedi amasedulu cok gecmis olsun, bel boyun işleri bende de sıkıntı. Ciddi bir sey çıkmaz inşallah.
O zaman herkese mobility benden,
Sabah kalkinca yapiniz efem
HahahahAhaha
Her diyeye başladığında bir sey aliyorsun sen, benim bile aklimda
Hahahah
Nasil tanimissin beni. Alip alip kullanmadigim dolu sey
Tracker alinca sadece diyetteyken kullanirim apple watch olursa diger fonksiyonlarindan dolayi cikarmam gibi geliyorBenim gibi cimriysen bir de hic unutmazsin
Herkes apple watch seviyor ama bana magazada agir geldi ya, ben cok takiya tukuya aliskin degilim diyedir belki, rahatsiz eder gibi geldi o sebeple. Bende akilli saat degil de, tracker diye satilanlardan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?