Fit Club 🏋🏻‍♀️

9:30 beyaz peynirli yumurta, mantar, zeytin, bitki cayi
14:30 kiymali nohut, seker ilavesiz cranberry suyu

15:30 sutlu kahve

19:00 1 yemek kasigi kiymali nohut, 2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi cay

Simdi just dance oynayacagim bakalim popomu kadirabilirsem, saatimi hala bulamadim adim yok. Belki apple watch alirim bu vesileyle

Ahaha
Her diyeye başladığında bir sey aliyorsun sen, benim bile aklimda

Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydim
Yarina fizik tedaviden randevu bulabildim yarin netleşecek her sey

Bende de iki adet fıtık var. Bir kaç sene önce tutulmuştum penguen gibi yürüyordum bende :)
Şimdilik uyuyor benimkiler, doktor bana haftada 3-4 gün yüzme ve pilates yap demişti.
Yaa ne olmus hepizin belleri boyle gecmis olsun hepimize (su an dekompresyon cihazindan yaziyorum)

Bel fıtığı eşimde de var.
Dr ona medikal pilates önerdi ama, bu tip egzersizleri sevmiyor. Sen istersen araştır. Çok çok geçmiş olsun.
Sag ol abla yarın netleşsin ona göre bir tedavi yöntemi uygulayacağım.
Pilates bence ağır kacar. (pilatesi ben hep cok zor buluyorum zaten)

Su tarz bir yoga programi var baksana bir

Bu da mantikli gibi beli dogrulttuktan sonra biraz böyle şeylere yonelirim agirliklar uzun bir sure rafa kalkar

Hahahah
Nasil tanimissin beni. Alip alip kullanmadigim dolu sey

Benim gibi cimriysen bir de hic unutmazsin

Herkes apple watch seviyor ama bana magazada agir geldi ya, ben cok takiya tukuya aliskin degilim diyedir belki, rahatsiz eder gibi geldi o sebeple. Bende akilli saat degil de, tracker diye satilanlardan var.

Tracker alinca sadece diyetteyken kullanirim apple watch olursa diger fonksiyonlarindan dolayi cikarmam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…