Fit Club 🏋🏻‍♀️

Birden oldu yerden camasir alirken kutledi gitti bel sonra dogrulamadim zaten. Su an ördek gibi yürüyorum bi bacagim da yukari cekik resmen saga kaydim
Yarina fizik tedaviden randevu bulabildim yarin netleşecek her sey

Ayyy cok gecmis ins.iyi doktordur hemen basarili tadaviye baslar ,dogum sonrasi kilitlenmelerim geldi gozumun onune cok iyi anliyorum benimde solda kayma biraz zorlaninca hemen cekiyor dedigin gibi

Kraker atistirma tarziyla baslayinca surekli yeme hissi olmuyor mu? Zira aklimdan hersey geciyor güne hazir gidayla baslayinca

Kiyamam nasilda uzulurdu yemesydiniz iyi yapmissin gönlü kalmamis ,siyah pirincin calorisi ve carbosu daha düşüktür ? Cok fazla kalori aldigini dusunmuyorum 1500 1700 arasi sanirim

Menu ,

Sabah 1d.ekmek ,1tatli kasigi domates sos

Ogle 1 pors. karnibahar , 1 yk bulgur

Aksam 1kase mercimek corbasi ,slata

2espresso, 2bitkicayi,1ltre su

7000adim

Kraker yazdim, su wasa nin low carb olanindan almistim.
Ustune fistik ezmesi de olunca baya kesti, hic ara ogun ihtiyaci hissetmedim.

Pirincli pirinc olunca cok acayip sisirdi, yoksa bende yasak yok, yiyorum az az her seyden. Aynen bir gün de böyle gecsin.

Yeni yaşın kutlu olsun.

gebito dogum günün kutlu olsun,mutlu yaşlar.

gebito yeni yaşın kutlu olsun, partiliyoz mu
Cok tesekkur ederim arkadaslar

Bebegim bugun beni muhtesem partiletiyor normalde uyandigindan 1.5 saat erken uyandi bu sabah. Bol bol da agliyor, normaldeki halinden cok farkli. Ben de tedaviden geldim, dinlenmek istiyorum ama ne mumkun. Buyugun eve donme saati geldi.

Eki Görüntüle 3139521
Cocuklarin nintendo switchine yukledim ben oyun kollarindan biri elimizde oluyor ona gore puanliyor hareketleri. Diger su oyuncaklardan biri bebelerinizde varsa oynayabilirsiniz
Eve gidince bakayim cocuklari birakip yürüyüse ciktim

Sahile inip ormanda yuruyecegim. Sahile sonunda yurumek kac km merak ettim
2 saat park zamanim var. Bitmeden donerim herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…