Şimdi netten bir kaç yazı okudum. 50 gr. a kadar olan diyete ketojenik diyet diyor.Ben meyveyi ilk öğünde ve bir porsiyon olarak yiyorum.
Kilo korumada olduğum için canım isterse gun içinde ikinci porsiyonu da yiyorum. Ona göre de makrolari ayarlıyorum. Kilo korumada karbonun 100 grama kadar yolu var. Gerçi oralara pek ulasmiyorum.
Metabolik bir hastaligimiz yoksa, meyve de gayet yenir. Sadece kilo verme sürecinde kontrollü olmakta fayda var.
Benim takip ettiğim doktor ve diyetisyenler de ketoyu çok uzun süreler onermiyorlar.
Ama low carb+if için sürekliliği mümkün ve sağlıklı diyorlar. Ben bu modelde gerçekten şifa buldum. Eşim de, diyabet hastası annem de öyle.
Eşim tansiyon ilacını bıraktı, annem insulinden döndü. Ben de dengeme kavuşmuş görünüyorum.Bonusu da son kilolardan rahatça kurtulma ve bir yıldır da koruma oldu.
Yine de en iyi beslenme programı, kişinin surdurebilecegi programdır.
Hee abi mindset fln gec bunları sen aynaya baktığında kendini iyi hissedersin tabi destination tiri vırıHemen baktim kimmis vu diye,
Yakisikliymis
Hadi bi tane daha gönderem
Oy iki çocuk sanırım sende de, zor kuzum zor, gecmis olsun.Cok tesekkur ederim arkadaslar
Bebegim bugun beni muhtesem partiletiyornormalde uyandigindan 1.5 saat erken uyandi bu sabah. Bol bol da agliyor, normaldeki halinden cok farkli. Ben de tedaviden geldim, dinlenmek istiyorum ama ne mumkun. Buyugun eve donme saati geldi.
Bi nintendo kalmisti. Onuda aldirmayon bana lenEki Görüntüle 3139521
Cocuklarin nintendo switchine yukledim benoyun kollarindan biri elimizde oluyor ona gore puanliyor hareketleri. Diger su oyuncaklardan biri bebelerinizde varsa oynayabilirsiniz
İnst'da Dr Rengin Borekci'yi takip etmeni öneririm. Neden tahildan alacağımız karbonhidrata ihtiyacımız yok, aldığınız zaman neler oluyor, neden açlık çekiyoruz, neden tatlı krizlerine giriyoruz çok güzel anlatiyor...Şimdi netten bir kaç yazı okudum. 50 gr. a kadar olan diyete ketojenik diyet diyor.
50-150 gr arası olana low carb diyor. Kilo verimi için bu değerde tutulmalı
Kilo korumada ise günlük kalori miktarının %20-30 u civarında tutulmalı diyordu.
Mukemmel iyinin düşmanıdır derler. Gayet güzel...Günaydın kızlar,
akşam eve giderken aile dostlarımız aradı bize gelmek için.
O yüzden eve girince bir koşturmayla geçti
Evde sadece hazır yemek olarak işkembe çorbası ve makarna varmış
Planı tutturamadım ama low carb a uygun oldu yinede dünün menüsü
14:00
K.mercimek çorbası
3 yk pilav
2 köfte kadar haşlanmış tavuk
1 ayran
19:00
1 kase işkembe çorba
3 yk kadar spaghetti
2 yk yoğurt
1 ince dilim havuçlu kek (bu olmayabilirdi ama arkadaşım evde yapıp getirdiği için kıramadım)
Şekersiz çay
Türk kahvesi
Toplamda 952 cal (103 gr karbonhidrat, 61 gr protein- 32 gr yağ)
İlk güne ve bozulan planlara göre kötü değilim diye düşünüyorum.
Tatil için hazırlıklar bitti.
Bugün öğleden sonramiz çok stresli geçti, midem ağrıyor. Sağlık ve huzurla tatilimizi yapalım, lütfen Allah'ım. Amin...
Terbiyeli kuzu incik yaptım ama sanırım yiyemeyecegim. Etin hazmı zor...
Öneriniz var mı?
Selam kizlar bugun baya is yapmis hissediyorum kendimi
Sabahtan mutfak ve salondaki rafları d
duzenledim .
20dkhitcardio yaptim ilk ogun olarak salatamida yedim kahvemi ictim
Simdi utuleri bitirip dinlenmeye gectim
Az sonra yürüyüşe cikicam bakalim kac adim olur
Tunaydin kizlar bugun daha iyiyim şükür, büyüğü okula bıraktım kahvaltı ettim komşum bitkisel bir kur getirdi sagolsun, simdi küçükle takılıp bir isao takahata filmi izliyorum, ogleden sonra hava yükseliyor bugun hafif bir yuruyuse çıkarım sıkı giyinip.
Hee abi mindset fln gec bunları sen aynaya baktığında kendini iyi hissedersin tabi destination tiri vırışişman bir dayı konuşsun bunlar çok protein tozlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?