Fit Club 🏋🏻‍♀️

Karb takibi yapanlar fat secret mi kullaniyorsunuz? Ben de yapayim bari. Kafama gore yiyordum. 20yi geciyorumdur kesin ama 50yi bulmuyorumdue diye tahmin ediyorum. Yedlgim karbi en yuksek sey findik, fistik, makademia. Diger yediklerim zaten yumurta, salata, et, avokado

Ben eti cok kucuk dogrqyqrak servis ediyorum. Neredeyse kisacik oluyor kas boylari. Boylece cignenince de iyice parcalaniyir. Benim wvimde hazir etim olupda az yemek istiyorsam az etli koca bir salata hazirlarim

Stres yaptiysan yeme canim, ne oldu ki, yol mu uzun?
Daha sebzeli salatali bir menuye evir istetsen.
Tatile gider ayak her zamanki gibi yaşlı terörü yaşadık. Eşimin annesi çok sıkıntılı bir insan, gerçekten çok zorluyor. Allah evlatlara da, ana babalara da merhamet versin. Amin...

İlk öğünüm: Kabaklı omlet böreği ve diğerleri.
İkinci öğün: Bir kase köy tarhanasi

Spor: Pilates günümüzdu malesef gidemedim. Sabah 20 dk yürüyüş yapmistim.

Su sayamadim, iki litre olmuştur.
Sabah sade Türk kahvesi içtim, bir de gün içerisinde nane limon çayı...

Bugün de böyle geçti...

Eklentiler

• IMG20221004100334.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Afiyet olsun fistik ezmesini cok seviyorsunuz galiba :)

Ben eti cok kucuk dogrqyqrak servis ediyorum. Neredeyse kisacik oluyor kas boylari. Boylece cignenince de iyice parcalaniyir. Benim wvimde hazir etim olupda az yemek istiyorsam az etli koca bir salata hazirlarim
Midem sırtıma sırtıma öyle ağrıyor ki, zar zor şifa niyetine çorba icebildim.

Güzel fikir, aklımın bir köşesine not ettim. Teşekkürler...

Menum,

Ogle
Kirmizi lahana ,havuc ,domates ,zeytin (+20gr bulgur ) salata

Aksam
Etsote ,1 d.ekmek

2parca cikolata

1200cal
8500 adim

25hitcardio
25dkyuruyus

Neyse gecmis olsun, moral bozmak yok,
Keyifle gecsin tatiliniz

1900 kalori hesapladim, googledim bir cok seyi, cok dogru degilse bile veri olsun elimde.

Disarida geçen bir gun için cok fena degil, ama sanki bu hafta eksi gelmek bir hayal oldu benim için, haftasonu da dikkat edememistim. Neyse sabite oynayayim ben bari

Nasıl yapıyorsunuz ? Yarış var mı motive olmak için rekabet ortamı arıyorum kendime

Canlandirmaya calisiyoruz ama cok aktif de degiliz
Biraz relax takiliyoruz takimca bu aralar. Biraz takil bize, uymazsa kaçarsın

Yaris yapalim diyoruz hep de, hastamiz cok bu aralae yapamadik.

Iyo geceler kizlar, byes, ucak moduna geceyim, yoksa uyku kalitem etkileniyormus

Canlandirmaya calisiyoruz ama cok aktif de degiliz
Biraz relax takiliyoruz takimca bu aralar. Biraz takil bize, uymazsa kaçarsın

Yaris yapalim diyoruz hep de, hastamiz cok bu aralae yapamadik.
Tamamdır yavaştan ben de girdikçe yediklerimi kilomu filan yazayım
yarın sabah tartılıp yazarım 10 kg hedef var
hedef büyük

Iyi geceler hanımlar. Nasılsıniz
Ben yeni ameliyat oldum. Aşırı kanamalarımdan bahsetmiştim öncelikle hormonlu spiral takıldı hiç faydasını görmedim. En son gittiğimde yaşımdan dolayı ameliyatim iptal oldu. 1 ay sonra gittiğimde aşırı kanama ve spiral malesef aşağıya inmişti. Gecen hafta pazartesi ameliyatla rahmim ve tuplerim alındı. Akşama dogru aşırı kanamayla tekrar gece amelyata alındım. Malesef 2 kere ameliyat oldum . Cok şükür hersey iyi şimdi evimdeyim. Cok kan kaybettiğim için hemen yoruluyorum. Kanamaları dolayı kilo da almıştım . 2 ay hersey yasak . Yasaklar bitince hayatımı normale döndürecem ve eski halime donecem inşallah.
Kendinize iyi bakın hoscakalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…