Cok gecmis olsunIyi geceler hanımlar. Nasılsıniz
Ben yeni ameliyat oldum. Aşırı kanamalarımdan bahsetmiştim öncelikle hormonlu spiral takıldı hiç faydasını görmedim. En son gittiğimde yaşımdan dolayı ameliyatim iptal oldu. 1 ay sonra gittiğimde aşırı kanama ve spiral malesef aşağıya inmişti. Gecen hafta pazartesi ameliyatla rahmim ve tuplerim alındı. Akşama dogru aşırı kanamayla tekrar gece amelyata alındım. Malesef 2 kere ameliyat oldum . Cok şükür hersey iyi şimdi evimdeyim. Cok kan kaybettiğim için hemen yoruluyorum. Kanamaları dolayı kilo da almıştım . 2 ay hersey yasak . Yasaklar bitince hayatımı normale döndürecem ve eski halime donecem inşallah.
Kendinize iyi bakın hoscakalin.
Carb manager kullaniyorum.Karb takibi yapanlar fat secret mi kullaniyorsunuz? Ben de yapayim bari. Kafama gore yiyordum. 20yi geciyorumdur kesin ama 50yi bulmuyorumdue diye tahmin ediyorum. Yedlgim karbi en yuksek sey findik, fistik, makademia. Diger yediklerim zaten yumurta, salata, et, avokado
Hayirli sabahlar canim. Cok gecmis olsun. Umarim kolay atlatirsin. Cok cektim diye hatirliyorum kanamalardan.Iyi geceler hanımlar. Nasılsıniz
Ben yeni ameliyat oldum. Aşırı kanamalarımdan bahsetmiştim öncelikle hormonlu spiral takıldı hiç faydasını görmedim. En son gittiğimde yaşımdan dolayı ameliyatim iptal oldu. 1 ay sonra gittiğimde aşırı kanama ve spiral malesef aşağıya inmişti. Gecen hafta pazartesi ameliyatla rahmim ve tuplerim alındı. Akşama dogru aşırı kanamayla tekrar gece amelyata alındım. Malesef 2 kere ameliyat oldum . Cok şükür hersey iyi şimdi evimdeyim. Cok kan kaybettiğim için hemen yoruluyorum. Kanamaları dolayı kilo da almıştım . 2 ay hersey yasak . Yasaklar bitince hayatımı normale döndürecem ve eski halime donecem inşallah.
Iyi geceler hanımlar. Nasılsıniz
Dun sabah kahvalti hazirlama zamanim olmadi yulafli meyveli bi granola yedim, butun gun kotu beslendim hep aclik. Ilk gun hic ekmek yemedigimde daha iyiydiİnst'da Dr Rengin Borekci'yi takip etmeni öneririm. Neden tahildan alacağımız karbonhidrata ihtiyacımız yok, aldığınız zaman neler oluyor, neden açlık çekiyoruz, neden tatlı krizlerine giriyoruz çok güzel anlatiyor...
Ama yine de herkes devam ettirebilecegi bir beslenme modelini seçmeli ve yapabildiği kadarını yapmalı.
Şahsen ben eskiye dönmeyi asla istemem, çok rahatım...
Off geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.Iyi geceler hanımlar. Nasılsıniz
İki gündür benimde boğazım hassas. Koronamıyım diye geçti aklımdan.Etraftaki herkesler korona olmaya baslamis, gecen hafta görüştüğüm arkadas ailecek evde hastaymislar.
Ben zaten koronadan korkuyorum, duydugumdan beri bogazim agriyor, psikolojikse demek
Selam kızlar, dün akşama kadar ofiste bir yoğunluk vardı.
Eve giderken manava uğramıştım, gözümü karartıp derin dondurucuya atmak için barbunya aldım.
Gece 1 e kadar sürdü ayıklaması.
Turşuluk malzemede aldım, bu akşamda onları yapmayı planlıyorum.
Hafta sonu yeşil ve kapya biber alıp minik minik doğrayıp, poşetleyip atacağım buzluğa.
Eylül içinde domates soslarını ve taze fasulyeleri de yapmıştım.
Yapabilirsem kuru bakliyat, kuru patlıcan vs. 3-4 er kg alıp haşlayıp dondurucuya atmayı planlıyorum.
Kış hazırlıklarım büyük oranda bitti. Zamlara hazırım :))
Bu bahar iyi çalıştım bence.
Sırada dolap düzenleri ve kışlık temizlik kaldı.
Yatakları, koltukları falanda yıkatmayı planlıyorum.
Sonrasında kış uykusuna geçerim artık :)
CanTorun bu yaşta bile kaynana terörü sürüyor mu ya
Biz yaşlandık neredeyse
Alys müze, tarihi yer gezilerini, kültür turlarını çok severim.
Pandemiden önce her sene 2-3 tur yapmaya çalışırdım.
Eski normale dönmeyi çok istiyorum ama şimdi de pahalılık var artık
Tutulanlar, hastalar sizler nasılsınız? Açıldı mı belinsedulu kuzusu.
Yeni gelenler hoş gelmişler, umarım tıkır tıkır gider kilolar.
İki gündür benimde boğazım hassas. Koronamıyım diye geçti aklımdan.
Sonra dedim ki, senin eskiden beri kış boyu boğazın ağrır icat çıkarma kendine.
Korona olsam ne olacak ilaç falanda vermiyorlar ki, grip gibi atlattık geçti.
Şu covid yüzünden eski hastalıkları unuttuk.
Ben artık sayılara falanda bakmıyorum, sürü bağışıklığı olmuştur artık.
Vitaminlerimizi ve tedbirimizi alıp yolumuza bakacağız,He ya, ben bütün kis boyleyim, ancak izmir havasi gibi bir yerde yasarsam rahatim da, işte
Ya covidden sundan dolayi korkuyorum, gecip gitmiyor meret, bulasinca aylarca senle
Selam kızlar, dün akşama kadar ofiste bir yoğunluk vardı.
Eve giderken manava uğramıştım, gözümü karartıp derin dondurucuya atmak için barbunya aldım.
Gece 1 e kadar sürdü ayıklaması.
Turşuluk malzemede aldım, bu akşamda onları yapmayı planlıyorum.
Hafta sonu yeşil ve kapya biber alıp minik minik doğrayıp, poşetleyip atacağım buzluğa.
Eylül içinde domates soslarını ve taze fasulyeleri de yapmıştım.
Yapabilirsem kuru bakliyat, kuru patlıcan vs. 3-4 er kg alıp haşlayıp dondurucuya atmayı planlıyorum.
Kış hazırlıklarım büyük oranda bitti. Zamlara hazırım :))
Bu bahar iyi çalıştım bence.
Sırada dolap düzenleri ve kışlık temizlik kaldı.
Yatakları, koltukları falanda yıkatmayı planlıyorum.
Sonrasında kış uykusuna geçerim artık :)
CanTorun bu yaşta bile kaynana terörü sürüyor mu ya
Biz yaşlandık neredeyse
Alys müze, tarihi yer gezilerini, kültür turlarını çok severim.
Pandemiden önce her sene 2-3 tur yapmaya çalışırdım.
Eski normale dönmeyi çok istiyorum ama şimdi de pahalılık var artık
Tutulanlar, hastalar sizler nasılsınız? Açıldı mı belinsedulu kuzusu.
Yeni gelenler hoş gelmişler, umarım tıkır tıkır gider
Hastayim gibi ama ben gercekten
Ogleyi yiyorum ama menu yazayim, plandan sasmam
Sabah
Geceden meyveli yulaf mix
Ogle
Fotoda, sebzeli makarna, yoğurt ekledim
Aksam
Karasimsek yemegi
Bol salata
Sabah 30 dak agirlik yapildi
10 bin adim da tamamlanacak
Sonra gelsin bitkisel caylar
Eki Görüntüle 3140744
Eline saglik canim Allah yedirmeyi nasip etsin dolaptaki sebzeler diyettede ,gunluk hayattada cok destek benimde tek aklimda kalan barbunya dun gordum alamadim is cikisi belki esim alirsa aksam ailecek temizleme etkinligi yapariz
Aksamuzerine meyve mi eklesen, vitamin olsa vucuduna bitki cayinida unutma
Lori Nerelerdesin kuzum ,ben simdi evdeki misafirleri gonderdim az spor yapicam
Geçmiş olsun, boğazların için zencefil tüket mutlaka.Sabah yedim meyve istikakimi
Evde mandalina olaydı acimazdim yerdim ama yok maalesef.
Evet bitki cayina verdim kendimi.
Aksam da purrr yatış
Supersin sen de bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?