Geçmiş olsun, boğazların için zencefil tüket mutlaka.
Zencefil, bal, limon karışımı rahatlatıyor baya.
Toz zencefil de fayda eder. Ben genelde onu kullaniyorum. Kaynamis suya 1-2 Cay kasigi,yarim limon suyu . Bogaz agrisina iyi geliyor.Cok hazirliksizim kışa , bak nereden bellizencefil de yok, gerci baharati vardir belki de o da içilmez ya. Normalde taze zencefil bulunur bende kışın.
Toz zencefil de fayda eder. Ben genelde onu kullaniyorum. Kaynamis suya 1-2 Cay kasigi,yarim limon suyu . Bogaz agrisina iyi geliyor.
Bas agrim var. Uykusuzlukdan buyuk ihtimal
KatılıyorumToz zencefil de fayda eder. Ben genelde onu kullaniyorum. Kaynamis suya 1-2 Cay kasigi,yarim limon suyu . Bogaz agrisina iyi geliyor.
Bas agrim var. Uykusuzlukdan buyuk ihtimal
Suyum de az ondan da supheleniyordum. Gerci uykusuzluk ve az su, tam bas agrisi kombo yaparBugün kiminle konustuysam hasta, hosgeldin ekim
Bugün dinlenmeye odaklan.
Benim az su içince de cok su içince de basim agrir, doğru oranda su ic
Amin canım.Eline saglik canim Allah yedirmeyi nasip etsin dolaptaki sebzeler diyettede ,gunluk hayattada cok destek benimde tek aklimda kalan barbunya dun gordum alamadim is cikisi belki esim alirsa aksam ailecek temizleme etkinligi yapariz
Aksamuzerine meyve mi eklesen, vitamin olsa vucuduna bitki cayinida unutma
Lori Nerelerdesin kuzum ,ben simdi evdeki misafirleri gonderdim az spor yapicam
Uyuşma derken tüm vücutta mı?Suyum de az ondan da supheleniyordum. Gerci uykusuzluk ve az su, tam bas agrisi kombo yapar
Hasta demeyelim bana
Spor konusunda dinlenme gunu oldu.
Kizlar Birde ben aylardir Boyle uyusuyorum. Türkiyeden dönünce doktora gitmistim..kan tahlilleri temizdi,aldiklari.
Stressden dedi. 1 ay gozlemle dedi. Kac gündür evdeyim. 2 gündür cok siddetli yine. Elektrik carpmis gibi. Suphelendigim birsey var Ama cuma doktor randevum var yine. Bakalim ne diyecek
Evet tum vucudda. Bazende emin olamiyorum.Uyuşma derken tüm vücutta mı?
Stresten dediyse doğrudur diye düşünüyorum.
Kaç gündür evdeyim diye yorumlama, vücut hemen tepki vermez.
Öncesinde yaşadıkların sebep oluyor olabilir.
Yaptır bakalım, inşallah iyi çıkar sonuçlar.Evet tum vucudda. Bazende emin olamiyorum.
Mesela dun,okuldan aradilar tam arabaya gidiyorsun. Otursun arabaya bacagim elektriklendi. Dun tum gun devam etti. Dinlenme olunca basliyor,aktif iken degil. Sort,bel agrim vardi cok kotu ,kan verdigim dönem. Bir test var,onu isteyecegim. Aklimda olan seyi o test belirliyormus. Oda temiz ise, stress
Fakat cok rahatsiz edici bir durum. Uykudan kolum uyusmus uyaniyorum geceleri
Evet tum vucudda. Bazende emin olamiyorum.
Mesela dun,okuldan aradilar tam arabaya gidiyorsun. Otursun arabaya bacagim elektriklendi. Dun tum gun devam etti. Dinlenme olunca basliyor,aktif iken degil. Sort,bel agrim vardi cok kotu ,kan verdigim dönem. Bir test var,onu isteyecegim. Aklimda olan seyi o test belirliyormus. Oda temiz ise, stress
Fakat cok rahatsiz edici bir durum. Uykudan kolum uyusmus uyaniyorum geceleri
KatılıyorumAlys evde taze zencefil olmayınca tozunu bende kullanırım.
Birde o verdiği freshlik hissi rahatlatıyor beni.
Hasta olmadığım zamanlarda bile hazırlar içerim bazen.
Benimde hem başım hem vücudum ağrıyor, halsizim bugün.
Çocuklarda dışarıda yemek istediler. Eve gidip bir an önce yatağa giresim var.
Keşke yarın iş olmasa evde takılsam
Dün yediklerimi yazmayı unutmuşum sorry.
14:00
1 kase tavuk suyu çorba
1 pors. nohut
Bol mevsim salata
16:00
1 yeşil elma
1 mandalina
1 kupa detoks çayı
19:00
Tavada 4 dl palamut
Bol çoban salata
10-12 dal roka
1 su br. şalgam
1 dl ekmek
21:00
1 kupa şekersiz latte
1065 cal
100 gr karbo, 68 gr protein, 38 gr yağ
Arrietty_
Dün ki menümü çok beğendim, aferin bana. 1000 cal geçtim ve sağlıklı yemişim.
Bir makas aldım yanağımdan :))
Alys esim bu hafta ben nanay
H3RA_ yavrum yamukluk biraz kendini toparladi gece uykumda dönerken bi kuturdedi yine bel heralde o ara bir iki disk yerine girdi
Mr çekildim gece ama sonucu bi hafta sonra cikiyor artik el mahkum bekleyeceğim.
Spor yok onun yerine ara ara cikip yavaş yürüyüş yapiyorum cunku agrisina iyi geliyor
Evrene mesajım farklı gitti galiba, oysa sadece kilo vermek istemistimönce ateşli hasta oldum, biraz toparladim bebeğimin ayari kaçtı yarim saatte bir meme isteyip ağlıyor dun pers gününe bebek görmeye arkadaşların geleceğini öğrendim hazırlık yaptım yoruldum, bugun büyük oğlum okulda düştü yürüyemiyor onu aldım şimdi röntgen sonucu bekliyoruz. Yani acaba daha ne çıkacak ki daha ilk haftadan cook yorgunum, 3 gün aralıksız uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?