Evet tum vucudda. Bazende emin olamiyorum.
Mesela dun,okuldan aradilar tam arabaya gidiyorsun. Otursun arabaya bacagim elektriklendi. Dun tum gun devam etti. Dinlenme olunca basliyor,aktif iken degil. Sort,bel agrim vardi cok kotu ,kan verdigim dönem. Bir test var,onu isteyecegim. Aklimda olan seyi o test belirliyormus. Oda temiz ise, stress
Fakat cok rahatsiz edici bir durum. Uykudan kolum uyusmus uyaniyorum geceleri
Afiyet olsun, salatayı kahvaltı dahil her öğün yiyebilirim.Ay ben bu menüyü okurken iki ogunde de bol salatayi kacirmisim, yoksa yapistirirdim sukelayi
Ben de bugün yaptim kendime bol limonlu
Yapmasıda kolaymış, buzluğa rendelenmiş karnabaharda mı atılıyor.Alys aliyorum,hatta suya atilmalik aldim. Sirf suyu daha cok iceyim diye
H3RA_ caylarla hic alakam yok o yuzden evde yok. Yarin melisa cayi alayim
Bu arada ikidir sebze (mucverimsi) kofte yapiyorum. Oglum bayilarak yiyor
1 kabak rendeliyorum
Buzlukdan hazir karnibahar aliyorum rendelenmis. 200 gr da o
2 yumurta
1 dl un
50-80 gr yagli beyaz peynir
1 sogan
Tuz ,karabiner ve sarimsak tozu ekliyorum
Hepsini karistirip cok az yagda kizartiyorum. Enfes
İyi tatiller, düşünme hiç bir şeyiİyi geceler kızlar.
Çok şükür sağ salim ve her şeyi ardımızda bırakarak geldik.
İlk öğün mecburen erken oldu.
İki adet haşlanmış yumurta, klasik tabak, fıstık ezmesi...
İkinci öğünde ızgara palamut, beyaz soğan ve yeşil salata yedim...
Spor: 20 dk kadar tempolu bir şekilde yüzdüm. Birazdan da diz-bacak egzersizlerini yapacağım.
Su 3 lt olmasa da yaklaştım.
Midemde hala bir tuhaflik hissettiğim için sadece papatya çayı içtim.
Olur bazen böyle, sıkma canınıEvrene mesajım farklı gitti galiba, oysa sadece kilo vermek istemistimönce ateşli hasta oldum, biraz toparladim bebeğimin ayari kaçtı yarim saatte bir meme isteyip ağlıyor dun pers gününe bebek görmeye arkadaşların geleceğini öğrendim hazırlık yaptım yoruldum, bugun büyük oğlum okulda düştü yürüyemiyor onu aldım şimdi röntgen sonucu bekliyoruz. Yani acaba daha ne çıkacak ki daha ilk haftadan cook yorgunum, 3 gün aralıksız uyumak istiyorum.
Gunaydin dunun menusu,
12h 2dilim gozleme(kaynanam getirdi kendisinyapmis),2zeytin
17h
1porsiyon barbunya ,2yk bulgur
Ara
2kahve ,yarim muz
1.5lt su
Sporu tamamlayamadim 25dk cardio Hala basim agriyor
Afiyet olsun, salatayı kahvaltı dahil her öğün yiyebilirim.
Sadece yapmasını sevmiyorum
Yapmasıda kolaymış, buzluğa rendelenmiş karnabaharda mı atılıyor.
Çiğ haliyle dimi?
Favorilere eklendi
İyi tatiller, düşünme hiç bir şeyi
Kafanı, bedenini dinlendir dön öyle dön evine.
Bende her sene yaptığımız anne baba tatil kaçamağını yapalım diye niyetlendim
Ama bu sabah tek başıma kaçayım diye düşünmeye başladım
Akşam yine fikir değiştirebilirim beyefendinin gün içinde ki performansına bağlı
Olur bazen böyle, sıkma canını
Hepsi çözülecek şeyler
Hafta sonu eşine devret görevleri öğleye kadar uyu
Bak nasıl pamuk gibi olacaksın
Alys gördü mü bu menüyü
Görse bana az yiyorsun diyemezdi bir daha
Aralara meyve, fındık, fıstık falan serpiştirseydin bari
Yapmasıda kolaymış, buzluğa rendelenmiş karnabaharda mı atılıyor.
Çiğ haliyle dimi?
Favorilere eklendi
Alys gördü mü bu menüyü
Görse bana az yiyorsun diyemezdi bir daha
Aralara meyve, fındık, fıstık falan serpiştirseydin bari
Bugün leslie 2 mile denedim yavaş yavaş isindirayim vücuduEsim nanay demeyelim ona, rest yapiyon diyelim
Yürümeye basladiysan hadi sukur. Yoksa bardak basmaya geliyordukLori ile
Bugün leslie 2 mile denedim yavaş yavaş isindirayim vücudumr çekildim de sonucu uzun suruyor bekliyorum.
Hic diyet yapasim yok yaSimdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum
Afiyet olsun canım. Kadınlara tek öğünü haftada bir iki kez dışında pek onermiyorlar. Regl düzeninde sorun yasayabilirsin. Bunun yerine 16/8 ve 18/6 if, haftanın iki günü de tek öğünü yapabilirsin...Ben de bir ogunumu paylasayim :) tek ogun yaptim dun. Bu tabak 1300 kalori ciktiben sok. Yesillik+ispanak+guacamole +2 tavuk kalca+ 2 yumurta-+ kizarmis peynir
Benim motivasyonum cok dustu yalniz cunku hic kilo vermiyorum. Alkolu tamamen birakma karari aldim. Bir de gunde tek ogun besleneyim diyorum.
Cok tatlisin ya :) ben de sisman olmak istemiyorumHic diyet yapasim yok yaSimdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum
Ben de bir ogunumu paylasayim :) tek ogun yaptim dun. Bu tabak 1300 kalori ciktiben sok. Yesillik+ispanak+guacamole +2 tavuk kalca+ 2 yumurta-+ kizarmis peynir
Benim motivasyonum cok dustu yalniz cunku hic kilo vermiyorum. Alkolu tamamen birakma karari aldim. Bir de gunde tek ogun besleneyim diyorum.
Kizarmis peynirler kaloriyi yükseltmiş gibi duruyor.Ben de bir ogunumu paylasayim :) tek ogun yaptim dun. Bu tabak 1300 kalori ciktiben sok. Yesillik+ispanak+guacamole +2 tavuk kalca+ 2 yumurta-+ kizarmis peynir
Ben de bir ogunumu paylasayim :) tek ogun yaptim dun. Bu tabak 1300 kalori ciktiben sok. Yesillik+ispanak+guacamole +2 tavuk kalca+ 2 yumurta-+ kizarmis peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?