Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gecmis olsun canim ,ana sebep olmasada bende stresin tetikledigini dusunuyorum benim genelde ayaklarimda oluyor 1 2 ser dk lik kesitlerle ama asla hissetmiyorum su siralar cok nadir ellerdede basladi , tahlilerimi tekrarlamayalim B12 imin dusuk olduğu boyle ortaya cikmisti ama sil sorun igne ampule rahmen asla 200 degerini gecmiyor.
senin bahsettigin tahlil baska birsey sanirim kendini rahatlak dinlen kotu seyler getirme aklina

Gunaydin dunun menusu,

12h 2dilim gozleme(kaynanam getirdi kendisinyapmis),2zeytin

17h
1porsiyon barbunya ,2yk bulgur

Ara
2kahve ,yarim muz
1.5lt su

Sporu tamamlayamadim 25dk cardio Hala basim agriyor

Ay ben bu menüyü okurken iki ogunde de bol salatayi kacirmisim, yoksa yapistirirdim sukelayi

Ben de bugün yaptim kendime bol limonlu
Afiyet olsun, salatayı kahvaltı dahil her öğün yiyebilirim.
Sadece yapmasını sevmiyorum
Yapmasıda kolaymış, buzluğa rendelenmiş karnabaharda mı atılıyor.
Çiğ haliyle dimi?
Favorilere eklendi
İyi tatiller, düşünme hiç bir şeyi
Kafanı, bedenini dinlendir dön öyle dön evine.

Bende her sene yaptığımız anne baba tatil kaçamağını yapalım diye niyetlendim
Ama bu sabah tek başıma kaçayım diye düşünmeye başladım
Akşam yine fikir değiştirebilirim beyefendinin gün içinde ki performansına bağlı
Olur bazen böyle, sıkma canını
Hepsi çözülecek şeyler
Hafta sonu eşine devret görevleri öğleye kadar uyu
Bak nasıl pamuk gibi olacaksın
Gunaydin dunun menusu,

12h 2dilim gozleme(kaynanam getirdi kendisinyapmis),2zeytin

17h
1porsiyon barbunya ,2yk bulgur

Ara
2kahve ,yarim muz
1.5lt su

Sporu tamamlayamadim 25dk cardio Hala basim agriyor
Alys gördü mü bu menüyü
Görse bana az yiyorsun diyemezdi bir daha
Aralara meyve, fındık, fıstık falan serpiştirseydin bari

Porsiyonlarinda etkisi var canim senin kalorileri takip ediyorum genelde 1000 gecmiyor ,dun bu yediklerim 1200 yapti benim 1000 altindayken birden ani halsizliklerim oluyor zaten bi ileri bi geri seklindeyimkac azdir iyice sikmadan eriyeniyorum

Tavsannesi de az yiyor ama sen daha az yiyorsun o yüzden seni kurtarmaz cicim.

Sen buzluk reyonunu bir karistir, neler neler bulacaksin ben genelde yemek icin reyondan alirim ama buzlukta böyle küçük parcali sebzeler bulundurup ona buna katarim, cocuklar farketmezler

Gunun videosu benden gelsin.
Sizlere 2 videom var. Sadece birini yapsaniz da kabulumuz efem

Hastamiz cok. Ilk video onlar icin ve de rest yapanlar icin. Hastayken de az da olsa hareket insani açıyor.

Ikinci canli kanlilar icin, dans dans dans bu kiz cok seker.

Hic diyet yapasim yok ya Simdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum

Ama her seyi kesersen birden hevesin de icine kacar elbet.

Az az yapabildigini yapsana. Sen de ben gibisin. 2 cocuk, is guc, herkese ayri yemek yapilmiyor elbette.

Ben oldugu kadarciyim. Hareketimi baya artirdim, bir cok gidada tam ürünlere gectim, sebzemi eksik etmiyorum. Bunlar benim kurallarim, gerisini oldugu kadar yani.

Bak bugun menu paylasicam simdi kötünün iyisi ile idare etcez

Merhaba kizlar

Menum

Sabah
Yarim dilim yumurtali ekmek
Yarim dilim marmelatli ekmek
1 avuc kaju
Az salatalik

Ogle
Peynirli omlet
Yarim dilim marmelatli ekmek

Ara
Proteinli icecek 180 kal

Aksam
Sebzeli tavuklu az noddleli karisim

1500 kal hesapladim, az çok oynayabilir.

Spor aksama yazarim, aslinda rest gunum de, adimlarimi tamamlamak istiyorum.

Ben de bir ogunumu paylasayim :) tek ogun yaptim dun. Bu tabak 1300 kalori cikti ben sok. Yesillik+ispanak+guacamole +2 tavuk kalca+ 2 yumurta-+ kizarmis peynir

Benim motivasyonum cok dustu yalniz cunku hic kilo vermiyorum. Alkolu tamamen birakma karari aldim. Bir de gunde tek ogun besleneyim diyorum.

Eklentiler

• 90F623D4-EAEC-4057-BE84-6ECDFA70F677.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 38
İyi akşamlar kızlar...

Tatilde ilk "ilk öğünüm" Evdeki düzeni kurdum. Mantarlı ve biberli omlet ve diğerleri. Semizotunu unutmuşum.

İkinci öğünde yine ızgara palamut ve salata yedim. Balığa, hele ızgarasına doyamıyorum.

Spor:
Sabah sahilde 40 dk kadar yürüdüm, sonra da 30 dk her tur sonunda kısa süreli bir soluklanmayla 30 dk yüzdüm.

Su:
3 litreyi bulur.
Sade Türk kahvesi ve yeşil çay içtim.

Eklentiler

• IMG20221006083439.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20221006102238.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG20221006100729.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 35
Afiyet olsun canım. Kadınlara tek öğünü haftada bir iki kez dışında pek onermiyorlar. Regl düzeninde sorun yasayabilirsin. Bunun yerine 16/8 ve 18/6 if, haftanın iki günü de tek öğünü yapabilirsin...

Hic diyet yapasim yok ya Simdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum
Cok tatlisin ya :) ben de sisman olmak istemiyorum
Kimsenin bisi dedigi yok ama ben utanjuprum biliyor musunuz cunku cevremde herkes cok fit ve saglikli gorunuyor (yaslilar dahil, turkler haric)

CanTorun a ek olarak bir de su var. Sen daha dogum yapali 1 yil olnadi sanirim. Gerçekten vucuda zarar verebilirsin omad ile. Daha vücudun normale donmemistir, hormonal dengen falan.

Neden 3 öğün denemiyorsun ki? If mucize degil. Hem daha fazla sabrin olur, hem de cocuklarla birlikte öğün yapinca keyifli olur stresin azalir.

Ben uzun donem if yaptim, o zaman bile çocuklar tum gun evdeyse birakiyordum, strese stres eklemeye hacet yok

Kizarmis peynirler kaloriyi yükseltmiş gibi duruyor.
Alkol bende cok tuketiyordum azaltma asamasindayim haftada 2 güne çektim. Kilo vermede fark ettirdi.

Benim hesapladigim sitelere ne kadar guvenilir bilemiyorum ama tek tabaga 1300 fazla geldi bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…