Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kizarmis peynirler kaloriyi yükseltmiş gibi duruyor.
Alkol bende cok tuketiyordum azaltma asamasindayim haftada 2 güne çektim. Kilo vermede fark ettirdi.

Alkolun (diyet icin) en zararli tarafi da istahi acmasi bence

Diyetisyencigim bana dediydi, en küçük kadehte yarim koy, beynini kandir, 2 kadeh icmissin gibi düşünürsün toplam tek kadeh içtiğinde

Cok tatlisin ya :) ben de sisman olmak istemiyorum
Kimsenin bisi dedigi yok ama ben utanjuprum biliyor musunuz cunku cevremde herkes cok fit ve saglikli gorunuyor (yaslilar dahil, turkler haric)

Ah ah, bir de beni dusun.
Esim kilo almak icin sporlara diyetisyenlere gider, ben vermek icin

Hayat hic adil degil

Emzirme de varsa kesinlikle üç öğün, ne acelen var ki?

Afiyet olsun canım. Kadınlara tek öğünü haftada bir iki kez dışında pek onermiyorlar. Regl düzeninde sorun yasayabilirsin. Bunun yerine 16/8 ve 18/6 if, haftanın iki günü de tek öğünü yapabilirsin...
Bunu bilmiyordum, tesekkurler
Aclik bana hic zor gelmiyor, tam tersi surekli yemek hazirlamak beni daha cok sikiyor. Dun cocuklara 4+4 sekiz ogun yemek hazirlamisim. Bir de bizim salatalar
Benim hesapladigim sitelere ne kadar guvenilir bilemiyorum ama tek tabaga 1300 fazla geldi bana ya
Bana da cok fazla geldi ama carb managerla hesapladim ve bir kac kez kontrol ettim.

Emzirme de varsa kesinlikle üç öğün, ne acelen var ki?

Yok emzirmiyor arkadas, ama yine de hamilelik vucudu cok yipratmistir, yavastan almak lazim.

Ben hic kiyamam kendime boyle kendine yuklenen arkadaslar beni çok üzüyorlar, kiyamiyorum hic gercekten.

Yok emzirmiyor arkadas, ama yine de hamilelik vucudu cok yipratmistir, yavastan almak lazim.

Ben hic kiyamam kendime boyle kendine yuklenen arkadaslar beni çok üzüyorlar, kiyamiyorum hic gercekten.

Kotu mu davraniyorum kendime? Oyleyse uyarin beni. Bu kosusturmacada kaciriyorum pek cok seyi

Kotu mu davraniyorum kendime? Oyleyse uyarin beni. Bu kosusturmacada kaciriyorum pek cok seyi

CanTorun yazdi ya kadinlar icin onerilmiyor omad uzun sure diye.

Hamilelik ve emzirme doneminde if hic bir sekilde onerilmiyor.
Ama senin emzirmiyor olman da cok fark etmez, cunku daha bence vucut toparlanmamistir. Bu sekilde uzun sure if yapip de periodlarini kaybeden kadinlar cok. Hatta onlara yuksek kalorili ve bol ogunlu program yaptiriyorlar tedavi surecinde. Kimilerinin periodunun geri donmesi yillari buluyor.

O yüzden ben (tamamen kişisel görüşüm) sana onermem tek ogun beslenme.

Gençsin zaten, azicik hareketini artir, azicik kaloriyi azalt. Klasik 7 den sonra yeme, yogani dansini eksik etme gel beraber guzel guzel verelim kilolari. Acele edip kacacak misin bizden

Her seyden once moralini yuksek tut. Belki if sana iyi geliyordur, kararini sen ver, ama arada bir kesinlikle 3 ogune gec. Ornegin regline yaklastigin hafta ve regl haftasi 3 ogun beslenmek güzeldir

Emzirme yok malesef acelem de bel agrisi utaniyorum soyledigim gibi cunku 70yas ustu insanlar beni kaldirimda geciyorlar. Bir an evvel kilo verip+yoga yapip saglikli bir bedene sahip olmak istiyorum.
Kilo vermekten çok, sağlıklı beslenmeye odaklanirsan kilo vermek zaten kaçınılmaz. Morbit obez değilsen 5-6 ayda ideal kilo aralığına ulasirsin. 3-4 ayda da ideal kilona. Bu şekilde verdiğin kilo da kalıcı olur. Diğer türlü kısa sürede bikman ihtimal dahilinde. Sakin ve emin adimlarla ilerlemeni tavsiye ederim...

Bu hafta nasil atrtilicam bende bilemiyorum yarin aksam kuzenlerle buluşuyoruz bu saatlerde anca aksam yemegi yeriz
Gunduzhafif yemegi dusunuyorum ama suanda da esimi bekliyorum ya simdi.yiycem yada sabah cok erken her turlu tartim arti gelir gibi hissediyorum

Alkolun (diyet icin) en zararli tarafi da istahi acmasi bence

Diyetisyencigim bana dediydi, en küçük kadehte yarim koy, beynini kandir, 2 kadeh icmissin gibi düşünürsün toplam tek kadeh içtiğinde
Evet kesinlikle iştah açıyor. Alkol almadigim günler günü erken kapatirken alkol alinca yaninda illa bir şeyler kemiriyorum

Hic diyet yapasim yok ya Simdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum
Zaten bunlar kesilip, su ve hareket arttırılır, atıştırmalar bırakılırsa otomatikman kilo verirsin. Daha n'olsun ki, bir çok kişinin yapamıyorum dediğini yapmışsın.

Yarin sabah tartil canım, yarin aksamki menu belli degilse eger.

Itiraf edin hanginizsiniz bu 20 30 bin yapan birileri vardi ama
Hahah ben degilim valla :) ben soyluyorum koltuk yastigiyim ben. Cocuklarimi yuruyuse bile cikaramiuorum ( dun ciktik ben sadece binanin on kapisindan cikip arka kapisindan girebildim o kadar yuruyebildim

Saat 1i gecti daha hic bir sey yiyebilecek zaman olmadi. Kalktim cocuklarin kahvaltilari. Sonra doktora gittim. Dondum cocuklarin oglen yemegi. Sonra rontgen cektirmeye gittim. Dondum kucugu yedirdim, mutfak topladim. Simdi yiyecek bisiler hazirlayacagim esimle kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…