Kizarmis peynirler kaloriyi yükseltmiş gibi duruyor.
Alkol bende cok tuketiyordum azaltma asamasindayim haftada 2 güne çektim. Kilo vermede fark ettirdi.
Cok tatlisin ya :) ben de sisman olmak istemiyorum
Kimsenin bisi dedigi yok ama ben utanjuprum biliyor musunuzcunku cevremde herkes cok fit ve saglikli gorunuyor (yaslilar dahil, turkler haric)
Emzirme de varsa kesinlikle üç öğün, ne acelen var ki?CanTorun a ek olarak bir de su var. Sen daha dogum yapali 1 yil olnadi sanirim. Gerçekten vucuda zarar verebilirsin omad ile. Daha vücudun normale donmemistir, hormonal dengen falan.
Neden 3 öğün denemiyorsun ki? If mucize degil. Hem daha fazla sabrin olur, hem de cocuklarla birlikte öğün yapinca keyifli olur stresin azalir.
Ben uzun donem if yaptim, o zaman bile çocuklar tum gun evdeyse birakiyordum, strese stres eklemeye hacet yok
Bunu bilmiyordum, tesekkurlerAfiyet olsun canım. Kadınlara tek öğünü haftada bir iki kez dışında pek onermiyorlar. Regl düzeninde sorun yasayabilirsin. Bunun yerine 16/8 ve 18/6 if, haftanın iki günü de tek öğünü yapabilirsin...
Aclik bana hic zor gelmiyor, tam tersi surekli yemek hazirlamak beni daha cok sikiyor. Dun cocuklara 4+4 sekiz ogun yemek hazirlamisim. Bir de bizim salatalarCanTorun a ek olarak bir de su var. Sen daha dogum yapali 1 yil olnadi sanirim. Gerçekten vucuda zarar verebilirsin omad ile. Daha vücudun normale donmemistir, hormonal dengen falan.
Neden 3 öğün denemiyorsun ki? If mucize degil. Hem daha fazla sabrin olur, hem de cocuklarla birlikte öğün yapinca keyifli olur stresin azalir.
Ben uzun donem if yaptim, o zaman bile çocuklar tum gun evdeyse birakiyordum, strese stres eklemeye hacet yok
Bana da cok fazla geldi ama carb managerla hesapladim ve bir kac kez kontrol ettim.Benim hesapladigim sitelere ne kadar guvenilir bilemiyorum ama tek tabaga 1300 fazla geldi bana ya
Emzirme de varsa kesinlikle üç öğün, ne acelen var ki?
Emzirme yok malesefEmzirme de varsa kesinlikle üç öğün, ne acelen var ki?
Yok emzirmiyor arkadas, ama yine de hamilelik vucudu cok yipratmistir, yavastan almak lazim.
Ben hic kiyamam kendimeboyle kendine yuklenen arkadaslar beni çok üzüyorlar, kiyamiyorum hic gercekten.
Kotu mu davraniyorum kendime? Oyleyse uyarin beni. Bu kosusturmacada kaciriyorum pek cok seyi
Kilo vermekten çok, sağlıklı beslenmeye odaklanirsan kilo vermek zaten kaçınılmaz. Morbit obez değilsen 5-6 ayda ideal kilo aralığına ulasirsin. 3-4 ayda da ideal kilona. Bu şekilde verdiğin kilo da kalıcı olur. Diğer türlü kısa sürede bikman ihtimal dahilinde. Sakin ve emin adimlarla ilerlemeni tavsiye ederim...Emzirme yok malesefacelem de bel agrisi utaniyorum soyledigim gibi cunku 70yas ustu insanlar beni kaldirimda geciyorlar. Bir an evvel kilo verip+yoga yapip saglikli bir bedene sahip olmak istiyorum.
Hepsi ayni bence erkeklerin alsalarda hizlica eritiyorlarAh ah, bir de beni dusun.
Esim kilo almak icin sporlara diyetisyenlere gider, ben vermek icin
Hayat hic adil degil
Evet kesinlikle iştah açıyor. Alkol almadigim günler günü erken kapatirken alkol alinca yaninda illa bir şeyler kemiriyorumAlkolun (diyet icin) en zararli tarafi da istahi acmasi bence
Diyetisyencigim bana dediydi, en küçük kadehte yarim koy, beynini kandir, 2 kadeh icmissin gibi düşünürsün toplam tek kadeh içtiğinde
Zaten bunlar kesilip, su ve hareket arttırılır, atıştırmalar bırakılırsa otomatikman kilo verirsin. Daha n'olsun ki, bir çok kişinin yapamıyorum dediğini yapmışsın.Hic diyet yapasim yok yaSimdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum
Bu hafta nasil atrtilicam bende bilemiyorum yarin aksam kuzenlerle buluşuyoruz bu saatlerde anca aksam yemegi yeriz
Gunduzhafif yemegi dusunuyorum ama suanda da esimi bekliyorum ya simdi.yiycem yada sabah cok erken her turlu tartim arti gelir gibi hissediyorum
Yarin sabah tartil canım, yarin aksamki menu belli degilse eger.
Itiraf edin hanginizsiniz bu 20 30 bin yapan birileri vardi amaOh no!!
Ne akil var insanlarda
Hahah ben degilim valla :) ben soyluyorum koltuk yastigiyim ben. Cocuklarimi yuruyuse bile cikaramiuorumItiraf edin hanginizsiniz bu 20 30 bin yapan birileri vardi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?