Ayni ben de surdan suraya gidecek olsam arabayla gidiyorum.Hahah ben degilim valla :) ben soyluyorum koltuk yastigiyim ben. Cocuklarimi yuruyuse bile cikaramiuorum( dun ciktik ben sadece binanin on kapisindan cikip arka kapisindan girebildim o kadar yuruyebildim
Hic diyet yapasim yok yaSimdilik beyaz un tatli makarna vs biraktim ama diyet menusu hazirlamaya falan hic hevesim yok. Sisman olmak da istemiyorum
Kizlar bu aralar dua etmeyin. Allah suan meskul. Sizinle ilgilenemez.
Dun gece namaza basladim. Suan sokta
Seytana karsi son kozum
Ayni ben de surdan suraya gidecek olsam arabayla gidiyorum.
EvetGece mi
Evet
Pazartesi ise gündüz isi. Aklimda 2/3 gündüz 2 gece isi denemek var bu ay.
Haftasonu fulltime islere basvuru yapacagim. Boylesi beni geriyor
Daha onceleri birkac defa calistim boyle geceleri. 5-10 dk sekerleme yapsam yetmiyor. Gerci tek olmayacagim bu sefer.Hayirli uğurlu olsun yeniden.
Ben uykusuzluga hic gelemem de ondan oyle korktu.m.
Daha onceleri birkac defa calistim boyle geceleri. 5-10 dk sekerleme yapsam yetmiyor. Gerci tek olmayacagim bu sefer.
Umarim hayirli olur
Degildim ya. Ben cok endiseli biri oldum ciktimDegisiklik iyi gelir sana, eskisinde mutlu degildin hic.
Degildim ya. Ben cok endiseli biri oldum ciktim
Ben de bisiklet aldim guzel guzel kullaniyordum sonra lastigi indi,bugun sisirecegim yarin sisirecegim derken kaldi kenardaArabam yokken amma garip gelirdi bu kisilersimdi anliyorum.
Bir de anlatayim da gulun. Ben bisiklet normalde cok kullanirim. Yeni ise basladim, elektrikli bisikletleri bedava kiralayabiliyorum, oyle olunca hep onlardan binmeye basladim. Sonra kendi bisikletimi kullandim birgun, yolda esimi aradim, bozuk bu bisiklet gitmiyor diyeo da senin bacaklarin bozulmustur dedi
Ben de bisiklet aldim guzel guzel kullaniyordum sonra lastigi indi,bugun sisirecegim yarin sisirecegim derken kaldi kenardabi de eve kondisyon bisikleti aldim onun lastigi bile yok yine kenarda
Allah kabul etsin canim ,insallah rahatlatir seniKizlar bu aralar dua etmeyin. Allah suan meskul. Sizinle ilgilenemez.
Dun gece namaza basladim. Suan sokta
Seytana karsi son kozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?