Yok ya bisiklet disarda duruyor pslaniyor, kondisyonu da kucuk aldim.Sana yeni isim buldum
Themaximist
Minimalistin negatifi
Kiz senin ev kac bin yuz metrekare acaba.
Allah kabul etsin bacımKizlar bu aralar dua etmeyin. Allah suan meskul. Sizinle ilgilenemez.
Dun gece namaza basladim. Suan sokta
Seytana karsi son kozum
Yuvarlanır mı diyecektin
Bekliyordum zaten canim ne kadar dikkat etsemde reglimede az kalmis onu farkettim su tatile gidip donelim o zman istikrarla birakmiycam ,su anda salmamak icin direniyorum
Selam kızlar, bugünde ben hastayım. Zar zor bitirdim mesaiyi. Dün akşam Kızımla film keyfi yapacaktık sözde 10. dakikasından sonrasını hatırlamıyorum, uyuya kalmışım. Sabah zor kalktım yataktan.
Regl oldum birde karnım, belim ağrıyor.
Oyle olucak sanirim canim 1haftam.kaldi zaten ne.kadar dikkat etmesemde bolca hareketli gecicek nasil olursa sonrasina odaklanicam , asiri yedigim yok aslinda cok canim cekmedigi surece pilav makarna bile yemiyorumYa aslinda benim aklimda su da var.
Salsan mi biraz?
Yani devamli degil tabi ki, mesela su tatil zamani boyunca. Ye iç hic hesap yapma. Vucut belki şaşırır, döndüğünde arti gelirsin biraz ama onlar cabucak gider zaten.
Selam kızlar, bugünde ben hastayım. Zar zor bitirdim mesaiyi. Dün akşam Kızımla film keyfi yapacaktık sözde 10. dakikasından sonrasını hatırlamıyorum, uyuya kalmışım. Sabah zor kalktım yataktan.
Gecmis olsunSelam kızlar, bugünde ben hastayım. Zar zor bitirdim mesaiyi. Dün akşam Kızımla film keyfi yapacaktık sözde 10. dakikasından sonrasını hatırlamıyorum, uyuya kalmışım. Sabah zor kalktım yataktan.
Cok gecmis olsunSelam kızlar, bugünde ben hastayım. Zar zor bitirdim mesaiyi. Dün akşam Kızımla film keyfi yapacaktık sözde 10. dakikasından sonrasını hatırlamıyorum, uyuya kalmışım. Sabah zor kalktım yataktan.
Iyi haftasonlari silerim kizlar
Gece isim cok rahatsiz. Tek sorun Eve gelince 2 saat uyumus olmam. Sebebin bas harfi M
Simdide yuzmedeyiz 1 saatdir. Ben kitap okurken yuzuyor cocuklar babalari ile.
Evde kalip yatsaydim evet. Ama yine bas harfi M sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?