Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun ustumden gitmis olsun yarin daha fazla olur
60.50
Hedef yine 59.90
Arrietty_ Alys Sana dogru geliyorum yine sen hic yorulma

Eklentiler

• 20221007_120053.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu sabah tahlillere gittim kac haftadir erteliyordum,aksama belli olur yedigim hurmalar kısmı

Aksam esim yok,
Ama bilin bakalim ne var

Tami tamina 350 kalorilik boşluğum var, hayalgucunuze birakiyorum efendim son arayi yazdirmayin bana

Sporu eklerim gece, artik evde koca da yokken keyfimin kahyasi ile yapicigiz bisiler

Bekliyordum zaten canim ne kadar dikkat etsemde reglimede az kalmis onu farkettim su tatile gidip donelim o zman istikrarla birakmiycam ,su anda salmamak icin direniyorum

Ya aslinda benim aklimda su da var.

Salsan mi biraz?
Yani devamli degil tabi ki, mesela su tatil zamani boyunca. Ye iç hic hesap yapma. Vucut belki şaşırır, döndüğünde arti gelirsin biraz ama onlar cabucak gider zaten.

Selam kızlar, bugünde ben hastayım. Zar zor bitirdim mesaiyi. Dün akşam Kızımla film keyfi yapacaktık sözde 10. dakikasından sonrasını hatırlamıyorum, uyuya kalmışım. Sabah zor kalktım yataktan.
Regl oldum birde karnım, belim ağrıyor.

Gecmis olsun

Ya aslinda benim aklimda su da var.

Salsan mi biraz?
Yani devamli degil tabi ki, mesela su tatil zamani boyunca. Ye iç hic hesap yapma. Vucut belki şaşırır, döndüğünde arti gelirsin biraz ama onlar cabucak gider zaten.
Oyle olucak sanirim canim 1haftam.kaldi zaten ne.kadar dikkat etmesemde bolca hareketli gecicek nasil olursa sonrasina odaklanicam , asiri yedigim yok aslinda cok canim cekmedigi surece pilav makarna bile yemiyorum

Gecmis olsun ,yarin evdeysen biraz dinlenmek iyi gelir

Menu,

Ogle 5 6 frite , zeytin ,1 d.peynir

Aksam 1haslanmis patates,2 d.raclette peynir ,.2 salam ,
1 er kasik salata ,yogurtlu meze

1/2kiwi
Tum gun ayaktaydim ama telefonda kayitli 4000 adim

Gecmis olsun

Iyi haftasonlari silerim kizlar

Gece isim cok rahatsiz. Tek sorun Eve gelince 2 saat uyumus olmam. Sebebin bas harfi M
Simdide yuzmedeyiz 1 saatdir. Ben kitap okurken yuzuyor cocuklar babalari ile.
Evde kalip yatsaydim evet. Ama yine bas harfi M sorunu

Cok gecmis olsun hastalik donemi basladi yine. Bu sabah nasilsin ?

Rahat demek istedin sanirim
Süper, cocuklarin alismasi icin zaman gerek tabiki, zamanla duzeniniz oturur.

Ben de cocuklari geziye cikardim bugün
Walk walk walk

Ama cocuklarla kağnı hiziyla gittiğimden adim cikmiyor. Parka gelince enerjileri tavan, yürümek deyince yerlere yatmalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…