Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yupppiiiiii kirdim 85 barajini

Eklentiler

• FFA2CD42-7AF1-4FE3-905D-6520A36DE18C.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar...
Tatilde bol bol yüzüp, bol bol geziyorum, hareket ediyorum.
İlk öğünü evde kendim hazırlıyorum, ikinci öğün hep dışarıda oldu. Onu da genelde balık ve salata tercih ettik. Yakında yüzgeçlerimiz ve kuyrugumuz çıkacak.

İlk öğün erken olunca, meyve -yogurt-ceviz veya meyve-peynir-ceviz şeklinde ara öğün yapıyorum. Hesap kitap yapmıyorum ama günlük Karbonhidrat miktarı 100-150 Gr arasinda oluyordur.
Ekmek, pilav, makarna, yulaf yok...

Pilates yaparım diye matimi da getirmiştim, sadece bir kez yapabildim. Ama diz-bacak egzersizlerimi ihmal etmiyorum.
Yürüyüş akşam yemekten dönerken tempolu bı 20 dk oluyor. Olmasa da olur, çünkü günde iki posta yarımşar saatten toplamda bir saat antrenman şeklinde sağlam yüzüyorum. Her tarafımın çalıştığını hissediyorum.

Benden şimdilik bu kadar.
Bir kaç tane de ilk öğün fotosu koyayım.

Eklentiler

• IMG20221008081034.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20221007084023.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20221006083439.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 43
Bugun sakin bir pazar geciriyorum.

30 dak light gym
10 bin adim
10 dak yoga

sabah
1 dilim ekmek, üzerine fistik ezmesi, muz, bazi tohumlar vs vs toplam 350 kalorilik bir ekmek oldu
yanina kahve

Ogle
Meyveli yogurt mix, hindistancevizi ve kabak cekirdegi ekledim

Aksam
Sebzeli noddle corbasi
Noddle 1 servislik, ve bol sebzeli olacak.

Slm kizlarr ,
bizde her sabah oldugu gibi 8 de uyandik
cocuklarin kahvaltisi evden cikma derken 12 oldu tum öğleden sonra magazadaydik kendime birkac parca birseyler aldim her seferinde baska birseye ihtiycaim yok diye cikiyorum
Aksam erken uyurlarsa dilkursu + adim yapabilirim birkac gun tartilmamak fikrindeyim

Aksam plani yarina kaldi,
Cocuklarla doner ekmek yedik

20 bin adim oldu ama daha da artacak, zira aksam yemegi baya agir kaçtı, walk walk walk açar ancak

20 bin adim oldu ama daha da artacak, zira aksam yemegi baya agir kaçtı, walk walk walk açar ancak
Boyle daha iyi olmus aksam yemegi

Yarin yanima yumurta salatasi alacagim
Kahvalti yapmam cunku 6da otobuse binecegim. 5de kalkinca türk kahvesi icerim diyorum. Saatimi de cebime atayim.

Boyle daha iyi olmus aksam yemegi

Yarin yanima yumurta salatasi alacagim
Kahvalti yapmam cunku 6da otobuse binecegim. 5de kalkinca türk kahvesi icerim diyorum. Saatimi de cebime atayim.

Yok kiz, aslinda canim çekmişti diğerini. Yarina artik.

Erkencisin yine, sabah erken kalkmak guzel ya, oh mis afiyet olsun şimdiden.

Nasilsiniz kizlar ?
Esim hasta 3cocukluyum.
Daha yeni totom koltuk gordu. Camasir katlayip asmam lazim az dinleneyim.

Sabah 2 Anne pogacasi yedim
Baskada birseye firsat olmadi.
Kizin maci vardi . 3 saat surdu git Eve gel kismi

Gecmis olsun ,umarim cabuk toparlar senide hasta etmeden atlatir

Afiyet olsun canim o kadar cok adimla erimis gitmistir

Günaydin

Türk kahvemi ictim
Yanima 2 incir aldim. Yumurtayi es gectim cünkü yemegimi koymak icin dolap var mi bilmiyorum. Kantine talip olacagim herhal. Gecen gece gittigim icin bakmadim. Ayri mutfak vardi ama yemek yemeyince gece ,pek ilgi alanim olmadi

Hello kizlar

Pazartesi pazartesi nabersiniz bakalim,
Sendromlular var mi?

Ben kendimi yorgun hissediyorum bugün. Eve gidip battaniyelere sarinip film izlemece yapsam ne güzel olur.

Rest gunu olacak gibi.

Ogle yemegini yedim, aksam dunden belli, menu yazayim, hic kalori hesaplayamicam.

Sabah
1 yumurta
1 dilim marmelatli ekmek ( ay bu marmelat da bitmiyor, ev yapimi az sekerli falan, cocuklar sevmedi bana kaldi )

Ogle
Tavuklu sandvic
1 erik, 1 mandalina

Aksam
Bol Sebzeli noddle corbasi.

Selam kızlar iyi haftalar olsun. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Cuma tüm hafta sonu yatacağım diye niyet etmiştim, tam tersi koşturmacalı oldu.
Neyse yatıp kendimi dinlemedim en azından, iyi tarafından bakalım.
Alys benimde tv karşısında battaniye hayalim var.
Bu akşam yemek babamızdan, eve gidince yatarım herhalde.

Romantik de bir film olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…