Fit Club 🏋🏻‍♀️

iyi aksamlar ,
tatil ardindan 2hafta okul tatili derken aksamlari biçare kendimi zor koltuga atabiliyorum bende ,hala tatildeyiz cocuklar evde me.uyku ne yemek düzeni yok bu kez iyi saldilar ..
uzun zamandir tartilmadim

Hellöööö hanımlar nasılsınız kalkın gelin Lusi geldi ehuhehhe
Sen söyle senden yahni iyi olur ben derim külbastı

Selam sisman insanlar topluluğu
Koşu tamamlandı şimdi hasta bakmaya devam

Selam kızlar nabersiniz
Alys 5 onluklara döndün mü kuzum

Arrietty_ taşınma işleri nasıl gidiyor. Şimdi yoruluyorsun ama tam bir kış temizliği olacak gibi düşünürsen enerjin artar. Sonra yaza kadar sil süpür yapıp oturacaksın rahat rahat.

sedulu çocuk ve koca mı hasta? Onlara geçmiş olsun sana kolay gelsin.

Lori rüyamda seni gördüm bir kaç gün önce. Yeşil bir elbise giymiştin "76 kg olunca alıcam demiştim, aldım" diye gösteriyordun. Rüyama niye tatil muhabbet konuları ile değilde kilo-diyet konularıyla giriyon ya. Seninle kız kıza kaçamak daha keyifli olurdu :)

Ve diğer kızlar hepinize selamlar

H3RA_ kilo verme moduna giremiyorum canim ya. O yüzden vaz geçip suanki bedenime uygun kiyafetlerle kışı gecirmeye karar verdim.

Spor devam , beslenme de mümkün olduğunca dengeli olmasi icin cabaliyorum, ama kalori açığı olusturmaya çalışmıyorum.

Bende giremedim o moda bir türlü.
Ama sürekli o moda giricem diye kendini darlamayınca iyi şeyler oluyor sanırım.
Uzun süredir tartılmıyorum sadece kıyafetlerimden anlıyorum.
Birde sonbahar detoksu yapmaya çalışıyorum, o işe yaramıştır belkide.

Ben hala sezgisel yeme denemeleri yapiyorum olacak ins.

H3RA_ evet yavrum eşim ve çocuk hasta. Çocuk bir ayı geçti tam toparliyor gibi oluyor tekrar hastalaniyor. Eşim bir haftayi geçti hasta bir de galiba gida zehirlenmesi yasadi iki gündür onunla da ugrasiyoruz.

Selamlar herkese
Aranızda emziren üyeniz var mı ve bu sırada diyet yapan?

He he yürüyorum suan

Iyiyim sagol canım, senden nabersin,
Ismini degistirsene
Hayat cok yoruyor, hayaller ve hayatlari ayni kareye koyunca bin parca bolundum son zamanlarda. Bi de diyet yemekleri hazirlama, spor falan derken 1000 parca da yetmiyor seytan diyor birak isi herif parasi ye, keyfine bak ama tabii seytan dinledigimiz bir cisim degildir sukur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…