Alys bugun göğüs omuz calistim bir de triceps yaptım.
En son kosu bandinda 25 dk tempolu tirmandim son 5 dk da koştum.
Bi nevi push pull leg gibi program yapacağım.
Ben şimdilik dumbell ile yapiyorum biraz ısındıktan sonra bara geçerim. Makine ile yaptiklarim da oldu.Hey maasallah
Ben cumartesi göğüs calistim, ilk defa bar ile yaptim, hala cok feci kas agrisi cekiyorum.
Yarin hissettirecek feci haberin olsun
Hemen gym selfie si isteriz
Ben şimdilik dumbell ile yapiyorum biraz ısındıktan sonra bara geçerim. Makine ile yaptiklarim da oldu.
Gym e çok pasaklı gidiyorum yahuseksi gidince çekerim
Ay bugün bir de traji komik bi olay geldi başımıza salonda eşimin montunu çaldılar
Kamera kayitlarina baktik bulamadik arastiracaklar.
Bugün sırt günüydü. 18 kg ile calistim makinelerde en son bicepsleri 7.5 kglık dumbellar ile calistim. 25 dk yürüme bandinda yüksek tempoda yürüdüm son 8 dk koştum.
Yarına bacak abs ve popo günü sonrasinda rest yapacağım.
Güzel tempolu başladım darisi agirliklarin artmasinin başına
Günaydın kizlar
Bugün bacak karin popo günüm oleeeeyyy
Ben insta dan faydalanayim diyorumKapsul gardırop isindd uzmanlar varmis ya, parasini veriyon derdini anlatiyon, sana 3 5 kombin hazırlıyorlar. Tabi ne kadara patliyordur bilemem, ama fikir olarak güzel. Cok başarılı örnekler de var. Yine de bana uymaz
Ben naptim, ama onu soyleyim.
Hamilelikler falan beden baya değişince, her sezon kombin alisveris yaptim, artik butceye gore bir ya da iki kombin o mevsimlik. Onları hep o sekilde giydim. Benim bir de ay onu giydim, baska giyeyim gibi takintilarim yok. Temiz olsun, güzel dursun surekli ayni kombini giyerim. O sekilde gardrobu yeniledim. Simdi ama sadece eksikleri aliyorum.
Kot pantolon aldim sadece.
Bir de panco aldim, o fazladan oldu ama panco cok severim, hemi de kilo aldim verdim derdi yok, ne guzel kiyafet. Elbisede de kimono usulünü severim, o da ayni ehehehe
Ben insta dan faydalanayim diyorum
Dun 2 kazak Birde siyah tayt aldim. Onunla bu kisi geciririm
Zaten iste uniforma var. Birazda o yuzden dikkat etmiyorum giyinime. Ne rahat bulursam o. Fakat dolap oyle dolu ki. Bana göre.
Birde az once kislik mont aldim. Yer elmasi kadar boyum icin boydan
Yagmurluk
Boydan kislik mont
Birde kot mont diye capsule wardrobe un ilk uc urunu.
Panco da guzel. Fakat havalar coook soguk. Elise bol Severin bende.
Yarin buyuk bir sinavim var bebemmmLori nerelerdesin bebis ? Uzun zamandir yoksun
Ne sinavi bebisYarin buyuk bir sinavim var bebemmm
Dua edin sonra gümbür gümbür gelecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?