Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alys bugun göğüs omuz calistim bir de triceps yaptım.
En son kosu bandinda 25 dk tempolu tirmandim son 5 dk da koştum.
Bi nevi push pull leg gibi program yapacağım.

Hey maasallah

Ben cumartesi göğüs calistim, ilk defa bar ile yaptim, hala cok feci kas agrisi cekiyorum.
Yarin hissettirecek feci haberin olsun

Hemen gym selfie si isteriz

Hey maasallah

Ben cumartesi göğüs calistim, ilk defa bar ile yaptim, hala cok feci kas agrisi cekiyorum.
Yarin hissettirecek feci haberin olsun

Hemen gym selfie si isteriz
Ben şimdilik dumbell ile yapiyorum biraz ısındıktan sonra bara geçerim. Makine ile yaptiklarim da oldu.
Gym e çok pasaklı gidiyorum yahu seksi gidince çekerim
Ay bugün bir de traji komik bi olay geldi başımıza salonda eşimin montunu çaldılar
Kamera kayitlarina baktik bulamadik arastiracaklar.

Ay ne kötü olmus

Seksulu foto pasaga bakmaz, içinden gelecek

Bugün sırt günüydü. 18 kg ile calistim makinelerde en son bicepsleri 7.5 kglık dumbellar ile calistim. 25 dk yürüme bandinda yüksek tempoda yürüdüm son 8 dk koştum.
Yarına bacak abs ve popo günü sonrasinda rest yapacağım.
Güzel tempolu başladım darisi agirliklarin artmasinin başına

Hey maasallah

Günaydın kizlar
Bugün bacak karin popo günüm oleeeeyyy

Ben de bugun gym deyim.

Ben yarim saatte full body olduğu kadar

Chest push
Back squat

Back pull
Glute bridge

Shoulder pull
Lunge

Yapcam ins. Isimleri bu mu ondan da emin degilim ha ha ben diyim sen anla pliiiissss

Günaydin
Bende isten direk spora gidecegim
Biz fix 45dk kosu bandindayiz. Tempolu yürüyüs sonra 2 veya 3 defa 4dk kadar kosuyoruz

Pazartesi kol ve sirt calismistik.
Bugun bacak ve popo olabilir. Plani orda yapiyoruz 45 dk kadar da o suruyor

Regl oldum bende neyse ki yarın rest günüm. Artık evdeki işlere bakayim. Bugün güzel calistim çok yorgunum

Ogle tahilli sandevic ekmegi midemi yakti. 16da spora basladik. 4 saat gecmis olsada cok kotuydum. Sadece yurudum. Omuz ve bacak calistik

Alys giysi alisverisini yaptin mi ?

Capsule wardrobe fikirleri ariyorum. Giyecek birseyim yok diyen kesimdenim
H3RA_ nin dedigi gibi olacak. Tasinma isi ,Kis temizligi olacak. Sec ,at minimal yasama tam anlamda uymak istiyorum.

Kapsul gardırop isindd uzmanlar varmis ya, parasini veriyon derdini anlatiyon, sana 3 5 kombin hazırlıyorlar. Tabi ne kadara patliyordur bilemem, ama fikir olarak güzel. Cok başarılı örnekler de var. Yine de bana uymaz

Ben naptim, ama onu soyleyim.
Hamilelikler falan beden baya değişince, her sezon kombin alisveris yaptim, artik butceye gore bir ya da iki kombin o mevsimlik. Onları hep o sekilde giydim. Benim bir de ay onu giydim, baska giyeyim gibi takintilarim yok. Temiz olsun, güzel dursun surekli ayni kombini giyerim. O sekilde gardrobu yeniledim. Simdi ama sadece eksikleri aliyorum.

Kot pantolon aldim sadece.
Bir de panco aldim, o fazladan oldu ama panco cok severim, hemi de kilo aldim verdim derdi yok, ne guzel kiyafet. Elbisede de kimono usulünü severim, o da ayni ehehehe

Ben insta dan faydalanayim diyorum
Dun 2 kazak Birde siyah tayt aldim. Onunla bu kisi geciririm
Zaten iste uniforma var. Birazda o yuzden dikkat etmiyorum giyinime. Ne rahat bulursam o. Fakat dolap oyle dolu ki. Bana göre.
Birde az once kislik mont aldim. Yer elmasi kadar boyum icin boydan
Yagmurluk
Boydan kislik mont
Birde kot mont diye capsule wardrobe un ilk uc urunu.
Panco da guzel. Fakat havalar coook soguk. Elise bol Severin bende.

Panco ofis için, hafif soguk oluyor, üzerimde duruyor genelde. Ofiste ben muhakkak ceket tarzi bir sey aliyorum ustume.

Kislik mont sart, kot ceketler cok pahali ya bence bizim hava sartlarinda o kadar kullanılmiyor da maalesef, hep yağışlı olunca daha cok outdoor ceketler is görüyor.

Bir tane kot etegim var, kışın tayt ve uzun corapla, yazın mevsimlik botlarla giyiyorum
Yine uzun etegim var, yazlik aslinda, ama kisin taytla da güzel oluyor, rengi de kisa uygun.
Kisin kot giyerim bir de, yazin giymem pek. Kot pantolon bence kislik bir kiyafet, ama hayat kurtariyor.

Ben kendime kazak almıyorum, esimin kazaklarini giyiyorum, küçülüyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…