Hayat cok yoruyor, hayaller ve hayatlari ayni kareye koyunca bin parca bolundum son zamanlarda. Bi de diyet yemekleri hazirlama, spor falan derken 1000 parca da yetmiyorseytan diyor birak isi herif parasi ye, keyfine bak ama tabii seytan dinledigimiz bir cisim degildir sukur ki
Sizi ne kandırmışlığım var bamyoşum işte diyete başladığım güzel yaptığım oldu devamını getiremediği oldu hepimizin hali aynı hal üçü beşi kendim vereceğim artık çobansız kalın emiNaber lusican,
Yalancı çobana dönmüşsün, kimse sana inanmiyor
20 degil 5 verene kadar kalma sözü ver
Sizi ne kandırmışlığım var bamyoşum işte diyete başladığım güzel yaptığım oldu devamını getiremediği oldu hepimizin hali aynı hal üçü beşi kendim vereceğim artık çobansız kalın emi
Ne kadan alingan bir Lusi
Bugün benim icin ne yaptin söyle madem
Salata yedim koca kase
Bari ben bildirim yapayim da az ses yanki yapsin
Baslangic sali 75.9
Bugun 74.5
Beybi nasılsın?Salata yedim koca kase
Selam kizlar
Yarın salona baslayacagim artık. Özellikle upper body kaslandirmam lazım evdeki agirliklar yetersiz kaldı. Başlamadan önce ölçü alicam bakalim gelişim nasıl olacak. Haftanin bir günü mutlaka cardio yapacağım.
Bende öyle planladım. 30 dk cardio yeterli gelir. Cardio ve günlere göre de kol sirt abs bacak calisirim. Bacaklardan yana pek sikintim yok. Ust vücudu geliştirmem lazım.Salla kardiyoyu ya, kas yapalim
Ben ilk basladigimda bana basinda ortasinda ve sonunda 10 dakikalik kardiyo vermişti hoca, yani 30 dak kardiyo ve agirlik calismasi seklinde planlamisti. Bana sure uzun geldi, devam ettiremedim o sekilde. Belki öyle yapmak istersin.
Bende öyle planladım. 30 dk cardio yeterli gelir. Cardio ve günlere göre de kol sirt abs bacak calisirim. Bacaklardan yana pek sikintim yok. Ust vücudu geliştirmem lazım.
Tamamdir yarina program netleşsin yazarim buraya farkliliklari kiyaslarizEvet günlere bolersen cok etkili olur.
Ben 30 dak full body yapiyorum, cok yavas ilerleme oluyor haliyle.
Hadi süper, programini merak ediyorum, yaz muhakkak.
Doğurdun geldin mi zalım kadınBeybi nasılsın?
Minik efendi 1 yaşını geçti ne zaman yürüyecek diye takipteyim ve hala şişkoyumDoğurdun geldin mi zalım kadınşişkosundur inşallah iki bebeylen çıtır çıtır geziyorsan naaaa buraya yazıyorum orta yerimden çatlarım
Ziyan yok hersey son damlasinankadar kullanilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?