Fit Club 🏋🏻‍♀️

Şeytan azapta

Valla ben de seytan gibi yandan yandan diyim isi birakma ama zorlama da her seyi. Diyey yemegi nedir allasen, ortak herkese yemek yap herkes yesin, yemeyen ac kalsin
Spor falan icin biraz zaman tani, günlük ufak hedeflerle ilerle, yaptıkça yapasın gelecek zaten.

Naber lusican,

Yalancı çobana dönmüşsün, kimse sana inanmiyor

20 degil 5 verene kadar kalma sözü ver
Sizi ne kandırmışlığım var bamyoşum işte diyete başladığım güzel yaptığım oldu devamını getiremediği oldu hepimizin hali aynı hal üçü beşi kendim vereceğim artık çobansız kalın emi

Ne kadan alingan bir Lusi

Bugün benim icin ne yaptin söyle madem

Selam kizlar
Yarın salona baslayacagim artık. Özellikle upper body kaslandirmam lazım evdeki agirliklar yetersiz kaldı. Başlamadan önce ölçü alicam bakalim gelişim nasıl olacak. Haftanin bir günü mutlaka cardio yapacağım.

Salla kardiyoyu ya, kas yapalim

Ben ilk basladigimda bana basinda ortasinda ve sonunda 10 dakikalik kardiyo vermişti hoca, yani 30 dak kardiyo ve agirlik calismasi seklinde planlamisti. Bana sure uzun geldi, devam ettiremedim o sekilde. Belki öyle yapmak istersin.

Bende öyle planladım. 30 dk cardio yeterli gelir. Cardio ve günlere göre de kol sirt abs bacak calisirim. Bacaklardan yana pek sikintim yok. Ust vücudu geliştirmem lazım.

Bende öyle planladım. 30 dk cardio yeterli gelir. Cardio ve günlere göre de kol sirt abs bacak calisirim. Bacaklardan yana pek sikintim yok. Ust vücudu geliştirmem lazım.

Evet günlere bolersen cok etkili olur.

Ben 30 dak full body yapiyorum, cok yavas ilerleme oluyor haliyle.

Hadi süper, programini merak ediyorum, yaz muhakkak.

Evet günlere bolersen cok etkili olur.

Ben 30 dak full body yapiyorum, cok yavas ilerleme oluyor haliyle.

Hadi süper, programini merak ediyorum, yaz muhakkak.
Tamamdir yarina program netleşsin yazarim buraya farkliliklari kiyaslariz

Alys bugun göğüs omuz calistim bir de triceps yaptım.
En son kosu bandinda 25 dk tempolu tirmandim son 5 dk da koştum.
Bi nevi push pull leg gibi program yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…