Selam kızlar uzun bir aradan sonra bu sabah tartıldım. 62 kg çıktım.
Kilo aldım sanıyordum ama az bir şey vermişim bile.
Düzenli kullandığım probiyotiğin etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bir kaç gündür evcek hastayız bizde. Bugün ayaklandım çok şükür ama covid bile bu kadar sarsmamıştı beni.
Kendimi çok halsiz hissediyorum biraz daha toparlanıp spor düzeni oturtmak istiyorum.
Sizler nasılsınızArrietty_ taşınma işleri nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun loriş ya.Bende tam dönmüsken dun sabah kaza gecirdim. Arabam cöp
Polis soktaydi sag ciktigima
Bugun vucudum butun kaslari agriyor. 2-3 gune toparlanirim sanirim. Cumartesi tartilirim oyle de baslarim canlarim
Hala tartılasım yoktuda sabah daha önce tartıldığım eczaneye uğradım, girmişken baktım öylesine.Ayni kilodayiz diye tahmin ediyorum, bayadir tartilmadim. Ay acaba ben de bir gun surpriz eksi gorur muyum, ne guzelmis oyle
Kusum naptin, gecmis olsun, ne oldu oyle?
Sagolun kizlar. Cok sukur morluklar var sadece.Çok geçmiş olsun loriş ya.
Olmasaydı iyiydi ama canına bir şey olmamış çok şükür. Bununla geçmiş olsun.
Yaran beren yoktur inşallah
Bende bir kaç sene önce yaşamıştım, dediğin gibi bir ton dayak yemiş gibi vücut ağrısı çekmiştim bir kaç gün.
O korku anında kendini kasmaktan oluyormuş.
Çok geçmiş olsun tekrardan Allah bir daha göstermesin.
Sagolun kizlar. Cok sukur morluklar var sadece.
2 gune gecer insallah
Oh ne güzel çok eşya olmaması yerleşirkende kolaylık sağlar. Mutfak yerleştimi gerisi kolay zaten. Kutudan çıkarıp diziyorsun dolaba.Lori balküpüm cok gecmis olsun nazara mi geldin
H3RA_ ne güzel vermissin farkinda olmadan. Ayrica cok gecmis olsun. Corona yuzunden,normal gribi daha agir gecirecegiz gibi
Hala sadece Legolari paketledim.
Birde elbise dolabimi duzenledim ,koca poset cikti. Ikinci el e yollayacagim.
Anahtari alinca 15 günümuz var simdiki evi bosaltmak icin. Pek kalabalik degil ev. O yuzden paketlecek baska birsey yoklegolar da olmasa minimalistim derim
Geçer gider elbet, bir an önce toparlan dön sahalara. Hepimizi azarla, çimdikle kendimize getirSagolun kizlar. Cok sukur morluklar var sadece.
2 gune gecer insallah
Sagol kuzumLori balküpüm cok gecmis olsun nazara mi geldin
H3RA_ ne güzel vermissin farkinda olmadan. Ayrica cok gecmis olsun. Corona yuzunden,normal gribi daha agir gecirecegiz gibi
Hala sadece Legolari paketledim.
Birde elbise dolabimi duzenledim ,koca poset cikti. Ikinci el e yollayacagim.
Anahtari alinca 15 günümuz var simdiki evi bosaltmak icin. Pek kalabalik degil ev. O yuzden paketlecek baska birsey yoklegolar da olmasa minimalistim derim
Iyi aksamlar kizlar
Bugun tek ögün yaptim..Oda kahvaltiydi
2 haslanmis yumurta
2 dilim cavdar
Kapya biberi
Siyah zeytin
Birkac catal kizarmis patates
2 once dilim cheddar peyniri
Simdilik su 1,2 L
Spordan ciktim. Cay + su derken 3L yapmayi planliyorum
Dun insta da birsey gordum.
Yurume bandinda incline i 12 , hizi 3 e alip 30 dk yapma challenge i. Felaket terledim ve normalde yaktigimdan daha cok kalori yaktim. Arada 4-5 e getirdim hizi. Nabzim 155-180 arasiydi.
Yarin ve Pazar da spora gidince ayni sekilde deneyecegim.
Benim dinlenme nabzim 75 filanVayyy
Benim 160da basim dönüyor
Benim dinlenir durumdaki nabzim cok düşük ama, atmıyor benim kalpo yüzden normal herhalde.
Niye oturdunNabersiniz ahali
4 bin adim olmus bugun, tum gun oturdum, bu adimlari da sabah atmistim. Bu saatten sonra adimlari tamamlamaya calisicam bakalım, strick bozulacak diye üzülüyorum
Bir de tum gun oturmaktan belim omzum ağrıyor.
Eskiyi hatirladim, ben böyle otururdum hep
Benim dinlenme nabzim 75 filan
Cok kolay cikiyor nabzim.
Nabzim dusukler uzun yasarmis
Niye oturdun
Ordada firtina varmi ?
Huzur evinde bir kadin vardi. Gencliginden beri 43 filanmis.Oh oh gene iyiyim. Ahahaha
Benim 50 lerde.
Huzur evinde bir kadin vardi. Gencliginden beri 43 filanmis.
Nabzini,tansiyon aleti ölcmuyor. Manuel olcuyorduknasil sasirmistim
96 yasinda pacemaker takildi suan 98yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?