Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ayni kilodayiz diye tahmin ediyorum, bayadir tartilmadim. Ay acaba ben de bir gun surpriz eksi gorur muyum, ne guzelmis oyle

Bende tam dönmüsken dun sabah kaza gecirdim. Arabam cöp
Polis soktaydi sag ciktigima
Bugun vucudum butun kaslari agriyor. 2-3 gune toparlanirim sanirim. Cumartesi tartilirim oyle de baslarim canlarim
Çok geçmiş olsun loriş ya.
Olmasaydı iyiydi ama canına bir şey olmamış çok şükür. Bununla geçmiş olsun.
Yaran beren yoktur inşallah
Bende bir kaç sene önce yaşamıştım, dediğin gibi bir ton dayak yemiş gibi vücut ağrısı çekmiştim bir kaç gün.
O korku anında kendini kasmaktan oluyormuş.
Çok geçmiş olsun tekrardan Allah bir daha göstermesin.

Ayni kilodayiz diye tahmin ediyorum, bayadir tartilmadim. Ay acaba ben de bir gun surpriz eksi gorur muyum, ne guzelmis oyle
Hala tartılasım yoktuda sabah daha önce tartıldığım eczaneye uğradım, girmişken baktım öylesine.
Valla bana pozitif etki yaptı. 5 kilocuk versen yine 57 lerdesin dedim kendime. Hedef küçük olunca streside az oluyor sankim

Kusum naptin, gecmis olsun, ne oldu oyle?

Sagolun kizlar. Cok sukur morluklar var sadece.
2 gune gecer insallah

Lori balküpüm cok gecmis olsun nazara mi geldin

H3RA_ ne güzel vermissin farkinda olmadan. Ayrica cok gecmis olsun. Corona yuzunden,normal gribi daha agir gecirecegiz gibi
Hala sadece Legolari paketledim.
Birde elbise dolabimi duzenledim ,koca poset cikti. Ikinci el e yollayacagim.
Anahtari alinca 15 günümuz var simdiki evi bosaltmak icin. Pek kalabalik degil ev. O yuzden paketlecek baska birsey yok legolar da olmasa minimalistim derim

Oh ne güzel çok eşya olmaması yerleşirkende kolaylık sağlar. Mutfak yerleştimi gerisi kolay zaten. Kutudan çıkarıp diziyorsun dolaba.
Sevindim valla taşınma öncesi bu kadar pozitif olmana.

Sagol kuzum

Günaydin kizlar
Tartildim. Gideyim de bas sayfayi guncelleyim. Yoksa unutuyorum en son kac kilo oldugumu paylastigimi

74,4 um

Iyi aksamlar kizlar

Bugun tek ögün yaptim..Oda kahvaltiydi

2 haslanmis yumurta
2 dilim cavdar
Kapya biberi
Siyah zeytin
Birkac catal kizarmis patates
2 once dilim cheddar peyniri

Simdilik su 1,2 L
Spordan ciktim. Cay + su derken 3L yapmayi planliyorum

Dun insta da birsey gordum.
Yurume bandinda incline i 12 , hizi 3 e alip 30 dk yapma challenge i. Felaket terledim ve normalde yaktigimdan daha cok kalori yaktim. Arada 4-5 e getirdim hizi. Nabzim 155-180 arasiydi.
Yarin ve Pazar da spora gidince ayni sekilde deneyecegim.

Nabersiniz ahali

4 bin adim olmus bugun, tum gun oturdum, bu adimlari da sabah atmistim. Bu saatten sonra adimlari tamamlamaya calisicam bakalım, strick bozulacak diye üzülüyorum
Bir de tum gun oturmaktan belim omzum ağrıyor.
Eskiyi hatirladim, ben böyle otururdum hep

Vayyy
Benim 160da basim dönüyor
Benim dinlenir durumdaki nabzim cok düşük ama, atmıyor benim kalp o yüzden normal herhalde.

Niye oturdun
Ordada firtina varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…