OlabilirOh oh maasallah, allah artirsin.
Bizim familyanin kadinlari da baya yasar, bak ondan mi ki
Modeline gore degisiyor bence beden olayi. Bazen 38 bazen 40beden e sigmiyorum h&m den. Oyle bir taniya vardim.Heelloooo
Grup mu cok sessiz ben mi kacirdim? Yazmiyorum ama birakmadim. Ikinci hedefime cok az kaldi.
Neredeyse 10 kilo verdim diye kendime 42 beden kot siparis ettim. Geldi. Olmadineden olmadi anlamadim. 176 boy 81 kiloya 42 beden olmaz mi yaa (h&m marka)
Ben bazen cok az bazen de cok fazla yiyorum. Boylece vucudumu sasirttigini ve hic bir seyin devamli olmadigini ogrettigimi umuyorum. tabi duauk karbonhidratli olmak sartiyla.Modeline gore degisiyor bence beden olayi. Bazen 38 bazen 40beden e sigmiyorum h&m den. Oyle bir taniya vardim.
Evet cok sessiz kaldik
Sen guzel besleniyordun zaten
Dun tek ögün sonrasi bugun costum
Sabah spora gidecegim. Sonra eski is yerine ugrayacagim. Ordan buz patenine gidip,pizza yemeye gidecegiz. Ben elimi surmemeliyim
Modeline gore degisiyor bence beden olayi. Bazen 38 bazen 40beden e sigmiyorum h&m den. Oyle bir taniya vardim.
Evet cok sessiz kaldik
Sen guzel besleniyordun zaten
Dun tek ögün sonrasi bugun costum
Sabah spora gidecegim. Sonra eski is yerine ugrayacagim. Ordan buz patenine gidip,pizza yemeye gidecegiz. Ben elimi surmemeliyim
Zaten yanlisim hep orda.Neden elini surmucen kiz, onca spora salata yersen asıl yazik olur, kas kaybi olur.
Bir iki dilim pizza yanina salata gayet dengeli bir öğün olur.
Zaten yanlisim hep orda.
Spordan geldim tartildim . Arti cikiyorumne is anlamadim
Su tutuyor evetKiz spordan sonra arti normal, ben ertesi gunu bile arti geliyorum, tamamen dinlenince gidiyor ama. Kaslar su tutuyor sanirim, ya da bisiler oluyor iste bilimselli falan
Selam kizlar nasılsınız ?
Ben spora devam ediyorum salonda kg olarak hep artidayim ama ölçü olarak bir sey pek degismedi. Sadece popoyu büyüttüm bacakları biraz sisirdimoğlanı da cimnastige yazdirdim bugün ona da aktivite oldu beraber ayni salona geliyoruz.
Lori gecmis olsun yavrum nasıl oldun ?
Ben ugruyorum yazildikca :)Topicden umidimi yitireyim mi
MasallahBen ugruyorum yazildikca :)
Okinci kilo hedefime de ulastim :) artik 80 kilo un altindayim. Valla ozguvenim de artti. Komsularla falan sakiyorum karsilastikca. Bir de glowwithjo diye bir youtube hesabindan 20dakikalik ve 12 dakikalik iki video begendim, zamandurumuna gore ikisinden birini yapiyorum.
Indirimlerden kendime bir suru yuz kremi aldim. Bol bol yuzume kremler surup kendimi seviyorum. Bu ara pek pozitif bir donemdeyim. Size de bulassin insallah.
Tasiniyor musunuz? Kolay gelsin. Gecen yil bu zamanlar hem hamile hem tasinma strasinde idim.Masallahneler yiyorsun ?
Ben tartiyi kaldirdim ,artik tasindigim gün bakacagim duruma
Spora gidiyorum haftada 2, fakat benim problemim bogazimi tutamamak.
Neler aldin krem olarak ? Suan kremlendim bir sonraki asamayi bekliyorum
Ay evet ,senelerdir bekliyorduk bu evi. Hamile ikende ne zordur. Neyseki ailem var,annem babam ve esim ile hallettik 1gunde.Tasiniyor musunuz? Kolay gelsin. Gecen yil bu zamanlar hem hamile hem tasinma strasinde idim.
Benim yediklerim fiks. Saat 1 gibi yumurta peynir zeytin bakikla buyuk bir ogun yapiyorum. Sonra saat 5 gibi ikinci ogunu yapip gunu kapatmaya calisiyorum. Et salata. Arada cerez atistiriyorum. Ketoda olmanin en guzel yani yemeden de enerjik olmak. Cocugumla hoplayip ziplayabilmeyi, yorgun bir anne olmamayi cok seviyorum.
The ordinary markasina sardim bu ara. Fiyatlari cok uygun. 3 serum 2 krem aldim. Ben hic gunes korusuyucu kullanmazdim, o tavsiye edildi, bir yane gunes koruyuculu cc krem aldim. Yuz yogasinda bir kac pozu sevdim, gece tv karsisindanotururken yapiyorum. Goz kapaklarim yukseldi aynada cok net gore biliyorum .
Hadi gözün aydın çoğu bitmiş azı kalmış. Gönlünce yerleştir. Sonra güzel bi yorgunluk kahvesi içersin.Günaydin
Dün evi tasidik. Fena haldeyim
Bugun yerlestirme ve obur evdeki mutfak esyalarini getirmek kaldi. Ha Birde tartimi
Bugun duzenli bildirime basliyacagim.
6saat uyumusum, yorgunum hala ama uyuyamiyorum. Saat 4biraz sonra ev isine girisecegim.
Saatimi taktim,sadece adim, duzenli beslenme ve su miktarina odaklanacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?