Saglikla, mutlulukla oturun :)Ay evet ,senelerdir bekliyorduk bu evi. Hamile ikende ne zordur. Neyseki ailem var,annem babam ve esim ile hallettik 1gunde.
Keto cidden iyi ya. Benide tok tutup sacma seyler yememek icin iyi bir beslenme sekliydi.
Benim cildime kore urunleri cok iyi geliyor. Aksamlari yag bazli temizleme urunu kullaniyor musun?
Bu kadinin güzel oluyor genelde bende yapiyordum ama uzun 45 dk ya da 1 saatlik 5 mile etkili olanlari.Bu hesabi sevip yapiyorum bu ara. 10-15-20 dakikalik videolari var. benim de o kadar enerjim var :)
Baska boyle kisa, efektif videolar varsa sevdiginiz paylasin lutfen.
Tesekkur ederim bu bilgi icin. 39 yasindayim bu gune kadar kullanmadim, kiziyorum kendime.gebito bu arada güneş kremi hava karli yağmurlu ayirt etmeden sürmelisin. Gerçekten cildi korumada etkili. Bir senedir aksatmadan kullanıyorum lekelerde çok faydası oldu.
Bravo! Benim gozum kesmiyor, o kadar uzun vaktim de yok sanirim. Gun bitiveriyor hemen.Bu kadinin güzel oluyor genelde bende yapiyordum ama uzun 45 dk ya da 1 saatlik 5 mile etkili olanlari.
Saol sedum.Hadi gözün aydın çoğu bitmiş azı kalmış. Gönlünce yerleştir. Sonra güzel bi yorgunluk kahvesi içersin.
Tesekkur ederimSaglikla, mutlulukla oturun :)
Dun acikmadim, yemedim. Ama aksam 9gibi cok aciktim. Izledigimiz filmde istahla yemek yediler, icim gitti.
Hayir su bazli cok hafif bir temizleyici ile eger bb krem falan surduysem, bi tik makyaj yaptiysam o zaman temizliyorum sadece. Gunes koruyucu krem de dun geldi ama bugun hava karli o yuzden surmem sanirim :)
12000adimRapor vereyim
Harika degil ama ne yapalim
Yarin tarti oncesi kötü oldu belki
Neyse
9da kahvalti
2dilim koy ekmegi
Yanina labne,ev salcasi,kapya, yesil zeytin, yesillik ve domates
13 ara
2 kucuk tarcinli corek
16.30 da Aksam
1 kase makarna
Su yok denecek kadar az
12 binde adim
Evet arti cikiyorum ben spor sonrasi. Direk gelince tartilsam da ertesi gundeBu arada sizin de oluyor mu spor yaptiktan sonra tartida agirlasiyorum. Bu sabah uyaninca tartildim, sonra su icin spor yaptim, 800gram daha fazla ciktim.
Tatlı telaşlarSaol sedum.
Bugun pek birsey yapmadik. Biraz mutfak esyasi getirip banyo icin alisverise gittik..sonra çocukları al vs derken yemek yapip kedi derdine dustukyarin insallah elbiseler ve oyuncaklar ortadan kalkar
Spor için salona gittiğimden beri kilo aldimBu arada sizin de oluyor mu spor yaptiktan sonra tartida agirlasiyorum. Bu sabah uyaninca tartildim, sonra su icin spor yaptim, 800gram daha fazla ciktim.
Aleks ve daaniyil :) 2020de covidde eve tikilinca kesfetmistik bu cifti, o zaman cok da yapardik videolarini esimle. Severiz :)
Bana salona gitmek zulum geliyor. Hazirlan, git, don, toparla. Evde 20dakikada sporunu yapmis dusumu almis oluyorum. Bebek var ya bir de bende, zamanim sinirli.Spor için salona gittiğimden beri kilo aldimneyse kaldi surada 5 gün sonra ara vericem salona evde spora devam ederim.
Bebek varken bende öyleydim. Sonra çocuk 2 yasina yaklasirken baktim evde olmayacak bu iş 3 ay salona gittim orada epey toparladım günde bi saat bana da stres atma yöntemi gibi geldi çocuksuzBana salona gitmek zulum geliyor. Hazirlan, git, don, toparla. Evde 20dakikada sporunu yapmis dusumu almis oluyorum. Bebek var ya bir de bende, zamanim sinirli.
Uzun egzersiz yapip enerjimi harcayip sonra cocuklara sabirsiz olmaktan korkuyorum o nedenle kisa egzersizler yapiyorum.
Sadece kardio. Hedef kilo verme. Benim mas kutlem zaten fazla, daha fazla kaslanmak istemiyorum. 10 kilo verdim 10 kilom daha var. simdi evde kardio ile kilo vereyim yazin turkiyede pt ya da reformer yapar daha da sekillenirim diye dusundum.Bebek varken bende öyleydim. Sonra çocuk 2 yasina yaklasirken baktim evde olmayacak bu iş 3 ay salona gittim orada epey toparladım günde bi saat bana da stres atma yöntemi gibi geldi çocuksuzsonra 2 sene yine evde devam ettim kendimce şimdi çocuk 4 yaşında kas kutlesi artirayim diye yazildim onda da zamanlama yanlis oldu kış geldi
3 ay evden devam edicem bende o arada yeni bir şeyler kesfedersem paylasirim.
Agirlik falan kullaniyor musun yoksa sadece kardiyo mu planladın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?