Fit Club 🏋🏻‍♀️

Saglikla, mutlulukla oturun :)

Dun acikmadim, yemedim. Ama aksam 9gibi cok aciktim. Izledigimiz filmde istahla yemek yediler, icim gitti.

Hayir su bazli cok hafif bir temizleyici ile eger bb krem falan surduysem, bi tik makyaj yaptiysam o zaman temizliyorum sadece. Gunes koruyucu krem de dun geldi ama bugun hava karli o yuzden surmem sanirim :)

Bu hesabi sevip yapiyorum bu ara. 10-15-20 dakikalik videolari var. benim de o kadar enerjim var :)

Baska boyle kisa, efektif videolar varsa sevdiginiz paylasin lutfen.

gebito bu arada güneş kremi hava karli yağmurlu ayirt etmeden sürmelisin. Gerçekten cildi korumada etkili. Bir senedir aksatmadan kullanıyorum lekelerde çok faydası oldu.

Hadi gözün aydın çoğu bitmiş azı kalmış. Gönlünce yerleştir. Sonra güzel bi yorgunluk kahvesi içersin.
Saol sedum.
Bugun pek birsey yapmadik. Biraz mutfak esyasi getirip banyo icin alisverise gittik..sonra çocukları al vs derken yemek yapip kedi derdine dustuk yarin insallah elbiseler ve oyuncaklar ortadan kalkar

Tesekkur ederim
sedulu da demis. Gunes kremini her mevsim kullan mutlaka

Rapor vereyim
Harika degil ama ne yapalim
Yarin tarti oncesi kötü oldu belki
Neyse
9da kahvalti
2dilim koy ekmegi
Yanina labne,ev salcasi,kapya, yesil zeytin, yesillik ve domates

13 ara
2 kucuk tarcinli corek

16.30 da Aksam
1 kase makarna

Su yok denecek kadar az
12 binde adim

12000adim

Bu arada sizin de oluyor mu spor yaptiktan sonra tartida agirlasiyorum. Bu sabah uyaninca tartildim, sonra su icin spor yaptim, 800gram daha fazla ciktim.

Saol sedum.
Bugun pek birsey yapmadik. Biraz mutfak esyasi getirip banyo icin alisverise gittik..sonra çocukları al vs derken yemek yapip kedi derdine dustuk yarin insallah elbiseler ve oyuncaklar ortadan kalkar
Tatlı telaşlar kedi mi sahipleneceksiniz ? Çok güzel oluyor evde kediyle yasamak resmen çocuk gibi kendilerine özel karakterleri oluyor

Bu arada sizin de oluyor mu spor yaptiktan sonra tartida agirlasiyorum. Bu sabah uyaninca tartildim, sonra su icin spor yaptim, 800gram daha fazla ciktim.
Spor için salona gittiğimden beri kilo aldim neyse kaldi surada 5 gün sonra ara vericem salona evde spora devam ederim.

Spor için salona gittiğimden beri kilo aldim neyse kaldi surada 5 gün sonra ara vericem salona evde spora devam ederim.
Bana salona gitmek zulum geliyor. Hazirlan, git, don, toparla. Evde 20dakikada sporunu yapmis dusumu almis oluyorum. Bebek var ya bir de bende, zamanim sinirli.

Uzun egzersiz yapip enerjimi harcayip sonra cocuklara sabirsiz olmaktan korkuyorum o nedenle kisa egzersizler yapiyorum.

Bebek varken bende öyleydim. Sonra çocuk 2 yasina yaklasirken baktim evde olmayacak bu iş 3 ay salona gittim orada epey toparladım günde bi saat bana da stres atma yöntemi gibi geldi çocuksuz sonra 2 sene yine evde devam ettim kendimce şimdi çocuk 4 yaşında kas kutlesi artirayim diye yazildim onda da zamanlama yanlis oldu kış geldi
3 ay evden devam edicem bende o arada yeni bir şeyler kesfedersem paylasirim.
Agirlik falan kullaniyor musun yoksa sadece kardiyo mu planladın ?

Sadece kardio. Hedef kilo verme. Benim mas kutlem zaten fazla, daha fazla kaslanmak istemiyorum. 10 kilo verdim 10 kilom daha var. simdi evde kardio ile kilo vereyim yazin turkiyede pt ya da reformer yapar daha da sekillenirim diye dusundum.

Kahvaltı yaptım. Bugün planim şu şekilde
Oğlanı cimnastiğe götürüp getireyim evde bacak çalışacağım dumbell ile
Evdeki programı da push pull leg diye devam ettireceğim her program sonrası yine cardio eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…