Fit Club 🏋🏻‍♀️

Takildim kaldim 79da! Aclik yaptim, spor yaptim, sasirtmak icin cok yedim. Yok ayni. 77,5ta artik bmi’m kiloludan normale dusecek. Aralik sonunda 2 hafta ara verecegim diyete. O zamana kadar normale dussem keske.

Takildim kaldim 79da! Aclik yaptim, spor yaptim, sasirtmak icin cok yedim. Yok ayni. 77,5ta artik bmi’m kiloludan normale dusecek. Aralik sonunda 2 hafta ara verecegim diyete. O zamana kadar normale dussem keske.
Olur öyle zaman zaman. Aclik araligini degistirmeyi denedin mi ? Bende işe yaramisti

Olur öyle zaman zaman. Aclik araligini degistirmeyi denedin mi ? Bende işe yaramisti
Yaptim ya. Hatta carsamba gunu hic bir sey yemedim. Sali 4gibi biraktim yemeyi persembe 11de yedim sonra. O zaman bile dusmedi 79un altina ki onu yaptigimda 79,25 falandim.

Y
1 gunde bile etki eder. Gerci en az 3 gun yapin diyorlar.
Guzelde tarifler var. Oyle skilacak bir diyet degil
yumurta yemeyi seviuorim ama 3 gun yiyince ne olur bilmiuorum. Dogrsu aclikla o kadar rahatim ki, bisiler yiyince kotu oluyorum. Insulin sirencim var bence hala. Sebzeli yumurta, peynir, zeytin yiyince bile halsizlik basiyor, oysa ki yemeden once gayet iyi oluyorum.

Bende bir yedim ml surekli yemek istiyorum. Aclik yaparken gayet iyiyim.
Tiksinmemek icin cok cesit tarif var. Tatlisi bile var.
Biz CEYDOS ile mousse yapmistik. Cok güzeldi

Merhaba kizlar

Arrietty_ hayirli ugurlu olsun yeni evin guzel gunlerde oturun

sedulu kisin salon beni de sarmiyor, ama evde daha tembele yatiyorum. Yine de soguk gunler icin elastik bantla bir program hazirladim. Toplam kac dakikami alacak bilemiyorum suan.

gebito tebrikler , Kisin kilo verme sureci yavas oluyor, vucut kis uykusu cekiyor. O yuzden panikleme, aynen devam et bence.

Basladim ben dün evde spora bakalım ne kadar azimli gidicem. Bi de pms dönemindeyim bi tembellik geliyor ki sorma

Tesekkurler canim

Benim spor dün iptal oldu. Evde spor yaparim dedim kaldi
Bugün dermanim olursa insallah

Selam kızlar
Bugün 30 dk tabata yaptım sonrası zaten regl yarin rest yapicam disarida islerim var epey yoğun geçecek gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…