Olur öyle zaman zaman. Aclik araligini degistirmeyi denedin mi ? Bende işe yaramistiTakildim kaldim 79da! Aclik yaptim, spor yaptim, sasirtmak icin cok yedim. Yok ayni. 77,5ta artik bmi’m kiloludan normale dusecek. Aralik sonunda 2 hafta ara verecegim diyete. O zamana kadar normale dussem keske.
Bende cuma günü tartilayim artık allah ne verdiyseBende dun yazamadim sanki tarti sonucumu ?
74,4 um
Bugun izin verdim kendime
Menu yazmayim
Yaptim ya. Hatta carsamba gunu hic bir sey yemedim. Sali 4gibi biraktim yemeyi persembe 11de yedim sonra. O zaman bile dusmedi 79un altina ki onu yaptigimda 79,25 falandim.Olur öyle zaman zaman. Aclik araligini degistirmeyi denedin mi ? Bende işe yaramisti
Demekki direnc kilon.Yaptim ya. Hatta carsamba gunu hic bir sey yemedim. Sali 4gibi biraktim yemeyi persembe 11de yedim sonra. O zaman bile dusmedi 79un altina ki onu yaptigimda 79,25 falandim.
Onu ben de dusundum. Zaten bundan sonra kilo vermemin yqvaslamasini bekliyorum cunku bmin normale donmesi kolay olmayacaktir.Demekki direnc kilon.
Yumurta orucu mu denesen?
1 gunde bile etki eder. Gerci en az 3 gun yapin diyorlar.Onu ben de dusundum. Zaten bundan sonra kilo vermemin yqvaslamasini bekliyorum cunku bmin normale donmesi kolay olmayacaktir.
yumurta yemeyi seviuorim ama 3 gun yiyince ne olur bilmiuorum. Dogrsu aclikla o kadar rahatim ki, bisiler yiyince kotu oluyorum. Insulin sirencim var bence hala. Sebzeli yumurta, peynir, zeytin yiyince bile halsizlik basiyor, oysa ki yemeden once gayet iyi oluyorum.1 gunde bile etki eder. Gerci en az 3 gun yapin diyorlar.
Guzelde tarifler var. Oyle skilacak bir diyet degil
Bende bir yedim ml surekli yemek istiyorum. Aclik yaparken gayet iyiyim.Y
yumurta yemeyi seviuorim ama 3 gun yiyince ne olur bilmiuorum. Dogrsu aclikla o kadar rahatim ki, bisiler yiyince kotu oluyorum. Insulin sirencim var bence hala. Sebzeli yumurta, peynir, zeytin yiyince bile halsizlik basiyor, oysa ki yemeden once gayet iyi oluyorum.
Basladim ben dün evde spora bakalım ne kadar azimli gidicem. Bi de pms dönemindeyim bi tembellik geliyor ki sormaMerhaba kizlar
Arrietty_ hayirli ugurlu olsun yeni evin guzel gunlerde oturun
sedulu kisin salon beni de sarmiyor, ama evde daha tembele yatiyorum. Yine de soguk gunler icin elastik bantla bir program hazirladim. Toplam kac dakikami alacak bilemiyorum suan.
gebito tebrikler , Kisin kilo verme sureci yavas oluyor, vucut kis uykusu cekiyor. O yuzden panikleme, aynen devam et bence.
Tesekkurler canimMerhaba kizlar
Arrietty_ hayirli ugurlu olsun yeni evin guzel gunlerde oturun
sedulu kisin salon beni de sarmiyor, ama evde daha tembele yatiyorum. Yine de soguk gunler icin elastik bantla bir program hazirladim. Toplam kac dakikami alacak bilemiyorum suan.
gebito tebrikler , Kisin kilo verme sureci yavas oluyor, vucut kis uykusu cekiyor. O yuzden panikleme, aynen devam et bence.
Tesekkurler canim
Benim spor dün iptal oldu. Evde spor yaparim dedim kaldi
Bugün dermanim olursa insallah
Her aksam yapiyorumSen evi topla o sana yeter
Her aksam yapiyorum
Dun aksam 8 lasa indirdim depoya koymak icin. Telefona adim sayar yuklemem lazim yine. Saatin sarji obur evde hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?