Fit Club 🏋🏻‍♀️

Benim günüm cok yogun geciyor sanki. Simdi sofradan kalktim. Eve girince direk yemege giristim. Aclikdan agliyorlar resmen

Sporum yok bugun. Yarin is sonrasi salona gidecegim

Grow with jo da vardı canım bir kaç tane tabata videosu var onun rastgele açtım birini
Evet gormustum, soyleyince hatirladim. Ama hic girip bakmadim video icerigine.

Bu haftasonu psikolojik olarak cok yoruldum. Bu hafta hic spor yapmiyorum. Bugun yuzume nemlendirici bile surmedim ki normalde kat kat surerim bisiler.

Evet gormustum, soyleyince hatirladim. Ama hic girip bakmadim video icerigine.

Bu haftasonu psikolojik olarak cok yoruldum. Bu hafta hic spor yapmiyorum. Bugun yuzume nemlendirici bile surmedim ki normalde kat kat surerim bisiler.
Aaaa spor motivasyon kaybi anlarim ama cilt bakimi yapilacak o kadar
Kalk hemen bi yüzünü yika sonra tonikle hemen göz altı kremi ve sonra gece kremi ile masaj yapa yapa yavaş yavaş ayna karşında yedir
Pammmbık gibi olsun cildin misler gibi uyursun

Benim günüm cok yogun geciyor sanki. Simdi sofradan kalktim. Eve girince direk yemege giristim. Aclikdan agliyorlar resmen

Sporum yok bugun. Yarin is sonrasi salona gidecegim
Yerleştin mi iyice sonra bi ev gezisi yaptir kiz bize

Okurken yoruldum.
Bi nemlendirici yiter

Yaparken o kadar yormuyor yahu
Yaparken bana da buyuk keyif veriyor. Kendimi cok iyi hissediyorum yuzume masaj yapip onu yumusattikca.

Dun denk mi geldi bilmiyorum, cok alakasiz iki kisi cok guzelsiniz dedi. Ilki magazada kasadaki kadindi o cok hosuma gitti. Ama ikincisi cok garip hissettirdi. Cocugu goturdugum kursta kasklari veren sanirim otistik bir adam var. yani konusmasi falan takiliyor, bana sanki beyni hizli calisiyor o yuzden oyle gibi geldi, kekeme gibi degil. Neyse cocugu hep esim goturur, ben az goturuyorum, adam da ilk gittigimde kendini tanitti, biraz kisa sohbet etti, herkesle de ediyor. Zaten burada herkes boyle kisa sohbetler ediyor, kasada 10 kisi siradayken misal kasiyer ve musteri gayet ayakustu sohbet ediyorlar ve bir allahin kulu dah off puff demiyor. Neyse ben dun yesil bir sac banyi takmistim, yun. Cok yakismis dedi, tesekkur ettim, baska renkleri de var mi falan dedi. Ben de sohbet ettim, kendim oruyorum dedim. Sonra adam benim masadaki ellerimi tuttu. 2 kez. Onun elerinde eldiven, agzinda maske vardi. Numarami istedi, mesajlasalim dedi. Ben karsi cinse erkek gozu ile bakmam. Benim icin herkes insan. Biraz kocamdan baskasini gozum gormuyor durumum var. o nedenle cok uzun zamandir baska erkeklere flort edilebilir gibi bir yaklasimim hic olmadigindan dun cok garipsedim. Esime de anlatamadim. Haftaya kurs son. Haftaya babasi goturur. Sonra ocakta baslayinca da duruma gore bakarim artik.

Gayet hoş sohbet olmuş aslında kibarca sorması falan zaten sen uzak durduğunda problem cikmaz.
Beni de küçük zannediyorlar cildim parladigindan beri

Var mı plan bugün?
Ben oğlanı cimnastige getirdim yürüyerek git gel 2.5 km falan yapıyor. Halim olursa evde de agirlik calismayi planlıyorum upper body

Obur evi temizlige ve son seyleri indirmeye gittim. Galiba 30defa merdiven in cik yaptim

Ip atlayacagim daha sonra

Gunaydin :)

Cumartesi sabah bebek erken uyandi, sabah 9da onunla beraber geri uyudum, 12:30a kadar uyumusuz. Ay nasil mutlu uyandim. Hadi dedim kahvaltiya gidelim. Kocaman bir kahvalti ettim. Sonra hediye alisverisi falan derken aksam 7olmus, baktim ac degilim butun gun sadece kahvalti etmis oldum. Aksam da bir roibos bir yesil cay ictim.

Pazar 12gibi kahvalti ettik. Kahvaltidan once 10 dakika hiit yaptim. Aslinda video daha uzundu ama bitiremedim. Sonra peynir ekmek yedim 3 gibi. 6 gibi de et salata, findik, fistik, meyve. Durmadim resmen. Umarim bu saatten sonra dururum. Malum bende hala gece, size gunaydin :)

Bu da bitiremedigim video denemek isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…