HarikasinGebito artık şişman değil! Bmi’im 25in altına düştü :)
77,40 :)Harikasin
Kac kilo oldun?
Gecmis olsun aileceNabersiniz kizlar,
Uzun zaman sonra spora gittim bugun, ailecek hastaydik, hala boyle kirginiz ama pek iyi geldi spor.
Cuma da tatile cikiyorum,10 ocakta donuyorum.
Kalori sayarak bir kac aylik diyet yapayim diyorum. Sonrasinda yine birakip kasa yogunlasirim.
Sizlere de simdiden mutlu bir yilbasi dilerim. Yiyin icin kis uykusu moduna girin 2 hafta, sonra uyaniriz hep beraber
Herkese benden cikolata
Geçmiş olsun yavrum.Nabersiniz kizlar,
Uzun zaman sonra spora gittim bugun, ailecek hastaydik, hala boyle kirginiz ama pek iyi geldi spor.
Cuma da tatile cikiyorum,10 ocakta donuyorum.
Kalori sayarak bir kac aylik diyet yapayim diyorum. Sonrasinda yine birakip kasa yogunlasirim.
Sizlere de simdiden mutlu bir yilbasi dilerim. Yiyin icin kis uykusu moduna girin 2 hafta, sonra uyaniriz hep beraber
Herkese benden cikolata
Geçmiş olsun sana da canımGünaydin
Tam iyilesmezsen de bi moddan cikmam lazim
Sabah tartisi 74,6 dedi
Bugunun plani
12 de ilk ögün 17 de son ögünü yapmak
2 L su icmek
10.000 adim altina düsmemek
Sekersiz beslenmek
Saol kuzumGeçmiş olsun sana da canım
Planlar güzel
Yeni işin nasıl yine saglik sektörü mü ?
Uzak mesafeymis çalışma saatleri nasıl ? Onca yolu çektiğine değsin bari yol yorgunluğu da etkiliyor insanı. Yeni ev nasıl yerleştiniz mi ?Saol kuzum
Evet yine saglik sektoru. Lösemi bölümüne baslayacagim.
Yol kismi var, galiba ikinci araba veya elektrikli bisiklet secenegini dusuncem. 1 saat suruyor eve gelmek. Bazen 1,5 saat.
Tasindigimiz yer sehirdisi gibi bir yer,otobus sIk gitmiyor
Aslinda araba ile 25 dk maxUzak mesafeymis çalışma saatleri nasıl ? Onca yolu çektiğine değsin bari yol yorgunluğu da etkiliyor insanı. Yeni ev nasıl yerleştiniz mi ?
O zaman sana araba lazım en mantıklısı çözüm o olur gibi. Rahat rahat gider gelirsin eve çocuklara ve kendine vakit kalır.Aslinda araba ile 25 dk max
10km var ise. Otobus hem dolaniyor hende iki otobuse bindigim icin denk gelmiyor vs.
7-15.15
Ve 15-23.15
Aksam isi her 6. Hafta 3mesai
Aslinda benim eve girmem ile esim ve cocuklarinda eve girme saati ayni oluyor.
Mutfak ve salon bir olunca ,surekli mutfakdayim hissi olmuyor.
Ufak tefek eksikler disinda yerlestik
Ya araba yada elektrikli bisikletO zaman sana araba lazım en mantıklısı çözüm o olur gibi. Rahat rahat gider gelirsin eve çocuklara ve kendine vakit kalır.
Tasinmak zaten hem maddi hem manevi yoruyorYa araba yada elektrikli bisiklet
Ikiside anca subat gibi olur. Tasinmak baya masrafli oldu
Obur evin kirasini 15. Ocak a kadar odeyecegiz Birde
Ya tek araba Birde elektrikli bisiklet yada iki araba. Fakat bisiklet daha mantikli gibi. Araba kadar masrafi olmaz
Kiz bu adamlar, yagmur,kar demeden suruyor bisikletTasinmak zaten hem maddi hem manevi yoruyorElektrikli bisiklet ile kışın zor olmaz mi soğukta
Elin gavurlarına bak sen totomu oynatmam karda çamurdaKiz bu adamlar, yagmur,kar demeden suruyor bisiklet
Ah kuzum kiyamam..cok gecmis olsun.Arrietty_ kusum bilsen bilsen sen bilirsin.
Buyuk sipayi grip vurdu gecti, 3 gundur bisi yemiyor, halsizlikten bayilmaya basladi artik. Bir dilim elmayla yasiyor. Mukustan dolayi midesi bulaniyor zaten.
Ne alabilirim enerji verecek. Turkiyede olsak bir serum yese kendine gelirdi
Ah kuzum kiyamam..cok gecmis olsun.
Klasik seyler tavsiye edecegim. Cubuk kraker,veya herhangi tuzlu kraker/balik Kraker de olur.
Sulu dondurma . Cips de olur. Sivi onemli bu durumda. Illa su olmasi gerekmiyor. Burda karisik meyveli su oluyor kirmizi renk de. Su ile karistiriliyor.
Bize fiks bu tavsiye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?