Fit Club 🏋🏻‍♀️

Fena bir yeni yıl baslangici olmuş yavrum geçmiş olsun.
İnfluenza a diye bir sey diyorlardı ondan mı geciriyorsunuz ?

korona testi yaptim negatif, ama ayni ona benziyor. Suan sirt agrisindan geberiuorum, atesim dustu ama , iyilesiyorum herhalde.
Yedim tatili evden disari adim atmadan

korona testi yaptim negatif, ama ayni ona benziyor. Suan sirt agrisindan geberiuorum, atesim dustu ama , iyilesiyorum herhalde.
Zaten covid varyasyonu diyorlar o yüzden testlerde cikmiyor olabilir. Epey uzun surede geçmişti bizimki 2 ay kadar öksürük balgam kaldı. Resmen yapisti mi geçmeyen türden.
Dikkat et yavrum yine gerçi biz dikkatli olsakta çocuklar okuldan çok rahat kapip getiriyor virüsü eve.

Selamun aleykum bacilar, hayirli guzel yillar olsun hepimize..

Benim gozum yasli dert dinleye dinleye kilo
Almisim yine bayadir takilmiyordum buraya.. en son 54-53 leri bile gormustum hedef kilom 50 buarada tekrar 59,2 ciktim sabah.

Artik tek basina olmayacagini kabul ettim, o eski irade yok bende sanirim.. teori var ama pratige dokmek zor.

Bu yuzden hayatimda ilk defa bir diyetisyene gitmeye karar verdim.

3-4 kilo ver ver al tekrar, o kadar skldim ki artik bu durumdan.. birine karsi sorumluluk alirsam daha iyi ilerlerim diye dusundum. Elimde bir liste var yag olcumu
Vs sonra yapilacak cok ta onemli degil suan icin.. nasil beslenmem gerektigini zaten biliyordum
Hatta diyetisyenim bile sasiriyor nasil bu kadar cok bilip yapamiyorsun diye..
ama iste yemek yemeyi seviyorum sorunum bu.. birde duygusal yeme var sanirim..mesela cocuklar yatinca hah iste bu benim zamanim deyip bir kahve yanina abur cubur.. kuru yemis yesem dolu 1 kase yiyorum kardan cok zarar oluyor filan.. porsyon kontrolu yok bende maalesef. Birde yani bu bir kac kiloyu şok diyetler yapmak yerine saglikli bir sekilde agir agir verebilirdim kac aydir. Kisaca acele giden ecele gider hic gerek yok.

Neyse cok uzattim kisaca kilo vermem lazim ama daha bilincli bir sekilde…umarim burda biraz motive olabilirim sizinle birlikte

Gecmis olsun, ben bir kac hafta once oldum korona yine. Bu 2. Kezdi ve hemen tanidim.. agri kesici ic sen yuksek dozda olanlardan.. agrilarina iyi gelir ve bir sekilde atlatilacak bu.. ilaci kremi yok maalesef

Benim kizda oyle oldu.. kusma ishal vs. Birsey yemedi o da halsiz kaldi ..ufak ufak icmesi onemli yemesi cok sorun degil ilk bir kac gun tabii.. 4-5 gine toparliyolar.. birde tuzlu cubuk kraker koydum salona bardagin icine arada az az yesin diye.. birden mideye yuklenmek olmuyor cunku..birde makarna istiyordu benden o zaman kizim.. az tereyagli makarna, salcasiz baharatsiz filan..

Ay hareketleri mi artık regl yaklaşan etkisi mi sistim resmen hiç suç bende değil
Haftaya tartilalim cumartesi ya da pazar olur fark etmez. Bir de bi diyet programi mi artık spor mu bir sey yapalım surada kaldı bahara 3 ay

Ay cok guzel gidiyordum ki aksam tarcinli cörek yerken buldum kendimi

Ilk ogunum 13.30 da
Marul,beyaz peynir,ceri domates birazda kaju ile salata oldu. 2 adet pazi sarmasi Birde

Aksam 17.30 da
Makarna ve körili tavuk

18.30 da tarcinli cörek

Su 1,5 L
15.400 adim

Kalkabilirsem 30dk yurume bandi dusunuyorum

Gecmis olsun, ben bir kac hafta once oldum korona yine. Bu 2. Kezdi ve hemen tanidim.. agri kesici ic sen yuksek dozda olanlardan.. agrilarina iyi gelir ve bir sekilde atlatilacak bu.. ilaci kremi yok maalesef

Hosgeldin tontriko

Sagol canim oneriler icin, cocuga hakikaten de mideyi yormayacak seyler vermeliymis, makarna falan. O baya toparladi. Ben de yazdigin gibi agri kesicilerle yasiyorum.

Gelcem ben de, bekleyin anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…