Fena bir yeni yıl baslangici olmuş yavrum geçmiş olsun.
İnfluenza a diye bir sey diyorlardı ondan mı geciriyorsunuz ?
Gecmis olsunkorona testi yaptim negatif, ama ayni ona benziyor. Suan sirt agrisindan geberiuorum, atesim dustu ama , iyilesiyorum herhalde.
Yedim tatili evden disari adim atmadan
Zaten covid varyasyonu diyorlar o yüzden testlerde cikmiyor olabilir. Epey uzun surede geçmişti bizimki 2 ay kadar öksürük balgam kaldı. Resmen yapisti mi geçmeyen türden.korona testi yaptim negatif, ama ayni ona benziyor. Suan sirt agrisindan geberiuorum, atesim dustu ama , iyilesiyorum herhalde.
Gecmis olsun, ben bir kac hafta once oldum korona yine. Bu 2. Kezdi ve hemen tanidim.. agri kesici ic sen yuksek dozda olanlardan.. agrilarina iyi gelir ve bir sekilde atlatilacak bu.. ilaci kremi yok maalesefkorona testi yaptim negatif, ama ayni ona benziyor. Suan sirt agrisindan geberiuorum, atesim dustu ama , iyilesiyorum herhalde.
Benim kizda oyle oldu.. kusma ishal vs. Birsey yemedi o da halsiz kaldi ..ufak ufak icmesi onemli yemesi cok sorun degil ilk bir kac gun tabii.. 4-5 gine toparliyolar.. birde tuzlu cubuk kraker koydum salona bardagin icine arada az az yesin diye.. birden mideye yuklenmek olmuyor cunku..birde makarna istiyordu benden o zaman kizim.. az tereyagli makarna, salcasiz baharatsiz filan..Arrietty_ kusum bilsen bilsen sen bilirsin.
Buyuk sipayi grip vurdu gecti, 3 gundur bisi yemiyor, halsizlikten bayilmaya basladi artik. Bir dilim elmayla yasiyor. Mukustan dolayi midesi bulaniyor zaten.
Ne alabilirim enerji verecek. Turkiyede olsak bir serum yese kendine gelirdi
Seninde yeni yilin kutlu olsun tas hatunGunaydin
Yeni yilinuz kutlu olsun kizlar. Normal hayata dönüs yaptim
BenimkiYavas yavas dönüsler basladiysa Cumartesi tarti günü diyelim mi ?
Pazar da olurBenimki
Pazar diyetisyenimle oyle anlastik
Gecmis olsun, ben bir kac hafta once oldum korona yine. Bu 2. Kezdi ve hemen tanidim.. agri kesici ic sen yuksek dozda olanlardan.. agrilarina iyi gelir ve bir sekilde atlatilacak bu.. ilaci kremi yok maalesef
Benim kizda oyle oldu.. kusma ishal vs. Birsey yemedi o da halsiz kaldi ..ufak ufak icmesi onemli yemesi cok sorun degil ilk bir kac gun tabii.. 4-5 gine toparliyolar.. birde tuzlu cubuk kraker koydum salona bardagin icine arada az az yesin diye.. birden mideye yuklenmek olmuyor cunku..birde makarna istiyordu benden o zaman kizim.. az tereyagli makarna, salcasiz baharatsiz filan..
Gunaydin
Yeni yilinuz kutlu olsun kizlar. Normal hayata dönüs yaptim
Evde mi yapacaksin yoksa salona mi yazilman gerek ?Spora dönmem gerekk
Salonu durdurdun yavrum. Cok kalabalik. Milleti bekleyip duruyordum. Oyuzden evde bi tekrar baslim sonrasina bakimEvde mi yapacaksin yoksa salona mi yazilman gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?