Fit Club 🏋🏻‍♀️

Uzun zamandir saldigim icin bugun evi toparliyorum ,tatil sonrası harp alanina donmus her yer ..
uzun zamandir kullanmadigim giysileride eliyorum boylece aksama yemek yapmiycagim icin hala 1saatim kaldi hersey ortada oglum gelmeden bitirsem iyi olucak.
bu aksam icin onceden kayinvalidemlerle sozlesmistik disarida yiyoruz hafif yerim diye dusunuyorum
cumartesi hem tarti hem menuyle baslarim kaptanim Arrietty_

Aksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
Akşam yemeğini gec yiyoruz biz esim isten gelince 8 de oturuyoruz sofraya. Bi ara ben ayrı o ayri yedik aksami erken kapatinca sorun olmuyor bence. Max 6 da bitmesi lazim yemeğin bana göre

Ortada bulusuruz bu gidişle seninle bende 80 e doğru
Aman haaa
Aksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
Aksam yemegini hic biseye degismem yaw
selam ,lorim kac kilo oldunn vki de kaldirmissin kisi almadan gecirmek bile basari artik hastalik doneminde
85,7 dim sonra 87 oldum ya körüm yada ac
Daa sen kimsin ola?

Akşam yemeğini gec yiyoruz biz esim isten gelince 8 de oturuyoruz sofraya. Bi ara ben ayrı o ayri yedik aksami erken kapatinca sorun olmuyor bence. Max 6 da bitmesi lazim yemeğin bana göre
Evet ama teknik olarak 6 cok erken oluyor.. herkesin isi okulu bir araya gelme yemegin hazir olmasi gecikebiliyor

Aman haaa

Aksam yemegini hic biseye degismem yaw

85,7 dim sonra 87 oldum ya körüm yada ac
Daa sen kimsin ola?
Aksam yemeginde zaten herkes bir arada oluyor genelde.. birde sicak yemek cok guzel cok seviyorum bende.. ama sanirim ben yemek yemeyi seviyorum sorunda burda basliyor

Gunaydin kizlar

Arrietty sagol canim, iyilestim aslinda ama yorgunluk gecen seferki gibi devam, 10 dakika hareket etsem yatiyorum geri.

Bugun hava cok guzel , evden cikmaya calisicam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…