- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Akşam yemeğini gec yiyoruz biz esim isten gelince 8 de oturuyoruz sofraya. Bi ara ben ayrı o ayri yedik aksami erken kapatinca sorun olmuyor bence. Max 6 da bitmesi lazim yemeğin bana göreAksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
Aman haaaOrtada bulusuruz bu gidişle seninle bende 80 e doğru
Aksam yemegini hic biseye degismem yawAksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
85,7 dim sonra 87 oldumselam ,lorim kac kilo oldunnvki de kaldirmissin kisi almadan gecirmek bile basari artik hastalik doneminde
Evet ama teknik olarak 6 cok erken oluyor.. herkesin isi okulu bir araya gelme yemegin hazir olmasi gecikebiliyorAkşam yemeğini gec yiyoruz biz esim isten gelince 8 de oturuyoruz sofraya. Bi ara ben ayrı o ayri yedik aksami erken kapatinca sorun olmuyor bence. Max 6 da bitmesi lazim yemeğin bana göre
Aksam yemeginde zaten herkes bir arada oluyor genelde.. birde sicak yemek cok guzel cok seviyorum bende.. ama sanirim ben yemek yemeyi seviyorum sorunda burda basliyorAman haaa
Aksam yemegini hic biseye degismem yaw
85,7 dim sonra 87 oldumya körüm yada ac
Daa sen kimsin ola?
ben ciktigim aralar 83 84 dun sankiAman haaa
Aksam yemegini hic biseye degismem yaw
85,7 dim sonra 87 oldumya körüm yada ac
Daa sen kimsin ola?
Yerim seniben ciktigim aralar 83 84 dun sanki
ben tavsancigin nasol hatirlamazsino muhtesem repligi yazmak istemiyorum
Memeli mi?ben ciktigim aralar 83 84 dun sanki
ben tavsancigin nasol hatirlamazsino muhtesem repligi yazmak istemiyorum
Tartilicam ama yarinGünaydin kizlar
Lori tavsannesi sedulu hazir misiniz tartiya
tontriko hala yarin tartiliyorsun dimi ?
Alys nasil oldun ?
Memeli mi?
Günaydin kizlar
Alys nasil oldun ?
Oğlanı cimnastige getirdim canım eve geçeyim tartilicam. Sabah regl yüzünden unuttum tartiyiGünaydin kizlar
Alys nasil oldun ?
Oyy bamyamm hastamisin kuzum. Gecmis olsunGunaydin kizlar
Arrietty sagol canim, iyilestim aslinda ama yorgunluk gecen seferki gibi devam, 10 dakika hareket etsem yatiyorum geri.
Bugun hava cok guzel , evden cikmaya calisicam bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?