Fit Club 🏋🏻‍♀️

Salonu durdurdun yavrum. Cok kalabalik. Milleti bekleyip duruyordum. Oyuzden evde bi tekrar baslim sonrasina bakim
Benimde evde baslamam gerek.
Saat 18.45 yeni oturdum böyle seyler beni strese sokuyor. Eve 16.30 da girdim,dunden yemek vardi o sayede yemek kismindan kurtuldum. Bulasigi doldur salon/mutfak temizle. Sonra camasir at,kurumus olanlari Katla kaldir. Cocuklara odalarini toplattim. Yoruldum
Az dinlenip camasir asilacak, spor a halim kalirmi bilmiyorum. Cocuklarin beslenmelerini aksamdan yapmam lazim. Sabah 5.40da evden cikiyorum

Neler yedim bugün

Sabah 9da
1 dilim esmer ekmek

12.30 da
Pazi sarmasi+ körili tavuk

17.30 da
Kirmizi lahana salatasi
Uzerine 4-5 kasik makarna salatasi

Su bilmiyorum saymadim
9bin adim

Senin hayatin spor olmus lo

Yeni yiliniz kutlu olsun hanimlar ,aylardir ugramasamda hem aklimdasiniz Bu yil heryildan daha guzel gecer umarim . Nasilsiniz ? Bol bol sporlari yaptiniz mi
aylardir ne tartildim ne de spor yaptim yazicak cok birseyim yok yani . gecen kis olduğu gibi hastaliga yakalandık cok sukur suanda toparlandik .
tartilsam diyorum ne zaman tartilicaksiniz demeye dilimde var miyor Arrietty_

Saol kuzum seninde yeni yilin kutlu olsun.
Haftasonu tartilacagim ben. Cumartesi uygun ise sende ogun tartil.
Iyilesmenize sevindim. Ortadan berbat bir salgin var

Selam hanimlar..

2 gundur diyet listesine uyarak gidiyorum guyya.. 500 gram almisim nasil bi istir ben nerde yanlis yaptim

En iyisi kendi bildigimi okumak sanirim

Günaydın ahali
Bugün spor yapma planim var dumbell ile
Dün bacak çalıştım bugün üst vücut yapmaya calisicam.
Aksam yemek yemezsem alkolu de biraz azaltilsam olur bu is

Saol kuzum seninde yeni yilin kutlu olsun.
Haftasonu tartilacagim ben. Cumartesi uygun ise sende ogun tartil.
Iyilesmenize sevindim. Ortadan berbat bir salgin var

Olur canim uygun olsada olmasada mecbur artik ,havalarda biraz yumusamisken baslamak icin zmani. Tum okul tatili evdeydik garip bi sekilde bu kez oglumda birsey olmadi ama esim bile 3gun kalkmadan yatti yarin okul basliyor bu kez yakalanmamak umudum

Yarin vardiyali calismam basliyooo
Mart girerken 80lerle vedalasacam insallah. Aha da buraya yazdim

Günaydın ahali
Bugün spor yapma planim var dumbell ile
Dün bacak çalıştım bugün üst vücut yapmaya calisicam.
Aksam yemek yemezsem alkolu de biraz azaltilsam olur bu is
Aksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..

Aksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
Bu ben
Yemegi cok seviyorum yahu birde

Bu ben
Yemegi cok seviyorum yahu birde

Tum gun calisiyorsunuz , calismasak bile insan aksam bari rahtca oturup yemek istiyor ne kadar gec yemesekte illaki birseyler yeniliyor iste en guzeli hafif yiyebilmek ama bu aralar hic salata tuketemiyorum bende soguklardan midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…