Benimde evde baslamam gerek.Salonu durdurdun yavrum. Cok kalabalik. Milleti bekleyip duruyordum. Oyuzden evde bi tekrar baslim sonrasina bakim
Senin hayatin spor olmus loBenimde evde baslamam gerek.
Saat 18.45 yeni oturdumböyle seyler beni strese sokuyor. Eve 16.30 da girdim,dunden yemek vardi o sayede yemek kismindan kurtuldum. Bulasigi doldur salon/mutfak temizle. Sonra camasir at,kurumus olanlari Katla kaldir. Cocuklara odalarini toplattim. Yoruldum
Az dinlenip camasir asilacak, spor a halim kalirmi bilmiyorum. Cocuklarin beslenmelerini aksamdan yapmam lazim. Sabah 5.40da evden cikiyorum
Kiz uyuya kaldim biliyormusunSenin hayatin spor olmus lo
Saol kuzum seninde yeni yilin kutlu olsun.Yeni yiliniz kutlu olsun hanimlar ,aylardir ugramasamda hem aklimdasinizBu yil heryildan daha guzel gecer umarim . Nasilsiniz ? Bol bol sporlari yaptiniz mi
aylardir ne tartildim ne de spor yaptim yazicak cok birseyim yok yani . gecen kis olduğu gibi hastaliga yakalandık cok sukur suanda toparlandik .
tartilsam diyorum ne zaman tartilicaksiniz demeye dilimde var miyorArrietty_
Saol kuzum seninde yeni yilin kutlu olsun.
Haftasonu tartilacagim ben. Cumartesi uygun ise sende ogun tartil.
Iyilesmenize sevindim. Ortadan berbat bir salgin var
Ne yaptin seduHaydi hanımlar benim spor bitti
Mis gibi terledim
Üst vücut çalıştım biceps triceps sirt egzersizleri yaptım dumbell ileNe yaptin sedu
Ben eve gidiyorum. Hemen yemege girisecegim. 45dk da poser lazanya. O ara spor yapayim bende
Alkolu artik her aksam iciyon oglimGünaydın ahali
Bugün spor yapma planim var dumbell ile
Dün bacak çalıştım bugün üst vücut yapmaya calisicam.
Aksam yemek yemezsem alkolu de biraz azaltilsam olur bu is
Dertlenince keyiflenince derkenAlkolu artik her aksam iciyon oglimhaftada 2 ye indir
Ortada bulusuruz bu gidişle seninle bende 80 e doğruYarin vardiyali calismam basliyooo
Mart girerken 80lerle vedalasacam insallah. Aha da buraya yazdim
Aksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleGünaydın ahali
Bugün spor yapma planim var dumbell ile
Dün bacak çalıştım bugün üst vücut yapmaya calisicam.
Aksam yemek yemezsem alkolu de biraz azaltilsam olur bu is
Bu benAksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
Yarin vardiyali calismam basliyooo
Mart girerken 80lerle vedalasacam insallah. Aha da buraya yazdim
Aksam yemek cok fark ediyir bence.. baya kilo yapiyir aksam yemek sanki.. ne yediginde fark etmiyor sanki.. aksam yemegini hayatimdan tamamen cikarasim var yeminleama yoruluyorum aclik geliyor bana saldiriyorum herseye..
Bu ben
Yemegi cok seviyorum yahu birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?