Fit Club 🏋🏻‍♀️

73.3 te benden ölmüşüm gomenim yok Arrietty_
Basa bas gidiyoruz nerdeyse
Sen benden once erirsin.
Gecen hafta 74,8 dim. -400 e sevindim.
Bugun devamdi aslinda ama sabah gelin e gittim. 3hafta sonra dogumu var. Elim bos gitmeyince yedim
Sonra basket macina gittik..patlamis misir yedim.
Eve donuyoruz. Pizza istedi cocuklar. Kendime birseyler bulmam lazim.
Aksam disari cikacagim. Arkadas ile film izliyecegiz. Abur cubur vardir kesin

Ay ben abart abart yiyorum bu sira kışın yağa ihtiyacı olan ayı gibiyim
Şu regl bi geçsin de düzene gireyim yine at moduna girip yulaf alayım
Bu ay bu işi çözdük çözdük yavrum yaz geliyor

Kizlarrrr janlarr tartilmissiniz ama aldiniz mi verdiniz mi anlamadim onceki kilo yazilmiyor
Mu? Yani yas mi tutacaz tebrik mi edecez nerden bilecem

Benim tartim
Yarina Allah buyuktur bakalim..

Kizlarrrr janlarr tartilmissiniz ama aldiniz mi verdiniz mi anlamadim onceki kilo yazilmiyor
Mu? Yani yas mi tutacaz tebrik mi edecez nerden bilecem

Benim tartim
Yarina Allah buyuktur bakalim..
Onceki sayilmiyor. Yeni baslangic aldim ama ben. Tr den dondugumde 71lerdeydim

Onceki sayilmiyor. Yeni baslangic aldim ama ben. Tr den dondugumde 71lerdeydim
Tamamdir o zaman.. bende tartilayim yarin midem sirtima yapisti hissediyorum ama gece gec oldu artik yiyemem

Aksamlari biseyler yiyordum bu zorluyor beni.. birde kahvenin yanina birseyler ariyorum. Az once oglum cips yedi gozumun onunde diyor anne ye 1 taneden bisey olmaz.. ok de yersem dibini gorurum ya hep ya hic oluyor genelde

Evet az once tartildim 58,1 ile basliyoruz o zaman bu hafta.. kizlar anladigim birsey var daha once aslinda bildigim ama inatla bunun tersine yapmaya calistigin.. yemegine dikkat etmeden ve spor yuruyus yapmadan kilo filan verilmiyor..Allah nasip eder ideal kiloma kavusursam kilo biriktirmek istemiyorum. Mesela aldin mi 2-3 kilo
Hoop dikkat ediyosun ve hemen veriyosun. Biriktikce birikiyor cunku..

Makro takibi ve basit tarifler olacak.
Evde aksam yemegi yapinca kendime de basitce ketoya gore secimler olsun diye plan yapacagim. Herkese ayri ögün yapmaya vaktim yok
Ornek bir menun var mi
Mesela? Uzun vaadede ketoyu onermeyenler var.. neden bilmiyorum

Gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…