Oyy bamyamm hastamisin kuzum. Gecmis olsun
Basa bas gidiyoruz nerdeyse
Ay ben abart abart yiyorum bu sira kışın yağa ihtiyacı olan ayı gibiyimBasa bas gidiyoruz nerdeyse
Sen benden once erirsin.
Gecen hafta 74,8 dim. -400 e sevindim.
Bugun devamdi aslinda ama sabah gelin e gittim. 3hafta sonra dogumu var. Elim bos gitmeyince yedim
Sonra basket macina gittik..patlamis misir yedim.
Eve donuyoruz. Pizza istedi cocuklar. Kendime birseyler bulmam lazim.
Aksam disari cikacagim. Arkadas ile film izliyecegiz. Abur cubur vardir kesin
Vallahi ya. Ocak ortasi olmadan kendimize gelelim ki hazirana fit girelimAy ben abart abart yiyorum bu sira kışın yağa ihtiyacı olan ayı gibiyim
Şu regl bi geçsin de düzene gireyim yine at moduna girip yulaf alayım
Bu ay bu işi çözdük çözdük yavrum yaz geliyor
Haziran geç kız mart sonu başlar yazliklar cikmaya kaldi surada benim 3 ay acil toplanmak lazımVallahi ya. Ocak ortasi olmadan kendimize gelelim ki hazirana fit girelim
Haziran geç kız mart sonu başlar yazliklar cikmaya kaldi surada benim 3 ay acil toplanmak lazım
Bugün bol bol yürüdüm ben yarın da öyle olur. Pazartesi evde spora devam
Kız deme ben herife brazilian aldirdim yaza nasıl giyerim böyleBikiniye gidiyor benim kafa.
Onceki sayilmiyor. Yeni baslangicKizlarrrr janlarr tartilmissiniz ama aldiniz mi verdiniz mi anlamadimonceki kilo yazilmiyor
Mu? Yani yas mi tutacaz tebrik mi edecez nerden bilecem
Benim tartim
Yarina Allah buyuktur bakalim..
Tamamdir o zaman.. bende tartilayim yarin midem sirtima yapisti hissediyorum ama gece gec oldu artik yiyememOnceki sayilmiyor. Yeni baslangicaldim ama ben. Tr den dondugumde 71lerdeydim
Tam olarak nasil yapiyorsun?Günaydin
Ketocuguma dönüyorum. En guzel olunla veriyor ve doyuyorum
Amanin keto meto yorucu geliyor banaGünaydin
Ketocuguma dönüyorum. En guzel olunla veriyor ve doyuyorum
Basit yapacagim. Oyle zor tarifler ile ugrasmayacagimAmanin keto meto yorucu geliyor banabenim de planim şöyle
Sabah krallar gibi akşam fakir gibi yemek
Makro takibi ve basit tarifler olacak.Tam olarak nasil yapiyorsun?
Ornek bir menun var miMakro takibi ve basit tarifler olacak.
Evde aksam yemegi yapinca kendime de basitce ketoya gore secimler olsun diye plan yapacagim. Herkese ayri ögün yapmaya vaktim yok
Yememek daha iyi aslindaAmanin keto meto yorucu geliyor banabenim de planim şöyle
Sabah krallar gibi akşam fakir gibi yemek
GunaydinEvet az once tartildim 58,1 ile basliyoruz o zaman bu hafta.. kizlar anladigim birsey var daha once aslinda bildigim ama inatla bunun tersine yapmaya calistigin.. yemegine dikkat etmeden ve spor yuruyus yapmadan kilo filan verilmiyor..Allah nasip eder ideal kiloma kavusursam kilo biriktirmek istemiyorum. Mesela aldin mi 2-3 kilo
Hoop dikkat ediyosun ve hemen veriyosun. Biriktikce birikiyor cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?